Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor intercomsysteem met video of camera:

Intercomsysteem met video of camera

Graag kom ik in contact met een deskundige die ons een offerte kan verstrekken voor het monteren/installeren van een intercomsysteem met eventuele kleurvideo voor ons huis (geen appartement maar een koophuis). Het huis heeft vier verdiepingen, waarbij vooral de begane grond en de 1ste verdieping het systeem moeten hebben. Indien u een persoonlijke bezoek wenst voor het bezichtigen van het woonpand, is dat uiteraard ook prima.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor intercomsysteem met video of camera uit heel Nederland:

Vervanging intercominstallatie voor een appartementencomplex

Het betreft een appartementencomplex van 22 appartementen. Ik verzoek u een vrijblijvende offerte vwb vervanging van het huidige intercomsysteem zonder video naar een met video communicatie en deur opener.

Intercom met deurbel repareren

Wij willen een intercom met video en deuropener laten installeren. Wij hebben nu een intercomsysteem die niet meer werkt, behalve de deuropener. We willen deze vervangen door een video intercom.

Deurbel met intercom plaatsen

We hebben 1 deur voor twee "woningblokken", elk met 5 appartementen. In totaal dus 10 appartementen. Het betreft de Bestevaerstraat 183 en 185. Het zijn nu twee systemen. Een nieuw intercomsysteem voor beide blokken is nodig. Dat kan één systeem zijn, of wederom twee, zoals de huidige situatie. Bestaande bekabeling wellicht bruikbaar? Alleen een telefoon, geen video nodig.

Intercomsysteem voor appartementen installeren

I'm looking for options to replace the intercom system at my building. We're looking for a 3-apartment system with video and door-opening functions. Could you please share the options you could offer and pricing (including installation).

Intercom en deuropeningssysteem aanleggen

We hebben een pand met 11 appartementen in Centraal Amsterdam. Daar zit een intercomsysteem in dat is verouderd. We willen een volledig nieuw systeem laten aanleggen dat bedraad is (er zit al bedrading maar dat moet gecontroleerd worden) en van een video-intercom is voorzien. We zoeken quotaties voor de gehele job van gerenommeerde firma's. Graag eerst contact via e-mail & we zullen alle e-mails beantwoorden.

Bel-/intercom in een appartementengebouw repareren/vervangen

In een complex met in totaal 8 appartementen hebben wij een bel-/intercomsysteem zonder video. We willen het bellentableau graag laten uitbreiden met een camera- en video-systeem of geheel laten vervangen. Ik laat de situatie hier eerst even door u beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte voor de VvE.

Intercomsysteem en brievenbussen vervangen

Wij als VvE (2 gebouwen van 6 appartementen; totaal 12) willen graag de verouderde brievenbussen laten vervangen alsmede het intercom / deuropening systeem. De huidige metalen brievenbussen zitten in 2 units van 6 naast de toegangsdeur. Voor het intercomsysteem willen wij voor bewoners de keuze hebben tussen alleen een spraak en een spraak/video systeem.

Appartementencomplex voorzien van intercomsysteem met camera

Wij willen graag een offerte voor het vervangen van onze intercomsysteem. Op dit moment hebben wij audio en video systeem en dat willen wij graag zo houden. Het betreft 3 appartementen.

Deurbel en intercomsysteem met video aanleggen

Graag ontvang ik offertes voor het leveren en plaatsen van een intercomsysteem met video voor 5 appartementen met 1 trappenhuis. De VVE moet hier akkoord voor geven. Mocht dat niet lukken dan willen we graag een aparte offerte voor 1 appartement. Probleem is dat ik veelal werk. Als jullie willen langskomen om te kijken kan dit dan misschien ook op zaterdag of na 17.15 uur door de weeks? Graag hoor ik van u terug.

Intercomsysteem voor appartementen installeren

Ik woon in een huis met drie appartementen en een gezamenlijke voordeur. Wij hebben een systeem waarbij er aangebeld kan worden, en door middel van een knop in elk appartement, kan de deur automatisch open gedaan worden. Zonder audio of video. We hebben een intercom (audio) systeem gekocht (de Golmar PO60/T-510R/3). En we willen graag een offerte om deze te installeren.

Partners

Partners van Casius