Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor 2 plafonnières ophangen:

2 Plafonnières ophangen

Ik wil graag 2 plafonnières op laten hangen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 plafonnières ophangen uit heel Nederland:

Lampen ophangen

Ik heb een achttal led-plafonnières die moeten worden opgehangen (ter vervanging van bestaande plafonnières). 1 plafonnière komt op 3.20 meter te hangen, dus neem zelf een geschikte ladder mee.

Ophangen 14 plafonnières en hanglamp boven eettafel

Wij willen in ons nieuw huis alle lampen laten ophangen. Het gaat om ongeveer 14 lampen

Stopcontacten vervangen en lampen ophangen

Ik wil 10 stopcontacten laten vervangen. Waar mogelijk aardedraad trekken. En 4 plafonnières ophangen, 1 lamp ophangen en 1 dubbele lamp ophangen.

Aantal lampen ophangen

Ik wil een 8 plafonnières en een lamp laten ophangen in mijn appartement. Ik heb de plafonnières en hanglamp al in bezit en de aansluitingen zitten er ook al. Offerte graag alleen voor de werkzaamheden.

Verschillende lampen ophangen

Ik wil in mijn flat graag 3 plafonnières en 1 kroonluchter laten ophangen. Ik wil daar graag LED verlichting in, maar wil graag advies welke lampen hiervoor geschikt zijn. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

5 lampen ophangen

Ik wil graag 5 plafonnières laten ophangen aan het plafond. Mogelijk moet er ook in het plafond worden geboord. De lampen en schroeven heb ik in mijn bezit. Ik hoor graag vooraf wat de kosten ongeveer zijn.

9 Plafonnières ophangen

Ik laat graag 9 plafonnières ophangen. De aansluitingen zitten al op de goede plek. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Plafonnières ophangen

Ik heb 4 plafondlampen gekocht, maar ik kan ze niet ophangen en heb ook niemand die dat kan. Ik heb ook het gereedschap er niet voor.

Elektriciteit aanleggen in huis

Ik wil A. 3 lampen laten ophangen in een woonkamer van een nieuw opgeleverd appartement. B. 3 plafonnières in wc, vergast en badkamer hebben opgehangen. C. 3 wandlampen in de gang plaatsen en 3 afdekplaatjes aan het plafond. D. Verven met waterafstotende latex op keukenwand van 1,5 meter hoog en 2,5 meter lang en stukje naast kookplaat.

Laminaat leggen en lampen monteren

Ik wil graag 12 m2 kliklaminaat laten leggen in de keuken en 8 lampen laten ophangen. De meesten (7) lampen zijn plafonnières en een hanglamp met 3 lichtpunten. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius