Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor diverse kleine elektra reparaties bij senior:

Diverse kleine elektra reparaties bij senior

Bij mijn moeder moeten de volgende werkzaamheden worden uit gevoerd: - repareren licht slaapkamer - repareren stopcontact bij wasmachine. Werkt nu niet, vandaag de gemeentestop uit geslagen - tl balk zolder
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse kleine elektra reparaties bij senior uit heel Nederland:

Klussen bij een VVE-complex

Ik ben namens het bestuur op zoek naar een klusbedrijf voor VvE-complex bestaande uit ongeveer 65 appartementen, parkeerplaatsen en parkeergarages. Een pré is als deze partij aantoonbaar ervaring heeft met werken voor een VvE, en daarnaast sowieso gekwalificeerd personeel heeft om uiteenlopende checks en/of reparaties uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld elektra, verlichting, kleine schilder klusjes, hang- en sluitwerk en dergelijke. Behoudens VvE-opdrachten zou het ook kunnen betekenen dat individuele bewoners verzoeken hebben voor hulp 'in huis', en dat de beoogde partij dan ook op die manier opdrachten kan krijgen (los van VvE). Partij moet ook beschikbaar zijn als contactpersoon als de opdracht niet zelf door dit bedrijf opgepakt kan worden (in principe huismeester functie). In de offerte willen we graag deze werkzaamheid inclusief het hiervoor in rekening te brengen tarief terug zien. Ook in de offerte aangeven of spoedaanvragen mogelijk zijn en het bijbehorende tarief plus de bereikbaarheid (telefonisch en per email). Graag hoor ik zo spoedig mogelijk.

Elektra in gehele huis nakijken en eventueel repareren

Ik wil graag dat mijn volledige 2 onder 1 kap woning met tuin en garage wordt nagekeken wat betreft elektra. Zo nodig wil ik reparaties uit laten voeren.

Onderhoud in de nieuwe woning

- oude keuken slopen en afvoeren, met uitzondering van de 2 bovenkasten. Deze moeten boven in het washok bevestigd komen. Oude tegels in de keuken verwijderen. - alle muren en plafonds in de gehele woning schilderen. Her en der zullen er wat kleinere reparaties aan de muren gedaan moeten worden. Woonkamer, kelder, halletjes, trappenhuis zal waarschijnlijk RALkleur 9010 worden. Voor de slaapkamers boven willen we andere kleuren, nog nader te bepalen. De oppervlakte van de plafonds bedraagt circa 120 m2. De oppervlakte van de te schilderen muren bedraagt circa 250 m2. - ter voorbereiding van de nieuwe keuken moeten er wat leidingen, zowel water als elektra, verlegd moeten worden. Hiervoor krijgen we nog een aansluitschema van de keukenleverancier. - tegenover de oude keuken komt nog een apart keukenblok waarin koelkast, vriezer en combi-oven. - er moet een nieuwe groep in de meterkast aangelegd worden t.b.v. de combi-oven. - in de badkamer moeten 2 wasbakken met spiegels en planchets vervangen worden door een nieuw meubel met spiegel. Deze laatste wordt eerste week juli geleverd. De nieuwe spiegel heeft een lamp die op het bestaande lichtpunt moet worden aangesloten. Het nieuwe wastafelmeubel moet opgehangen worden en aangesloten op water en riool. - deze werkzaamheden zouden moeten starten per 15 juni. Het werk zou klaar moeten zijn voordat de nieuwe keuken in de eerste week van juli wordt geleverd. - de huidige vloeren willen we behouden en zullen dus goed moeten worden afgedekt.

Diverse reparaties aan elektra

Ik wil in mijn woning de elektra-aansluitingen vanuit de groepenkast laten nakijken. Er moet waarschijnlijk wat bedrading worden vervangen. In de woonkamer moet er elektra worden doorgemeten en diverse bedrading worden vervangen. Ik laat graag hier ter plaatse de situatie beoordelen en ontvang dan een indicatie van de kosten.

Elektra reparaties

Het spotje bovenaan de trap is kapot, een staande lamp in de woonkamer doet het niet meer en meer van dat soort reparaties. Paar uurtjes werk.

Periodiek onderhoud VVE-complex

OPDRACHTGEVER + BEHOEFTE Voor een VVE-complex bestaande uit +/- 40 appartementen in Amsterdam ben ik namens het VVE-bestuur op zoek naar een deskundig en 'meedenkend' klusbedrijf, liefst gevestigd in regio Amsterdam. Een pre is als deze partij aantoonbaar ervaring heeft met werken voor een VVE, en daarnaast sowieso gekwalificeerd personeel heeft om uiteenlopende checks en/of reparaties uit te voeren op het gebied van bv. Elektra, verlichting, kleine schilderklusjes, hang- en sluitwerk e.d. INHOUD OFFERTE - graag z.s.m. (lMet zekere spoed ontvangen wij graag offertes, die op hoofdlijnen inzicht geven in de voorwaarden van mogelijke samenwerkingen. In de offerte zien wij graag terugkomen een lijst van mogelijke/ geadviseerde werkzaamheden en checks, vooralsnog periodiek in te plannen 2x per jaar (tussendoor o.b.v. behoefte aan vve-zijde). Daarnaast een transparante kostenraming. Een duidelijke lijst met optioneel uit te voeren klussen, het uurtarief en mogelijke aanvullende kosten per opdracht is op zich voldoende (meer details niet nodig). Indien u referenties/ namen kunt doorsturen van vergelijkbare opdrachtgevers, wordt dat in dit stadium gewaardeerd. AANVULLENDE OPDRACHTEN? NB: Behoudens VVE-opdrachten zou het ook kunnen betekenen dat individuele bewoners verzoeken hebben voor hulp 'in huis', en dat de beoogde partij dan ook op die manier opdrachten kan krijgen (los van VVE). Graag hoor ik zsm van,

Check installatie

Graag wil ik de elektra in huis laten controleren door een erkende installateur en laten updaten (als dat nodig blijkt). Echter dienen er geen "onnodige" reparaties plaats te vinden. Aardlek moet ook gecontroleerd worden. Op 1 kamer is de bedrading niet geheel in orde, er ligt een te lichte kabel. Ik zoek een gecertificeerd elektricien.

Diverse electra

Ik heb enkele kleine reparaties: 1. Het aanbrengen van een dubbele contactdoos. Electra al aanwezig. 2. Het herstellen van de verlichting in de badkamer. Adapter vervangen. Het systeemplafond moet dan gedeeltelijk weggehaald worden. 3. Het aanbrengen van een enkelvoudige contactdoos. Elektra al aanwezig. Deze contactdoos is voor de centrale ventilatie.