Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gorinchem of directe omgeving.

374 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gorinchem:

Extra geaarde stopcontact meterkast plaatsen

Ik wil een dubbel stopcontact (geaard) van 230v aanbrengen in de meterkast op een bestaande groep. Graag offerte met en zonder materiaal. Het liefst ben ik opzoek naar iemand voor deze week, of volgende week.

Twee groepen aanleggen en extra stopcontact

Voor in de keuken heb ik twee extra groepen nodig voor de vaatwasser en oven. Bij beide apparaten is er een loze leiding aanwezig waar een wandcontactdoos geplaatst kan worden.

Geaard stopkontact vervangen door perilex aansluiting

Wij gaan onze keuken veranderen en gaan van op gas koken over op inductie. Er is een vrij geaard stopcontact dat moet aangepast worden naar perilex dus er moeten draden bij en een perilex stekker en contactdoos worden geplaatst. En een extra fase in de meterkast. Daar zijn genoeg vrije delen. Er zitten ruime plastic ribbel leidingen.

Vervangen tuinverlichting

Een tuinlamp doet het niet. Het probleem zit in de bekabeling. Ook de verdeeldoos wil ik vervangen, in de tuin. Nu zit alles in een klein doosje gepropt.

Groepenkast bij plaatsen voor vaatwasser/elektrisch fornuis

Het gaat om het uitbreiden van de groepen in de meterkast in verband met het aansluiten van de vaatwasser/elektrisch fornuis, tevens aansluiting maken voor de Perilex-aansluiting en die voor de vaatwasser.

Aparte groep installeren

Deel keuke/ verlichting stopcontact buiten. Aparte groep zetten.

Wasmachine en inductiekookplaat installeren

De wasmachine moet worden aangesloten op een beveiliging. De inductiekookplaat met een 2-polige stekker moet worden aangesloten op een 4-polig stopcontact.

Bekabeling aan laten leggen

Ik wil een gat van de woonkamer naar de keuken en van de keuken naar de slaapkamer. Dit in verband met het aanleggen van een UTP kabel. Bij voorkeur met een pvc pijp in de muur van een kleine diameter. Het is gewapend beton en best wel dik ik denk zeker 15cm. Ik woon in een flat.

Probleem met aardlekschakelaar oplossen

Sinds 2 weken valt in de meterkast uit de linker aardlekschakelaar waar 6 zekeringen op zijn aangesloten. Zekering 7 t/m 11 is aangesloten op de rechter aardlekschakelaar. Door een erkend installateur zijn alle wandcontactdozen , lampen, et cetera. Gemeten op stroom. Hij heeft niks gevonden. Echter sinds zijn vertrek van 1 week geleden (3 x langs geweest zonder het te hebben opgelost) is de linker aardschakelaar er weer 3 x uit geweest. De zekeringen zijn er niet uitgeslagen. Vanochtend stond alles aan. Vanavond thuis gekomen en de linker aardschakelaar was er weer uitgeslagen. Ik wilde de aardschakelaar aandoen en dit lukte niet. Als ik 1 van de 11 zekeringen uitzet, lukt het wel. Het maakt niet uit welke zekering ik uit zet. Is het mogelijk om door te meten of er en waar een aardlek zit zodat wij weten waar we aan toe zijn. Zo ja, wat zijn de kosten. We willen het ook zo snel mogelijk opgelost zien. Al met al erg vervelend.

Groepenkast vervangen door grotere kast

Een oude 3 groepenkast vervangen door een 6 groepenkast inclusief kookgroep (Inductie) en een aardlekschakelaar aanbrengen.

Elektra aanpassen in de groepenkast

Wij hebben in onze huurwoning een nieuwe keuken gekregen. Degenen die de montage hebben verzorgd hebben ongevraagd ook 2 extra stopcontacten geplaatst, kennelijk stond dat in hun werkopdracht. Die stopcontacten zijn niet aangesloten. We willen laten bekijken of die stopcontacten aangesloten kunnen worden in de meterkast. Misschien zijn er extra groepen of een extra aardlekschakelaar nodig. Daarover krijgen we graag vakkundig advies. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Groepenkast vervangen en nieuwe bedrading aanleggen

De stoppenkast moet vernieuwd worden en er moeten nieuwe draden gelegd worden. Het betreft een oude ééngezinswoning met 2 verdiepingen.

Groepenkast vervangen en aansluiten

De groepenkast dient vervangen te worden. Wij hebben nu een kast met 8 groepen, porselein. In de nieuwe kast moeten ook 8 groepen komen en 2 dubbel wandcontactdozen.

Verlagen van stopcontacten

Verlagen van 4 of totaal 8 stopcontacten (afhankelijk van prijs), van circa 120 cm naar 30 cm. Stopcontacten zitten in harde, dragende muren van de woonkamer en enkele slaapkamers. Alle kapjes zijn verwijderd, maar worden door ons aangeschaft om geplaatst te worden. Tevens de vraag hoe de wanden eruit zien na plaatsen/frezen. Is dit schilderbaar of moet dit worden gestuced?

Extra groep aanleggen voor vaatwasser en wasdroger

We zijn bezig met een nieuwbouw woning in Gorinchem en het huis word nu voorzien van een "standaard installatie" met 4 groepen waarvan 3 algemeen en 1 groep voor de wasmachine. We willen na oplevering de woning voorzien van extra groepen. Graag willen we weten wat het gaat kosten als we de vaatwasser (en eventueel de oven) en de wasdroger (staat op zolder) voorzien van een "eigen" groep, en het daarbij horende doortrekken van de elektra naar desbetreffende plekken.

Aardpen voor aarding laten slaan

De aarding zat op de waterleiding maar deze is vervangen door een kunststofpijp, dus dient er een aardpen geslagen te worden.

Groep erbij plaatsen voor inductiekookplaat

Omdat we een inductiekookplaat willen moeten we er een groep bij hebben. De keuken ligt 1 meter van de groepenkast. Eventueel ook het plaatsen van nieuwe oven kookplaat en vaatwasser.

Aardpen slaan voor nieuwe aansluiting

Aardpen slaan voor een nieuwe stroomaansluiting van 3x80

Leveren, plaatsen en aansluiten deurbel

Ik wil graag geleverd, gemonteerd en aangesloten hebben een nieuwe deurbel. Levering en plaatsing van alle onderdelen (eventueel hergebruik bestaande trafo) Trekken van een nieuwe draad door loze leiding van drukker naar bel/trafo

Aanleg krachtstroom

Ik wil graag krachtstroom in meterkast laten aanleggen voor de aansluiting van een kookplaat.

Dimschakelaar controleren

Wij zijn net verhuisd, in de woonkamer hangen 2 lampen die met een dimmer aan en uit kunnen. 1 van de lampen is van de vorige eigenaar. Regelmatig doen de lampen raar, soms een paar keer per avond en soms vaak achter elkaar gaan de lampen zachter en/of uit

Verlichting nakijken

Het licht in de slaapkamer gaat spontaan uit. Is al naar gekeken maar we kunnen niets vinden, misschien breuk in de kabel?

Satelietschotel uitrichten

Reeds gemonteerde schotel met dubbele kop (2x LNB: Hotbird & Astra) dient te worden uitgericht en de LNB nagekeken of ze goed werken.

Elektra aanpassen

We zijn bezig met een verbouwing in een appartement en er moet nog het een en ander gebeuren qua elektriciteit. Er moeten groepen nagekeken worden, aansluitingen nakijken en lichtknoppen en wcd's geplaatst worden. Graag zou ik hier een offerte over aanvragen.

Inbouwspots vervangen en dimmer plaatsen

Er zitten nu in mijn verlaagd plafond 3 inbouwspots van 12v. Deze moeten vervangen worden door ledspots. Ik wil de bestaande lichtschakelaar laten vervangen door een dimmer. Alle materialen zijn hier al voorhanden. Graag laat ik all werkzaamheden op korte termijn uitvoeren.