Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan:

Aardpen slaan

Er moet een klus gebeuren, namelijk het slaan van een aardpen tbv meterkast woning.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Het slaan van een nieuwe aardpen

Zie boven. Wegens renovatie van appartement begane grond en compleet vervangen van de elektrische installatie dient er een nieuwe aardpen geslagen te worden. Ik gok dat het aardig diep de grond in moet dus ik besteed het graag uit.

Aardpen slaan

Er moet een aardpen worden geslagen in mijn woning, er is al wel een aardlek aanwezig. Wat betreft de uitvoering ben ik heel flexibel, doe mij een belletje en ik zal aanwezig zijn.

aardpen slaan

Het gaat om het slaan van een aardpen inclusief een aardlek. Liander zegt dat ik er voor moet zorgen, dus bij deze.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in bestaande woning. De aarde is nu aangesloten op de waterleiding. Er is 6 meter aardpen aanwezig. (3 maal 2 meter)

Aardpen slaan

Binnenkort wordt de groepenkast vervangen. Aarde zit nu aan de waterleiding. Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan.

Aardpen slaan

Betreft het slaan en leveren van een aardpen direct voor garagebox. Aansluiten in meterkast doe ik zelf.

Controleren of er een aardpen is en zo niet aardpen slaan

Controleren of aardpen is geslagen. Zo niet, aardpen slaan.

Aardpen slaan

Huidige aarding is op de waterleiding. Wij willen deze met een aardpen laten uitvoeren (blijkbaar al langer verplicht). De meterkast is al geheel vernieuwd en daarin zit een aardingsblok. Maar deze is nu met een vernikkelde aardkabel naar de waterleiding geaard. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben, ook niet hoe diep de aardpen moet geslagen worden. De hele straat heeft waarschijnlijk hetzelfde probleem. Ik heb nu met 3 buren contact gehad, maar misschien hebben alle 36 het wel nodig.

aardpen slaan

Ik heb een oud huis gekocht en heb zelf de meterkast aangelegd maar de aardpen mist. Ik zou graag deze willen laten zetten. Ik moet ook bij liander de aansluiting laten aansluiten van 1 groep situatie naar een 8 groepen situatie. graag uw visie op de situatie of ik iets heb gemist natuurlijk. Aardlekschakelaar is aanwezig.

aardpen slaan

Momenteel is er een inpandige aardpen, maar die is onvoldoende. Dat blijkt nu de waterleiding buiten vervangen gaat worden en de aarding is gecontroleerd. Aardlekschakelaar is aanwezig.

Partners

Partners van Casius