Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast laten keuren:

Groepenkast laten keuren

Onder de plint van de keuken zit een wandkontaktdoos voor de vaatwasser, maar er staat geen spanning meer op. De eerste machine is in 1990 ingebouwd en het systeem heeft al die jaren gewerkt . De zekeringen zijn volgens wasmachinemonteur. In orde De machine draait nu met verlengsnoer dus we hebben liever dat het werk zoals het hoort we zoeken iemand die het systeem kan nakijken
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast laten keuren uit heel Nederland:

Meterkast keuren en certificeren volgens NEN 1010 norm

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik wil graag een groepenkast met ten minste 4 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepen laten leveren door de elektricien.

Groepenkast laten keuren

Ik wil mijn groepenkast laten keuren. Ik weet niet zeker in hoeverre die op orde was toen we het huis kochten. Daarnaast zijn we gaan koken op inductie.Er is een zonnepanelen installatie toegevoegd en binnenkort wordt een laadpaal geïnstalleerd. Iedereen installeert zijn eigen deel. Ik wil nu graag integraal een keer naar de veiligheid laten kijken door een gecertificeerd vakman. Op basis daarvan volgt wellicht opdracht voor de nodige aanpassingen. De foto's zijn van voor de installatie van de zonnepanelen.

Elektra laten keuren

Ik wil mijn nieuw aangelegde groepenkast (12 groepen) laten keuren door een erkende installateur.

Groepenkast keuren volgens NEN 3140

Ik wil mijn bestaande groepenkast laten keuren. Betreft 10 groepen, 2 aardlekschakelaars en een inductiekookgroep.

Groepenkast laten keuren

Ik heb een nieuw huis gekocht en hier zit een vrij nieuwe groepenkast in. Ik wil deze echter laten keuren in verband met de verzekering. Het betreft een 3 fasen groepenkast met 16 groepen.

Elektra en groepenkast keuren

Keuring elektrische installatie voor de verzekering Veenderveld Roelofarendsveen. Waarbij de volgende punten dien uitgevoerd te worden. De volgende punten worden uitgevoerd: - controle op aanwezigheid en actualiteit van de tekeningen; - visuele controle van de installatie en de daarop aangesloten apparatuur; - meten en testen van isolatieweerstanden, impedantie en aardlekschakelaars; - uitvoeren van thermografische metingen, in elk geval op de verdeelinrichtingen. De keurende instantie kan dit nog verder aanvullen of uitbreiden om de (brand)veiligheid van de installatie te verhogen.

Elektrische installatie keuren

Bij een appartement gaan wij beginnen met een renovatie. Hiervoor zal de gemeente de elektrische installatie keuren. Graag zou ik op voorhand al willen weten hoe het staat met de groepenkast en de bedrading. Kunt u dit voor mij beoordelen?

Groepenkast vervangen en elektra keuren

Ik wil graag mijn groepenkast laten vervangen en elektra laten keuren. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.

Elektra in een restaurant keuren

Wij moeten in opdracht van de gemeente alle elektra in ons restaurant laten keuren door een daartoe bevoegde elektriciën. Het gaat om de veiligheidskeuring van een groepenkast, aansluitingen van koelinstallaties en van een kleine airco en ook om de keuring van een geiser. Graag maak ik een afspraak buiten de openingsuren. Vooraf wil ik graag een prijsindicatie van de keuringskosten ontvangen.

Groepenkast keuren

Ik ga waarschijnlijk een pand kopen (met bouwjaar 1930) en nu is hier de meter door Enexis verwijderd (stroom afgetapt voor de meter). Ik heb reeds contact gehad met Enexis en Enexis raadt mij aan voordat er weer een meter teruggeplaatst wordt, de groepenkast te laten keuren. Met het bestaande netwerk is zeer waarschijnlijk niet geknoeid. Graag een offerte voor het keuren hiervan.

Partners

Partners van Casius