Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor uitbreiden elektra en groepenkast:

Uitbreiden elektra en groepenkast

Ik wil graag evalueren of de huidige electriciteitskast en groepenkast mijn nieuwe keuken aankan. Ook wil ik graag weten of er voldoende stopcontacten hiervoor in de keuken aanwezig zijn en of de apparaten hierop aangesloten mogen worden. Locatie: bezuidenhout in den haag Het gaat dus om: 1) een evaluatie van de huidige staat & een inschatting / offerte van het te gebeuren werk voor de keuken en evt nog bijkomende stopcontacten in de overige ruimtes (zo snel mogelijk) 2) het feitelijke installatiewerk afhankelijk van gedane inspectie: extra stopcontacten, groepen, etc - van zodra ik in de woning kan (vanaf 19 november). In bijlage een foto van de huidige groepenkast. Dit zijn de grootste verbruikers die ik wil installeren: Inductievuur 7350 watt Oven 2780 watt Afzuigkap 272 watt Wasmachine 1950 watt Wasdroger 2100 watt CV Koelkast (standaard - incl vriesvak) Microgolfoven Ik hoor het graag! Bedankt,
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiden elektra en groepenkast uit heel Nederland:

Compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar

Electra in de gehele woning vervangen, uitbreiden met extra groepen en aansluiten van aardlekschakelaar. Gaat om een woning die gebouwd is in 1912. De meterkast is wel up to date, maar behoeft extra groepen. Huis staat momenteel te koop, ik ben geïnteresseerd om deze te kopen. Hoop vooraf een goed kostenplaatje te kunnen maken.

Dakopbouw zolder, plat dak

Wij willen graag onze bovenste verdieping uitbreiden naar een volledige verdieping (inclusief elektra, stucwerk etc), Deze is nu voor de helft bebouwd. Het is plat dak en meerdere buren hebben dit ook al gedaan. Tekeningen en constructieberekening zijn reeds gemaakt, de tekening hebben wij bijgevoegd.

Elektra installatie uitbreiden tbv inductie plaat

Ik ga binnenkort inductie koken en ik wil daarom de elektra installatie aan laten passen. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Vervangen elektra gehele woning

Vervangen gehele installatie, meterkast uitbreiden, aanleggen extra licht en stroompunten tijdens renovatie van een bungalow bouwjaar 1974.

Elektra vervangen en meterkast verplaatsen

We hebben zonnepanelen laten plaatsen en de elektricien adviseerde ons om de gehele meterkast te vervangen. Hij gaf aan dat het niet meer up-to-date is en het een chaos is. Verschillende dingen zijn aan elkaar gekoppeld, dat niet hoort. De meterkast zit nu in de badkamer, ik dacht eraan om het te verplaatsen naar de gang, maar daar wil ik graag advies over. Het zal om 3-4 meter gaan. Het is gelijkvloers. Electra vervangen aantal groepen uitbreiden en meterkast verplaatsen

Woonkamer uitbreiden, uitbouw, vloeren eruit- en erin + vloerverwarming

Wij willen ons huis verbouwen. Het gaat om: - Wij hebben plannen voor onze huidige woning om deze uit te breiden (woonkamer). De woonkamer is nu 4 m bij 8 m en willen het iets doortrekken. Er zit een terras aan vast, dus het terras wordt kleiner. De woonkamer komt 2 meter de tuin in bij 8 breed, dus 16 m2 erbij. - De vloer beneden en boven moet eruit. Beneden: 80 m2, boven parket: 55 m2. Oude vloeren afvoeren. - De vloer erin: 115 m2. - Vloerverwarming erin, beneden. - Uitbouw (extra slaapkamer + badkamer beneden): ik weet niet of er een vergunning nodig is, het is aan achterkant. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Goedkeuring is 99% zeker. De constructie moet kwalitatief goed zijn, dus wellicht prefab. De heipalen zitten al in de grond, maar er moet wel een fundering komen. Complete oplevering, inclusief stucwerk en leidingen, elektra en stucwerk. De uitbouw wordt ongeveer 20 m2. Het wordt een heftige klus. Graag ontvangen we u bij ons thuis voor het bespreken van deze klus.

Uitbouw dak/zolderverdieping

Wij zouden onze huidige zolder willen uitbreiden met een dakopbouw. Ons huis heeft een gedeeltelijk punt dak (de zolder) en aan de achterzijde een gedeelte plat dak. Wij willen de zolder uitbreiden over dit platte gedeelte aan de achterzijde van het huis (~15 m2. 540 cm bij 280 cm). Graag bespreken wij de mogelijkheden en ontvangen wij een offerte. Het liefst een prefab optie, maar wij realiseren ons dat een houten skelet de meest voorkomende. Wij willen hier ook waterleidingen getrokken hebben voor een wasbak en eventueel een douche. Geen elektra dat doen we zelf, voor de rest casco.

Ikea keuken plaatsen

Ik wil mijn bestaande keuken uitbreiden en andere andere kant van de muur verplaatsen. De leidingen en elektra wordt al verlegd. Graag wil ik een offerte voor het ophangen van de kasten aan de muur en het monteren van de kookeiland. Apparaten hoeven niet aangesloten te worden en ook geen werkblad.

Uitbouw dakopbouw achterzijde uitbreiden

Wij zouden graag de bestaande dakopbouw maximaal willen uitbreiden aan de achterzijde, met ongeveer 2,5 meter. Zie foto bijgevoegd. We hebben hiervoor ook al een bouwtekening laten maken en de vergunningsaanvraag loopt al. We willen een casco oplevering, elektra en stucwerk hoeft niet. Graag een houten constructie. We willen dat de uitbreiding er hetzelfde uit komt te zien als de bestaande dakopbouw. Wat zouden de kosten hiervoor zijn?

Vervangen elektra jaren 60 woning

Op het moment zitten er 3 groepen in de meterkast. Dit willen we graag uitbreiden naar voldoende groepen voor een moderne keuken, wasmachine e.d. dus 2-3 extra groepen, ongeveer 5 nieuwe stopcontacten. Daarnaast moet er een perilex aansluiting komen.

Partners

Partners van Casius