Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra verleggen:

Elektra verleggen

Het verleggen van elektra naar de badkamer en het aanleggen van 2 wcd's in de badkamer
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra verleggen uit heel Nederland:

Leidingplan en elektra in de keuken uitvoeren

Ik zoek iemand voor de volgende werkzaamheden: verleggen van de gasaansluiting. Extra stop en stopcontact aanleggen voor een wasmachine en diverse elektra. Waterleiding klein stukje verleggen. En afvoer stukje verleggen voor de aansluiting vaatwasser en wasmachine.

Leidingen en stroom omleggen in de keuken

In nieuwbouwwoning leidingwerk en elektra voor keuken verleggen. Keuken bestaat uit een kookeiland, kastenwand met 2 ovens, koelkast en vriezer. Kookeiland bestaat uit inbouw inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem en een inbouw wandcontactdoos. Graag direct start na oplevering woning omstreeks begin november 2019 i.v.m stucwerkzaamheden.

Verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. Elektra, afvoeren en waterleidingen graag vooraf aanpassen, ik heb een aansluitschema van de leverancier. Keuken heeft 6 apparaten magnetron,koelkast, vriezer,vaatwassen,fornuis en kookplaat. Oude keuken verwijderen wij zelf

Uitbouw woon serre

Wij willen een complete glazen serre 5 x 2 meter. Binnenmuur moet voor een gedeelte blijven staan Inclusief beton storten en verwarming verleggen + afwerken van binnen. Er moet ook elektra in komen en er moet een fundering in. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is.

Uitbouw achterzijde aangekochte woning

Gisteren hebben wij een woning aangekocht waarvoor we offertes willen ontvangen voor een omgevingsvergunningvrije uitbouw aan de achterzijde. De gevelbreedte is 6 meter en de gewenste diepte is maximaal 2,5 meter. Daarnaast dient er rekening gehouden te worden met het verleggen/verlengen van de cv-leiding en de elektra voor de screens, zonnescherm, buitenverlichting en wcd's, etc. Het idee is om de huidige kunststof kozijnen te hergebruiken. Wellicht is het mogelijk de offertes (4x) te baseren op casco oplevering, afgewerkte oplevering en het al dan niet hergebruik van de huidige kozijnen. Vriendelijk verzoek ik u in de offertes rekening te houden met het plaatsen van een klein huisdierluik in de aanbouw. Mocht u vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Opbouw garage en aanbouw woning

Misschien kunt u mij helpen met het volgende: Een korte samenvatting: 1 oktober krijgen we de sleutel, wij willen uiterlijk 1 november intrekken. Opbouw van garage: Deze optie is ook bij sommige buren al gerealiseerd. De concept vergunning is een aantal maanden geleden goedgekeurd. Als het goed is wordt dit een ruime ruimte van ca 30 m2. Verder willen we in deze ruimte, de punt van de garage benutten als vliering. Aanbouw woonkamer: Woonkamer is ruim, maar we willen toch de woonkamer in lengte met 2-2.5 meter verlengen (lange zijde, tegenover de keuken). Optioneel: Verleggen van de keuken leidingen naar de L-zijde van de woonkamer. Kwestie van smaak, maar wij denken dat wij daar een mooiere keuken in kwijt kunnen. Er moet ook een fundering in, en beide projecten moeten compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk en een houten/metselwerk constructie. Er zijn ook nog geen bouwtekeningen, kan ik dit ook via u regelen? Optioneel: Extra douche ruimte op de zolder. Er is al een kraansluiting. Zou mooi zijn als je een soort schatting zou kunnen maken van de (mogelijke) kosten indien we voor deze opties willen gaan. Hopelijk kun je er ons mee helpen?

Elektra verleggen voor nieuwe keuken

We willen een nieuwe keuken plaatsen. Hiervoor moeten er draden getrokken worden en aansluitingen worden gemaakt, ook voor bijvoorbeeld de vaatwasser. We willen graag z.s.m. (voor 27 juli) een offerte opstellen voor de aanvraag van een bouwdepot. De werkzaamheden willen we rond november uitvoeren.

Frezen en verleggen/aanleggen elektra

Ivm een verbouwing willen wij stopcontacten en lichtpunten verplaatsen. Het gaat om het verplaatsen van 5 WCD, het aanleggen van 5 extra WCD, het verplaatsen van 2 lichtpunten (plafond), het aanleggen van drie lichtpunten (twee wand en één plafond) en het verplaatsen van drie schakelaars van plafondverlichting. Muren en plafond zijn van beton.

Vernieuwen badkamer en toilet

Badkamer is 3. 250 x 1. 700 mm gelegen op 1ste verdieping welke gesloopt dient te worden en voorzien van nieuwe betonvloer (op houten constructievloer). Dit incl. Verleggen afvoeren/wateraansluitingen en deels ook wat elektra te verleggen. De materialen voor de afwerking en inrichting zijn aanwezig, maar voor nieuwe vloer nog niet. Onderdelen die terugkomen in nieuw ontwerp zijn: - inloopdouche - dubbele wasbak met meubel - nieuwe designradiator - toilet incl. Inbouwreservoir Hoogte badkamer is +/- 2. 300 mm vanaf betonvloer. Tegelwerk tot plafond. Badkamer voorzien van nieuwe mechanische ventilatie. Toilet (separaat) op BG dient geheel gesloopt te worden. Vervolgens nieuw afwerking met tegels waarbij wanden tot 1. 500 mm hoog betegeld worden. Bovengelegen deel glad stucwerk. Traptreden (zie foto) omtimmeren en in kleur afwerken (vanille/creme). Nieuw te plaatsen onderdelen: - toilet incl. Inbouwreservoir - fontein met onderkast Fontein is nieuwe voorziening, nu niet aanwezig. Mogelijkheid tot meerwerk/andere verbouwingen nog nader te bespreken.

Leidingplan en elektra in de keuken uitvoeren voor een nieuwe keuken

Het verleggen van leidingwerk, afvoeren, elektra en radiator.

Partners

Partners van Casius