Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor geaard stop contact plaatsen:

Geaard stop contact plaatsen

Ik wil een geaard stopcontact laten plaatsen. De bedrading zit er al. Het gaat om het aansluiten van een cv ketel. Aan de kabel van de cv moet nog een stekker komen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geaard stop contact plaatsen uit heel Nederland:

Elektrische kookplaat aansluiten

Ik heb maar 4 stoppen in mijn stoppenkast van 16 ampere en daar moet een extra stop bij komen voor een elektrische kookplaat. Er zit een geaard stopcontact en afzuigkap, leidingen liggen er ook.

Groepenkast vernieuwen inclusief aardlekschakelaar

Voor onze flat wil ik graag een nieuwe groepen kast. Nu zitten er nog 2 oude stoppen in. Graag wil ik een nieuwe groepenkast met 3 stoppen en aardlekschakelaar. Verder zitten er nog rode en groene draden in alle buizen. Deze zou ik ook willen vervangen het liefst dan alles geaard maken. De flat bestaat uit: 1 keuken 1 huiskamer 2 slaapkamers 1 badkamer Jullie mogen groepenkast aanleveren en heb wel al nieuwe stop contacten. Kabels mogen door jullie geleverd worden.

Stopcontact aanleggen en stoppenkast nakijken

Wij willen onze stoppenkast en elektra na laten kijken omdat de hoofd stop er vorig jaar 2 keer uit heeft gelegen. Tevens moet er een nieuw geaard stopcontact in de kamer worden aangelegd in verband met vloerverwarming. Er zitten twee stopcontacten in de buurt (niet geaard), ongeveer 60 cm opzij en 1.50 meter na beneden. Bedrading in de muur wegwerken (frezen). Wij zouden graag willen weten wat dit ongeveer kost.

Groepenkast vervangen, uitbreiden en aarding aanleggen

Wij hebben een oude groepenkast en de stop in de keuken slaat eruit als er teveel apparaten aan staan. Er zullen groepen bij moeten. Ook hebben wij de indruk dat de keuken en badkamer niet geaard zijn; we hebben al een paar keer een schok gehad, vooral in de keuken. Graag advies en offerte van een vakman.

Geaard stopcontact doortrekken/aanleggen

Een geaard stopcontact doortrekken/ aanleggen in een kamer op de boven verdieping. In de tussenwand van de kamer zit een geaard stop contact van de badkamer, waarschijnlijk kan deze in de tussenwand doorgetrokken worden.

Het plaatsen van een extra groep in meterkast

Het plaatsen van een extra groep in meterkast ten behoeve van witgoed en het maken van een stopcontact ten behoeve van witgoed. Nieuwbouwwoning uit 2005 in Leidsche Rijn in Utrecht. t.b.v. gebruik witgoed monteren van geaard twee koppig stop contact in bergruimte op de beganevloer, bekabeling max. 10 meter naar meterkast van Hager, hier aanleg extra groep. Kunt u mij hiervoor een prijsopgave geven?

ik wil mijn wasmachine en droger ...

ik wil mijn wasmachine en droger aangesloten (in het vorige huis zaten ze in een kastje nu moeten ze met een stekker - droger lukt wel, maar wasmachine laat de stop springen) hebben en een geaard stopcontact in de gangkast. Ik heb geen idee of de stopcontacten al een eigen zekering hebben en of dat deze eventueel gemaakt moet worden.