Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor keukenverlichting repareren of vervangen:

Keukenverlichting repareren of vervangen

Ik heb een Bruynzeelkeuken met inbouwverlichting, vijf spotjes, die het niet meer doet. Drie jaar geleden is de dimschakelaar vervangen door een gewone aan/uit schakelaar, maar dat functioneert niet meer. Ik ben op zoek naar iemand die dat kan repareren of vervangen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenverlichting repareren of vervangen uit heel Nederland:

Keukenverlichting repareren of vervangen

De inbouwspotjes, 5 stuks, onder mijn keukenkastjes zijn verouderd en kapot. Ik wil deze laten vervangen. Bedrading is aanwezig.

Haperende keukenverlichting repareren

Mijn keukenverlichting hapert. Bij aanzetten doet ie het niet. Na vijf minuten uitzetten en daarna weer aanzetten meestal wel maar niet altijd. Ik heb zelf al het kastje opengedraaid maar zie niets vreemds.

Keukenverlichting repareren of vervangen

Ik wil mijn huidige keukenverlichting vervangen/vernieuwen door installatie van makkelijk te bedienen en makkelijk te vervangen lampen/spots of iets dergelijks. Er zitten nu halogeen lampen die helemaal bovenin zitten. Je komt er bijna niet bij. Het betreft een hoekkeuken. Boven het fornuis en boven het aanrecht zitten nu lampen, totaal 6.

Ingebouwde keukenverlichting repareren

Sinds kort brandt er 1 lampje van mijn keukenverlichting (inbouw-spotjes) niet meer doorlopend. Het lampje is niet kapot, want soms brandt hij wel en soms niet. De afzonderlijke stekkertjes zitten in een soort balkje waar alle spotjes op aangesloten zijn en daar zit volgens mij het probleem.

Ingebouwde keukenverlichting repareren

Ik heb 3 geïntegreerde lampen in mijn keuken die op 2 schakelaars werken. 1 lampje daarvan kapot en ook is werkt een van mijn schakelaars niet meer.

Renovatie woning

Uitgebreide beschrijving op te vragen. Vervanging riool naar straat Bouwen fietsenschuur in voortuin Repareren buitenkraan achter en plaatsen buitenkraan voor. Verwijderen verlaagd plafond overloop Nieuwe badkamer 1e en 2e verdieping Vernieuwen toilet (2x) Vervangen dakgoot en afdichten schoorsteen Schilderwerk Repareren keukenverlichting NB. alles functioneel, géén design toestanden, materiaal eventueel zelf aan te leveren.

1)repareren keukenverlichting; de ...

1)repareren keukenverlichting; de keukenverlichting werkt niet meer en het vervangen van de lampjes was niet de oplossing! Mogelijk zit het probleem in de tranformator of de bedrading??? 2) aansluiten tuinverlichting; de grondkabel ligt er al maar deze moet nog worden aangesloten op stroom en de lampen.