Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Dordrecht of directe omgeving.

1751 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: 42 Intercoms vervangen, electra gehele woning vervangen, alle elektra in een jaren '30 woning renoveren, het aanpassen van elektra in de woning en meterkast, elektra laten vervangen, vervangen electra in jaren 60 woning, electra aanleggen, aardpen slaan en aansluiten op een bouwstroomkast, zekeringkast aanpassen voor zonnepanelen, uitbreiding meterkast, verplaatsen van meterkast, groepenkast vervangen, stoppenkast vervangen, complete elektra aanleg, groepenkast vervangen en stopcontact in meterkast aanpakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Dordrecht:

Electra laten vervangen in jaren 30 woning

Electra vervangen in 30 jaren bovenwoning. Nieuwe groepenkast is geplaatst. 5 groepen in gebruik, 3 niet. Nodig: Extra stopcontact slaapkamer, En 2 extra stopcontacten op vliering. Grondingspen is geslagen. Wens op termijn elektrisch koken, En zonnepanelen.

Vervangen van de elektra en groepenkast

Elektra in de woning vervangen indien dit nodig is. Nieuwe stoppenkast en groepen erbij voor een nieuwe keuken.

Extra groep en geaard stopcontact voor airco

Ik wil in mijn slaapkamer een splitunit airco laten aanleggen en vraag me af of ik een extra groep nodig heb. Verder zal er een geaard stopcontact moeten komen t.b.v. de airco.

2 Stopcontacten plaatsen bij meterkast.

2 Stopcontacten plaatsen bij meterkast.

3 fase aansluiting ipv 1 fase aanleggen

Uitbreiding meterkast. Nu 10 groepen naar 16 groepen. Kastje met 6 groepen kan misschien behouden blijven ( zie foto). Voorbereiding aansluiten zwemspa buiten, 3 x 16 A met aardlek en kabel naar buiten

Vervangen van electra

Electra in hele woning vervangen en uitbreiden groepen in tussenwoning uit 1979.

Uitbreiden bestaande kast met 3 groepen en aardlek

Ivm aanschaf nieuwe keuken en in de toekomst airco wil ik een betere verdeling van de verbruikers.ik heb nu 7 groepen (stots schakelaars 16 A.) De groepen zijn al bedraad en liggen in de meterkast om aangesloten te worden

Netwerkkabels trekken en aansluiten

Vanuit de Glasvezelkast (naast meterkast BGG) moeten er netwerkkabels getrokken worden via bestaande buizen waar nu coax doorheen loopt, naar zowel 1VD als 2VD. Op de 2VD is het niet bekend waar de coax aansluitingen hebben gezeten. Overal houten vloeren. Uiteraard netwerkkabels voorzien van UTP wanddozen.

Electra vernieuwen tuin

Kabels trekken/vervangen van meterkast naar de tuin en tuinschuur met meerdere tuinlampen en extra stopcontact buitenmuur.

Koof om de keuken realiseren met inbouw spots

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een koof inclusief spotjes in mijn keuken, lengte is ongeveer 2 meter voor boven een afzuigkap en om leidingen weg te werken. De koof hoeft niet van het duurste materiaal te zijn. De koof moet 2 tot 2,5 cm worden. Het moet een recirculerende afzuigkap zijn. De keuken is ongeveer 2 m.

Elektra meterkast vervangen

We willen de stoppen vervangen voor nieuwe groepen in de meterkast en een extra groep aanleggen voor de keuken.

Meterkast uitbreiden in verband met inductie kookplaat

Wij willen graag een 3 fase aansluiting ivm nieuw fornuis, deze heeft 11,3 kw nodig. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kelder. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is 8 a 9 meter.

Extra groep toevoegen

Graag zou ik voor de schuur een aparte groep laten maken. nu is woonkamer keuken en schuur 1 groep. Daarom wil ik dus voor de schuur aparte groep omdat we de schuur nu als 2e keuken gebruiken. bouwjaar huis is 2005

Stopcontact in meterkast

Alleen een stopcontact in de meterkast aanleggen om glasvezelkabel mogelijk te maken. Graag zsm.

Groepenkast vervangen/ uitbreiden

Begin november 2019 gaan we over van gas naar inductie. Hiervoor is uitbreiding van de groepenkast nodig. .

Stopcontact in meterkast aanleggen

Ik heb met spoed een stopcontact in de meterkast nodig. Ik wil graag een prijs indicatie weten

Vervangen meterkast

Wij willen een nieuwe meterkast plaatsen. Op dit moment is deze al 40 jaar oud en wij gaan binnenkort de keuken vernieuwen, er moet dus ook ruimte zijn voor een perilex aansluiting.

Complete elektra installatie staalframebouw

Gehele elektra moet geplaatst worden in huis, dus meterkast, pvc, kabels, stopcontacten etc. Bijlage kan ik helaas 1 tekening uploaden, en geen pdf. 1ste verdieping 3 slaapkamers en 1 badkamer, 2e verdieping 3 slaapkamers en 1 badkamer een technische ruimte voor de warmte pomp en boiler. Beide werken op 230v. 41 stopcontacten, 20 schakelaars,7 data kastjes. Voorbereiding voor lampen etc etc. Gaat om een nieuwbouwhuis, zal dus niks moeten worden vervangen.

Vervangen van alle electra in een tussenwoning

Ik zoek een elektricien die alle elektra in mijn woning kan vervangen. Daarnaast dient ook het aantal groepen uitgebreid te worden in de meterkast. Het betreft een tussenwoning bestaande uit 1 verdieping. Wat betreft het aantal groepen wil ik dat de meterkast wordt uitgebreid tot 8 groepen.

Hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil graag een hoofdschakelaar laten plaatsen in mijn meterkast. De rest erboven, een nieuwe groepenkast maken doe ik zelf.

Vervangen van meterkast en alles updaten in bedrijfspand

Ik wil de meterkast en inclusief alle kabels (380) van mijn bedrijfspand laten vervangen en updaten. De huidige situatie is vrij zorgelijk. Alle moet verder goed gecontroleerd worden en mogelijk worden aangepast.

Vervangen elektra door het hele huis

Er dienen ongeveer 5 stopcontacten verlaagd moeten worden en ongeveer 8 stopcontacten bij gemaakt in beton muren en in holle wanden.

Aanbrengen groepenkast

De oude stoppenkast wil ik graag laten vervangen door een nieuwe groepenkast met 10 groepen.

Nakijken en eventueel aanpassen huidige elektra

Mijn ex partner heeft jaren geleden o.a. zelf stopcontacten geplaatst in een woning uit 1925. Op zich is de bedrading goed, maar ik wil graag alle elektra goed na laten kijken en waar nodig aan laten passen zodat alles veilig is.

Elektrische deuropener met intercom en camera installeren

Kunt u ook een elektrische deuropener met intercom, camera en afstandsbediening leveren en monteren? De voordeur zit op de begane grond, de bediening moet op de 1e verdieping komen. Alvast bedankt.