Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tv kabel doortrekken naar zolder en slaapkamer:

TV kabel doortrekken naar zolder en slaapkamer

Ik wil de tv kabel doortrekken naar boven, naar de eerste etage en de etage daarboven.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv kabel doortrekken naar zolder en slaapkamer uit heel Nederland:

Verplaatsen stopcontact + lichtschakelaar

Een gecombineerd stopcontact en lichtschakelaar zit op de plek waar een tv opgehangen moet worden. Het stopcontact moet omlaag. De lichtschakelaar moet opzij. Het gaat om een gestucte bakstenen draagmuur in een jaren '30 woning. Daarnaast vroeg ik mij af of het mogelijk is om van een telefoon en kabel aansluiting stopcontacten te maken?

Utbouw achterzijde woning

De uitbouw willen we 3 meter diep maken. dan gaat dit 5.6 m x 3 m worden. Als ik de buren moet geloven moeten er 2 heipalen in komen. We willen een grote schuifpui in de uitbouw (eventueel kunststof of aluminium) 2 extra elektra punten in de hoeken. Dak mag standaard zonder overschot. Bovenkant schuifpui geschikt houden voor onze bestaande zonnescherm. eventueel sedumdak Vloerverwarming (nog advies voor nodig) We willen iets met plafond doen zodat er led strips in kunnen komen. Ik plek heb om dolby atmos speakers te plaatsen en paar led spotjes zie voorbeelden eventueel voorzet want bij TV wand zodat kabels ed weggewerkt kunnen worden. Laatste 2 is wel in overleg wat haalbaar en gangbaar is. Ledstrips, speaker kabels en rest elektra kan ik zelf aanleggen als de buizen maar goed worden voorbereid. Sedum dak kan ik ook zelf aanleggen als het nodig is tenzij er mooie prijs voor komt. Afhankelijk van planning kan ik zelf her en der voor extra handjes zorgen Buitenkraantje moet afgekoppeld worden en weer aangesloten op de uitbouw. (leiding ligt onder de vloer. WCD buiten en kabel kan onder de vloer in koppeldoos worden afgekoppeld langere kabel aansluiten voor uitbouw en klaar. Muren en plafon glad maken met pleisterwerk. Zal vast nog nodig zijn vergeten te benoemen maar dit is in grote lijnen waar het om draait.

Lichtschakelaar maken en tv kabel doortrekken

We hebben in de woonkamer de lampen vervangen en toen ging de schakelaar stuk. Deze hebben we vervangen, maar voor de lamp aan de voorkant, krijgen we er geen stroom op. Daarnaast willen we de tv kabel door laten trekken naar boven en de zolder.

UTP kabel door verstopte loze leiding trekken

Recent gedwongen overgestapt op digitaal netwerk van Telfort. Tv was met coaxkabel door leiding met oude modem en router verbonden. Indien mogelijk de oude kabel verwijderen en de nieuwe door de bestaande leiding trekken. Anders de beste route uitvogelen en die in overleg realiseren.

Stopcontacten verplaatsen en een netwerkkabel trekken

2x stopcontact verplaatsen en kabels van tv wegwerken in muur. Netwerk kabel trekken vanuit meterkast.

Betere Utp kabel laten trekken

Ik wil graag een bestaande cat5 netwerkkabel laten vervangen door een nieuwe cat7 kabel, vanuit de meterkast direct vanuit het Ziggo modem naar de smart tv.

Verleggen van een stopcontact en tv aansluiting

Wij willen graag een offerte opvragen voor het verleggen van een stopcontact en het verleggen van de tv kabel. Wij wonen sinds 1,5 jaar in een nieuwbouwwoning, en willen graag alle kabels weggewerkt hebben die naar de tv en het reeds bestaande stopcontact lopen. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt!

Dubbel stopcontact in meterkast

Graag laat ik een paar klusjes uitvoeren. Het gaat om de aanleg van een dubbel stopcontact in de meterkast, deze moet afgetakt van de groepen, want het wordt gebruikt voor glasvezel. het stopcontact laat ik graag door de vakman regelen. Verder laat ik ook graag een kabel van kast glasvezel in meterkast naar de TV in de woonkamer aanleggen. Afstand is geschat 6 meter. Ik heb zelf een kabel, maar deze moet ingekort worden. Momenteel heb ik een soort noodoplossing, maar wil graag een definitieve oplossing.

Coax kabel in huis doortrekken

Goedendag, ik wil graag een 3 tal extra aansluitpunten voor de tv op de begane grond. Hiervoor zoek ik iemand die de kabel kan doortrekken door de kruipruimte, gaten boort (vloerverwarming) en aansluitpunten monteert. Ook willen we graag vanuit de meterkast een kabel doortrekken naar de bovenslaapkamer en montage van signaalversterker in de meterkast. Hoor graag.

Kabel trekken en tv aansluiting maken

In ons nieuwe huis blijkt de coaxkabel niet goed te zijn. (Ziggo) er moet een nieuwe kabel getrokken worden vanuit de meterkast, door de kruipruimte naar de woonkamer. Optie is om dit naar het bestaande walloutlet te doen of naar een nieuw te realiseren outlet aan de andere kant van de woonkamer.

Partners

Partners van Casius