Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Dordrecht of directe omgeving.

1722 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra aanleggen in huis, installatie van domotica, elektra in de gehele woning vervangen, portiekverlichting met sensoren en belsysteem vervangen, intercomsysteem met video of camera, intercom en deuropeningssysteem aanleggen, groepenkast vervangen en uitbreiden, elektra in appartement volledig vervangen, groepenkast aanpassen, meterkast verplaatsen, electra in huis vervangen en keuren, bekabeling aanleggen en stoppenkast vervangen, groepenkast vervangen, elektra aanpassen voor nieuwe keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Dordrecht:

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast vervangen met de volgende specificaties: 7 groepen, 1 kookgroep, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar.

Groep erbij monteren in een bestaande groepenkast

Een groep erbij voor de inductie kookplaat

Extra elektragroepen laten aanleggen

Ik heb een huis gekocht en op 2 juli krijg ik de sleutel. Het huis heeft een moderne groepenkast met 4 groepen en 2 aardlek schakelaars, nu wil ik er een nieuwe keuken in zetten met inductiekookplaat en elektrische oven, daarvoor moeten er denk ik 2 extra groepen geplaatst worden en moeten er kabels doorgetrokken worden van de kast naar de keuken (kan waarschijnlijk door de kruipruimte). Hier wil ik graag een offerte voor, en een indicatie van wanneer dit jullie uitkomt.

Stopcontacten aanpassen van ongeaard naar geaard

In de slaapkamer de ongeaarde stopcontacten vervangen met geaarde stopcontacten. Er is nog geen aardedraad aanwezig in de contactdozen van de stopcontacten.

Spotjes in de woonkamer laten plaatsen

Ik wil spotjes in de woonkamer laten plaatsen eventueel met een verlaagd plafond. Lengte is 4/5 meter met ongeveer 4 spotjes.

Extra groep maken voor keuken

Ik kom in mijn keuken waarschijnlijk een groep tekort. Graag wil ik deze groep laten aanleggen inclusief het plaatsen van een stopcontact in de keuken.

Stoppenkast met aardlekschakelaar vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een stoppenkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar.

Drie stopcontacten aarden

Ik wil voor de veiligheid en het plaatsen van een airco met buitenunit 1 kamer laten voorzien van geaarde stopcontacten. Het gaat om 3 stopcontacten. Mogelijk moet hiervoor een nieuwe groep worden aangelegd. Er is niet veel ruimte voor een extra groep. Er is reeds een groep voor de waskamer, wasmachine en droger, op dezelfde verdieping aanwezig, 2e verdieping.

Groepenkast vervangen en plaatsen aardlek

Vervangen van de oude groepenkast, 3 groepen van 16 Amp. Tevens het plaatsen van een aardlekschakelaar en twee groepen toevoegen voor keukenapparatuur.

Reparatie aan een Fagor inductiekookplaat

De kookzone links achter op de inductieplaat knippert maar wordt niet warm. Ik wil dit laten repareren.

Nieuwe groepenkast leveren en installeren

In verband met een keuken uitbreiding dient de groepenkast vervangen te worden. De bestaande kast heeft 3 x groepen 230 Volt, 16 Ampere te vervangen ten behoeve van 2 x verlichting, 1 x wasautomaat/droogautomaat. Reeds voorzien van aardlekschakelaar 30mA, 40 Ampere, 2 polig, her te gebruiken. Uitbreiding in verband met de nieuwe keuken: 1 x 1 fase 230 Volt automaat ten behoeve van een oven, maximaal 3000 VA. Toekomst 2 x 1 fase automaat ten behoeve van elektrische kookplaat 5000 VA, geen vaatwasser, geen boiler.

Hoofdzekering vervangen

Wat kost het vervangen van de hoodszekering? Dus de zegel moet afgebroeken worden, nieuwe zekering er in en daarna op nieuw zegelen.

Krachtstroomgroep aanleggen

Het zo spoedig mogelijk wijzigen van een 2 fase kookgroep, naar een 3 fase krachtstroomgroep tbv van een elektrisch fornuis met een aansluitwaarde van 9,1 Kw. Los opnemen het monteren van een perilex stekker op het kooktoestel. Ook los meenemen het eventueel leveren van de stekker en het snoer. Graag opgeven wanneer de klus op zijn vroegst uitgevoerd kan worden!

Groepenkast laten keuren

Onder de plint van de keuken zit een wandkontaktdoos voor de vaatwasser, maar er staat geen spanning meer op. De eerste machine is in 1990 ingebouwd en het systeem heeft al die jaren gewerkt . De zekeringen zijn volgens wasmachinemonteur. In orde De machine draait nu met verlengsnoer dus we hebben liever dat het werk zoals het hoort we zoeken iemand die het systeem kan nakijken

Aardpen slaan

Ik wil een nieuwe aardpen inslaan. Kan hier de oude aarddraad op aangesloten worden?

Beko elektrisch fornuis aansluiten

Ik heb een elektrisch fornuis gekocht (Merk Beko FSM67010GW) en ik heb een aansluiting voor dit fornuis nodig. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om dit te laten aansluiten. Perpilex stekker heb ik al echter geen aansluiting stopcontact.

UTP-kabel doortrekken naar 2e verdieping

Ik wil graag 2 UTP kabels netjes afgewerkt doortrekken, 1 naar de eerste verdieping en 1 naar de 2de. De kabels zijn aanwezig, andere materialen niet. Ik vermoed dat het via het trapgat moet. Daarnaast zit de lichtknop van het zolderlicht op het houtwerk van de trap, en we willen de lichtknop iets verder, in de kamer waar ook het licht zit. Ik wil ook graag een schakelaar laten verplaatsen.

Dubbele schakelaar met dimmer monteren

Dubbele schakelaar en dimmer wil ik laten repareren of vervangen. Alleen een schakelaar doet het nog. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Internetkabels aanleggen

Ons modem staat in de meterkast. We willen vandaar bekabeling laten aanleggen naar de woonkamer (tv en internet) en naar de 1e verdieping (twee slaapkamers, 1 voor internet en 1 voor tv). Daarnaast wil ik het wifi-signaal laten versterken, zodat ik dat ook buiten in de tuin kan gebruiken. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en de kabels opmeten. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een offerte.

Meterkast laten vervangen

Meterkast vervangen voor een 9 groepen meterkast

Extra groep in meterkast plaatsen

Ik zoek iemand die een extra groep in de meterkast kan plaatsen die nodig is voor het plaatsen van de airco.

Stoppenkast vervangen

De oude stoppenkast van 4 groepen vervangen.

Intercom bij een appartement vervangen

De intercom van 7 appartementen moet vervangen worden (inclusief kabels). We wonen 3 hoog en we horen de bel niet.

Reparatie van een deurbel

De deurbel doet het niet meer als er wordt aangebeld. Het gaat om een rijtjeshuis met woonkamer op de 1e verdieping. De vorige bewoners hebben een intercom aangelegd. Hierbij doet de camara, alaram en het unlock systeem het nog wel maar als er wordt aangebeld gaat de bel niet.

Bekabeling vervangen

Ik wil graag de UTP-bekabeling vanuit de meterkast naar de woonkamer en een slaapkamer op de tweede verdieping aanbrengen. Hier kan een bestaand leidingnetwerk voor gebruikt worden, al weet ik niet hoe de huidige situatie is. Wat ik wel weet is dat: - vanuit de meterkast via 1 leiding een coax-kabel én een telefoonkabel door 1 leiding zijn getrokken. Deze zou ik graag willen vervangen door een COAX -en UTP-kabel. - vanuit de meterkast “vertrekt” nog een leiding en COAX-kabel. Ik weet niet waar deze uitkomt. Op twee plekken in de woonkamer en op een slaapkamer op de tweede verdieping komt een Coax-kabel binnen. De kabel die op de slaapkamer aankomt zou ik graag willen vervangen door een UTP-kabel. Het lijkt me handig dat er een vrijblijvend offertebezoek wordt gedaan, zodat de (on)mogelijkheden goed ingeschat kunnen worden.