Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen van totale elektra in woning:

Vervangen van totale elektra in woning

Graag wil ik de elektra in de gehele woning vervangen, een nieuwe meterkast met aardlek en een paar lichtpunten laten maken. Graag zou ik een lichtpunt in de badkamer willen en in de keuken. De bedrading zou ik graag opnieuw gelegd willen hebben. Er worden muren verwijderd en nieuwe geplaatst waar ook elektra moet komen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van totale elektra in woning uit heel Nederland:

Vervangen elektra oude woning

Ik heb een huis uit 1929 gekocht waar ik met spoed nieuwe bedrading op de bovenverdieping en een nieuwe stoppenkast (vlg NEN 1010) in wil laten plaatsen. Dat betekent: veilige stopcontacten en lichtpunten op de drie slaapkamers en verwijderen van de oude kabels.

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

Vervangen complete elektra

Beste, Van ons nieuw aangekochte woning dient alles vernieuwd te worden, zo dus ook de elektra. Het huis gaat zo goed als helemaal kaal en dan opnieuw opgebouwd. De woning is uit 1934, bijna alle bedrading is nog origineel met katoenen hulsel, maar alles moet vervangen worden. Hoeveel kost het om de elektra te vervangen? Begin februari zou ik graag willen beginne met deze klus.

Vervangen van elektra, inclusief nieuwe inbouwdozen

Graag laat ik de elektra in de hele woning en buiten vervangen, inclusief nieuwe inbouwdozen (30). Het verplaatsen van punten of aanleggen nieuwe meterkast is niet nodig (zijn ruim voldoende groepen aanwezig). De woning is in de jaren' 70 gebouwd in een Amerikaanse wijk. Na die tijd is er ergens iets veranderd qua elektra, maar ik weet niet precies wanneer, en er is een nieuwe meterkast geplaatst. De bedrading is waarschijnlijk wel goed, maar als ik lampen ophang is het een rommeltje qua draad. Graag laat ik om deze reden de bedrading logischer aanleggen. Telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie via email.

Vervangen elektra hele huis

Mijn meterkast te oud. Het lijkt mij dat deze vervangen moet worden, maar ik zou er graag iemand naar laten kijken. Ik heb nu 7 groepen en ik zou graag weer 7 groepen willen hebben. Er hoeft geen groep voor inductie te komen. Mogelijk moet in ge hele woning de elektra vervangen worden. Het is een jaren' 20/ 30 woning van 85m2. Voorkeur totaal pakket inclusief afwerking. Als alleen de meterkast vervangen moet worden, kan ik zelf het materiaal regelen, als alles vervangen moet worden dan niet.

Tussenwand, deur plaatsen in gipswand + elektra

- We willen een kamer weer splitsen in twee kleinere kamers (zoals het voorheen was). Wand afmeting ongeveer 3m lang en 2,30m hoog. - Er moet een deur geplaatst worden in een gipswand - Tenminste 1 extra stopcontact aanleggen - Afzuigunit ventilatiesysteem reinigen en kogellagers vervangen

Terras vervangen

Het gaat om een terras van 24 m2, direct grenzend aan de achterpui (met schuifpui en draaideur). De huidige houten plankenvloer is op/gedeeltelijk rot, zo ook het ondersteunend houten raamwerk, en moet verwijderd/vervangen worden (afhankelijk van nieuw werk). Zand moet weer opgevuld/geëgaliseerd worden vanwege graafwerkzaamheden konijnen. Op de vloer rust een (open) overkapping (waarvan de heldere polycarbonaat platen overigens ook vervangen moeten worden) met 3 staanders (Keeklamp). De ondergrond moet dit (weer) kunnen dragen dus bij tegelwerk betonklossen oid nodig. In het terras staat een druif geplant, hiervoor moet een ronde uitsparing met een diameter van 50 cm gemaakt worden. Ook moet rekening gehouden worden met reeds aangelegde/aanwezige elektra (van tuinverlichting) en waterleiding. De grondkabel van de tuinverlichting moet nagezien worden ivm mogelijke kortsluiting/capaciteit aangesloten verlichting/heater. Ik realiseer me dat dit niet het seizoen is voor beton storten maar wil het als alternatief voor betontegels toch graag geoffreerd zien. Het terras is alleen toegankelijk via de voorzijde/voordeur woning dus al het werk gaat door de woonkamer, helaas. Vanwege de nu gesnoeide druif en benodigde werkzaamheden aan de overkapping zelf is het gewenst de werkzaamheden zsm uit te voeren.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppenkast vervangen en als het kan ook de elektra. Telkens als ik thuiskom ligt het stroom eraf.

Elektra aanpassen in de keuken

Hallo, We hebben nu een keramisch fornuis met geïntegreerde electa-oven. Deze willen we vervangen door een inductie-kookplaat en een nieuwe oven (dus niet meer 2-in-1) nu ligt er al een speciale aansluiting voor die keramische kookplaat, en er is een half jaar geleden een 2e 'keukengroep' in de meterkast geïnstaleerd. Het enige wat er zou moeten gebeuren is dat er dus vanaf de meterkast een extra kabel (?) moet worden getrokken naar de keuken tbv de oven (omdat deze anders op dezelfde groep komt als de wasdroger op zolder (ja, vraag me niet wie dát ooit heeft verzonnen, maar het is zo). Gaarne een voorzichtige offerte en info mbt welke periode er evt een vakman beschikbaar kan zijn. Alle info via email graag.

Vervangen groepenkast en aanbrengen extra elektra

Gevraagde werkzaamheden: - vervangen verouderde groepenkast (zie foto's) - aanbrengen extra stopcontacten in zij-voorkamer - aanbrengen extra lichtpunt in gang (inbouw) met draadloze bediening vanaf twee plekken in de gang - vervangen huidige opbouw lichtschakelaar in voor-zijkamer door inbouw schakelaar - aanbrengen 2 x 2 nieuwe inbouw stopcontacten in voor-zijkamer op gangbare plaats (nabij de vloer) - reparatie van onveilig stopcontact in slaapkamer (te dikke stuclaag, maakt niet goed contact met stekker)

Partners

Partners van Casius