Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra stroomgroep plaatsen:

Extra stroomgroep plaatsen

Ik zoek een vakman om een extra stroomgroep toe te voegen in de meterkast. We hebben namelijk een quoocker gekocht.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra stroomgroep plaatsen uit heel Nederland:

Extra stroomgroep in meterkast plaatsen

Ivm gaan koken op inductie moet er een extra stroomgroep worden gemaakt

Extra groep in meterkast plaatsen

Ik wil graag een airconditioning systeem in mijn huis laten plaatsen. Hiervoor heb ik een aparte stroomgroep nodig. Echter is het vermogen van de airco die geplaatst gaat worden 5. 2 kW. Wat zou hier een goede oplossing voor zijn? Momenteel komt er 1x 35 ampere de meterkast binnen en die wordt verdeeld over 6 groepen

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben een bestaande tussenwoning met een tegelvloer. We denken er nu over om op de tegelvloer infraroodverwarming te plaatsen en daarop een nieuwe zwevende vloer aan te brengen. Daarbij komt dat we ook overwegen een tussenmuurtje te verwijderen en de keuken te veranderen waardoor een grote open ruimte van ongeveer 46 m2 ontstaat (waar dus ook de keuken nog op moet). We hebben HR+ beglazing en een bestaande spouwmuur, de kruipruimte is niet geïsoleerd en ik vraag me af of dat met een dergelijk systeem nog heel erg nodig is. Kortom, het is redelijk geïsoleerd en onze vraag is ook wat we aan capaciteit nodig zouden hebben voor het verwarmen van onze woonkamer/keuken en wat de kosten dan worden van plaatsing en montage. Bovendien willen we weten of het stroomtechnisch niet te belastend is en er een extra stroomgroep voor aangemaakt moet worden in de meterkast.

Inductie koken aanleggen

Ik wil een extra stroomgroep voor inductie kookplaat en perilex stopcontact plaatsen in de keuken. De keuken is zo'n 4 meter van de meterkast en de kabel moet waarschijnlijk via de kruipruimte.

Extra groep maken voor boiler

Ik wil een extra stroomgroep maken in verband met het plaatsen van een elektrische boiler ter vervanging van een oude geiser. Er zit nu een oude stoppenkast, dus er moet mogelijk een hele nieuwe groepenkast komen.

Extra stroomgroep in de meterkast monteren

Graag zouden wij 2 extra stroomgroepen in onze meterkast willen laten plaatsen. Graag zouden we hier een offerte van ontvangen.

Elektra nalopen en aanpassen

Ik wil graag enkele elektra werkzaamheden laten uitvoeren. 1. Veranderen van aansluiting (netter maken) internet en daarbij ook het verlagen en uitbreiden van stopcontacten in de woonkamer; 2. Veranderen van aansluiting in gang bij schuur (verbeteren van stopcontacten en veiliger maken); 3. Bekijken of extra aansluiting voor wasmachine nodig is (stroomgroep) en zo ja dit aanpassen; 4. Extra stopcontact in slaapkamer plaatsen.

Stroomgroep en wateraansluiting maken voor de vaatwasser

Voor het plaatsen van een vaatwasser is het nodig dat er een aansluiting wordt gemaakt voor zowel de aanvoer als de afvoer van water. Daarnaast moet er een aparte stroomgroep worden aangelegd. De vaatwasser komt op ongeveer 5 meter van de meterkast.

Leidingen verleggen en extra stroomgroep plaatsen

In mijn woning moet een aantal klussen uitgevoerd worden. Hierbij te denken aan: - afvoer van de wasmachine in de keuken moet verplaatst worden naar aangrenzende slaapkamer; - in de slaapkamer moet een wcd's worden geplaatst voor wasmachine en droger aansluiting; - in de keuken moet een vaatwasser komen. ik neem aan dat die op de aansluiting van huidige wasmachine kan. - eventuele bekabeling moet netjes weggewerkt worden. In de trapopgang van het appartement zit de groepenkast, vanaf hier zal naar 2 hoog gewerkt moeten worden (oud pand). Graag ontvang ik voor deze opdracht een vrijblijvende prijsopgave.

Verbouwing van een appartement

Er moet in het nieuwe 1-kamerappartement voor mijn dochter een renovatie van de woon- en slaapkamer en keuken plaatsvinden. Totale oppervlakte is ongeveer 28 m2. De klussen: - plaatsen nieuwe keuken - realiseren extra stroomgroep - verplaatsen 1 cv-element - verplaatsen intercom - leggen laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten - stucen plafonds Ik wil een idee krijgen van de totale kosten, dus ook de kluskant. Graag wil ik ook de geschatte benodigde tijd weten.