Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast uitbreiden en plaatsen aardlekschakelaar:

Groepenkast uitbreiden en plaatsen aardlekschakelaar

Ik wil een uitbreiding van mijn huidige groepenkast (Hagerkast) van 8 naar 9 en een aardlekschakelaar laten plaatsen. Groep: mks 516 B16 Aardlekschakelaar: CDA 540 G 40A /0.03A Inclusief materiaal
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast uitbreiden en plaatsen aardlekschakelaar uit heel Nederland:

Een meterkast uitbreiden ten behoeve van een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ga op inductie koken. Daarvoor moet een perilex stekker worden geplaatst en eventueel de groepenkast uitgebreid worden. Graag verkenning situatie voordat offerte wordt gegeven.

Moderniseren en uitbreiden van elektra

Ik ben verhuisd naar een woning uit de jaren 30 of 40. Er is sinds de bouw niets veranderd aan de elektra. Deze moet gemoderniseerd worden. Ook moet de groepenkast vervangen en uitgebreid worden. 3 x 25 A is reeds aangevraagd.

Groepenkast uitbreiden

Voor het koken met inductiekookplaat de groepenkast uitbreiden.

updaten elektrische installatie, uitbreiden groepenkast en plaatsen 7 stopcontacten

Ik heb een woning gekocht. Het is de bedoeling dat hier over wordt gegaan op het vervangen van de elektra en uitbreiden meterkast met 2 groepen, Het is een jaren 30 woning. Daarnaast wil ik 7 stopcontacten laten plaatsen. De reden waarom de elektra moet worden vervangen heeft te maken met de omhulsing van de elektra die er ligt, dit zou met ijzer zijn en is onveilig volgens de aannemer.

Groepenkast vervangen, uitbreiden en elektra klussen

Groepenkast vervangen, 3 x 25A, 9 groepen, 1 aardlekschakelaar, hoofdschakelaar. Eventueel uitbreidbaar met 2 groepen. 3 aardlekschakelaars Tevens: In een deel van de keuken staan dezelfde lichtpunten/stopcontacten/schakelaars op 2 verschillende groepen! Moet worden hersteld.

Vloerverwarming realiseren, berekenen zonnecollectoren en groepenkast uitbreiden

We zijn opzoek naar iemand die vloerverwarming kan realiseren. Het gaat om een bungalow, waar we zonnecollectoren op willen plaatsen en aansluiten op elektrische vloerverwarming. Er zijn twee vloeren op verschillende hoogtes (een traptrede hoogte verschil), een is een tegelvloer en de ander een gres vloer. Het gaat om 100 m2. Graag ook de mogelijkheden voor infrarood vloerverwarming specificeren als dat mogelijk is. Een dekvloer zouden we ook graag hebben. Wij willen ook iemand die kan berekenen hoeveel zonnecollectoren we nodig hebben en een groepenkast voor ons kan uitbreiden, of iemand in zijn netwerk die dat kan. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbreiden groepenkast en aansluiten van perilexstekker

Ivm aanschaf nieuwe inductie kookplaat moet de meterkast worden aangepast. Daarbij een kabel naar de keuken voor een aansluiting met bijbehorend stopcontact.

Groepenkast uitbreiden

Uitbreiden van aantal groepen, ivm nieuwe keuken (inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koelkast/vriezer combinatie en wasmachine).

Groepenkast vervangen/ uitbreiden

Begin november 2019 gaan we over van gas naar inductie. Hiervoor is uitbreiding van de groepenkast nodig. .

Groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen

Groepenkast uitbreiden met een aardlekschakelaar en 4 groepen.

Partners

Partners van Casius