Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor beko elektrisch fornuis aansluiten:

Beko elektrisch fornuis aansluiten

Ik heb een elektrisch fornuis gekocht (Merk Beko FSM67010GW) en ik heb een aansluiting voor dit fornuis nodig. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om dit te laten aansluiten. Perpilex stekker heb ik al echter geen aansluiting stopcontact.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beko elektrisch fornuis aansluiten uit heel Nederland:

Elektrisch fornuis aansluiten

Graag willen wij ons Beko Fss66000gw elektrisch fornuis laten aansluiten in ons nieuwe appartement. Wij hebben beschikking over een drie-fase aansluiting (met 4-punts stopcontact; krachtstroom), maar hebben nog geen kabel gekocht omdat we graag zeker willen zijn dat dit ook de goede kabel betreft. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het aansluiten van ons fornuis en het eventueel bestellen van een passende kabel via uw bedrijf. Het fornuis staat reeds op de juiste plaats en hoeft alleen aangesloten te worden.

Elektrisch fornuis van Beko aansluiten en repareren

Wij hebben een probleem met een inductie fornuis van het merk Beko. Het apparaat moet worden aangesloten op een speciaal stopcontact, dat is aanwezig. Iemand heeft dat al eens voor ons geprobeerd, maar kennelijk met onvoldoende vakkennis; slechts 2 van de 4 kookzônes werken en er zijn 2 messing onderdeeltjes, stukje metaal dat een beetje lijkt op een zekering in een auto, overgebleven, waarschijnlijk zijn die beschadigd. Bijkomend probleem is de herkomst van het apparaat. Stikkers op het apparaat wijzen een fabrikant in Turkije aan en bestemming voor de Tjechische, Slowaakse, Poolse, Duitse, Franse, Spaanse en Italiaanse markt. Op het apparaat is geen type-aanduiding te vinden en ook geen serienummer. De gebruikshandleiding heeft de aanduiding FSM69300GTX. Het apparaat is langs een niet meer terug te vinden weg in ons bezit gekomen. Wij hebben het gekocht van een witgoed-handelaar via internet. Wij hebben wel een factuur gekregen, maar die is intussen zoekgeraakt, evenals het garantiebewijs. Die handelaar is niet meer terug te vinden. Door verhuizing hebben wij het probleem maandenlang laten liggen, het apparaat is nog steeds niet gebruikt. Een Beko-dealer in Rotterdam heeft ons al laten weten dat hij ons niet wil helpen omdat het produkt niet bij hem gekocht is. Wij zoeken dus iemand die het apparaat kan en wil aansluiten en zonodig repareren.

Beko elektrisch fornuis repareren

2 van de 4 "pitten" doen het plotseling niet meer. Reparatie aan huis uitvoeren.

Elektrisch fornuis en vaatwasser aansluiten / installeren

Volgende week wordt mijn keramische fornuis geleverd, merk BEKO CSM67000GW. Ik wil dit fornuis graag laten installeren. De elektra-aansluiting moet hiervoor gewijzigd worden volgens de leverancier. Er moet ook nog een vaatwasser geïnstalleerd worden. Ik ontvang graag een prijsopgave van de aansluitkosten. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Beko fornuis voorzien van perilex aansluiting

Ik heb een elektrisch fornuis gekocht (Merk Beko CSS57100GW) en ik heb een aansluiting voor dit fornuis nodig. Volgens mij is een Perilex aansluiten op het fornuis voldoende, wandcontactdoos (5-polig) is aanwezig. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om dit te laten aansluiten.

Beko elektrisch fornuis installeren

Ik wil graag weten wat het kost om een elektrisch fornuis van Beko in mijn woning installeren kost. De aansluiting is aanwezig, maar het fornuis wordt geleverd zonder stekker.

Elektrisch fornuis van Beko aansluiten

Graag offerte voor het aansluiten van een Beko v4s elektrisch fornuis op perilex contact.

Aansluiten van een elektrisch fornuis

Ik zou graag een elektrisch fornuis laten aansluiten door een bevoegd installateur. Aankoop elektrisch fornuis, merknaam: BEKO. Functies: kookplaat (4) & oven/grill. Algemene technische specificaties: buitenste afmetingen: 850mm /500mm /600mm Elektrische spanning 380-415 V 3N ~ 50 Hz Totaal stroomverbruik: 7.4 kW Zekering: H05VV-FG 5 x 1,5mm2 / 3 x 2,5 mm2.

Aansluiting voor Beko fornuis maken

Ik heb een elektrisch fornuis gekocht (Merk Beko CSS57100GW) en ik heb een aansluiting voor dit fornuis nodig. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om dit te laten aansluiten.