Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor het verplaatsen van de meterkast naar een andere ruimte:

Het verplaatsen van de meterkast naar een andere ruimte

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan verplaatsen naar een andere ruimte. De ruimte waar nu de meterkast staat willen we verbouwen tot een badkamer. Ik bespreek graag met de elektricien waar de meterkast heen kan/moet. Hier moet waarschijnlijk ook nog een smalle kast voor gemaakt worden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het verplaatsen van de meterkast naar een andere ruimte uit heel Nederland:

Vervangen meterkast en verplaatsen

Meterkast verplaatsen met 2 meter en nieuwe groepenkast installeren met 380.

Watermeter verplaatsen

De watermeter bevindt zich nu in de kruipruimte. Deze wil ik verplaatsen naar de meterkast, max 1 m opzij. Hiervoor moet een beugel worden geplaatst door een erkend loodgieter en het watermeter beugel formulier worden ingevuld en opgestuurd naar Waternet zodat zij hun deel van de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Graag ontvang ik een offerte met de termijn waarop deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag mijn meterkast van de elektra verplaatsen. Hij hangt nu in mijn voorraadkast en het moet buiten opgehangen worden. Ongeveer 50 cm dus een halve meter verplaatsen.

Vervangen van elektra, inclusief nieuwe inbouwdozen

Graag laat ik de elektra in de hele woning en buiten vervangen, inclusief nieuwe inbouwdozen (30). Het verplaatsen van punten of aanleggen nieuwe meterkast is niet nodig (zijn ruim voldoende groepen aanwezig). De woning is in de jaren' 70 gebouwd in een Amerikaanse wijk. Na die tijd is er ergens iets veranderd qua elektra, maar ik weet niet precies wanneer, en er is een nieuwe meterkast geplaatst. De bedrading is waarschijnlijk wel goed, maar als ik lampen ophang is het een rommeltje qua draad. Graag laat ik om deze reden de bedrading logischer aanleggen. Telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie via email.

Kosten van meterkast verplaatsen

Voor het plannen van verbouwing van mijn huis, wil ik graag oriënteren m.b.t. te verwachten verbouwingskosten. Ik woon in een hoekwoning en wil ik langs het huis (aan de zijkant) aanbouwen. Het is de bedoeling dat de meterkast wordt verplaatst vanuit de gaan in de nieuwe aanbouw, verplaatsing van 1.5m naar buiten t.o.v. bestaande bouw (dus, buiten de bestande fundering heen). In huidige meterkast zit elektriciteit-, gas-, water- en netwerkaansluitingen. Mijn vraag is of uw bedrijf het kan realiseren en voor de planning van gehele verbouwing een grove schatting van te verwachte kosten kan aangeven.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast met elektra en gasaansluiting verplaatsen, omdat deze in een wandje zit die we graag willen slopen. De meterkast zal 2 meter worden verplaatst op dezelfde verdieping. Voor de verplaatsing moet het een en ander worden omgelegd. Of dit mogelijk is zonder de hele vloer eruit te halen is de vraag. Graag ontvangen wij een offerte van de verwachtte kosten en ook zouden we graag een inspectie willen laten doen door een installateur, om er zeker van te zijn dat onze plannen ook echt daadwerkelijk kunnen.

Verplaatsen meterkast gas water electra

We gaan verbouwen en meterkast moet voor het huis, naar garage, dus 10 m verplaatst worden. Er is denk ik geen vergunning nodig. Ik zou graag in februari willen beginnen.

Meterkast verplaatsen

Wij willen graag de meterkast verplaatsen in een appartement in Den Haag. Het gaat om ca. 2.20 meter vanaf de oorspronkelijke meterkast, dichter bij de voordeur qua looppad maar niet dichter bij de voordeur qua afstand (in een gangkast). (er zit een muur tussen de meterkast/gang voordeur) Het gaat alleen om de electriciteitsaansluiting en de meters.

Verplaatsen meterkast

Huidige meterkast zit op eerste verdieping. Wens is om deze te verplaatsen naar berging. Kabel is lang genoeg. Huis wordt momenteel verbouwd.

Aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast

Ik zou graag de aansluiting van ziggo verplaatsen naar de meterkast om de draden kluwen uit mijn huiskamer te verwijderen. Ik zoek iemand met verstand van zaken.

Partners

Partners van Casius