Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor dozen voor elektra in beton frezen:

Dozen voor elektra in beton frezen

Ik wil een 7-tal dozen voor elektra in de muur bouwen in de keuken (begane grond).
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dozen voor elektra in beton frezen uit heel Nederland:

Sleuven en dozen voor elektra frezen in beton

Ik zou graag twee sleuven van 120 cm elk laten frezen in het beton en drie gaten laten boren om twee bestaande contactdozen naar onder te verplaatsen. Mijn vraag is wat gaat mij dit kosten en komt hier veel stof bij kijken.

Elektra opnieuw aanleggen

Vanuit de meterkast (meter hoeft niet vervangen te worden) de bedrading opnieuw trekken en in de muur en plafond frezen. Ik heb een huis gekocht waarbij de bedrading voor het grootste deel nog in de oude ijzeren pijpen loopt met ijzeren lasdozen in de muur. Ik wil dit vervangen hebben voor plastic pvc buizen met plastic dozen in de muur. Tevens wil ik een aantal extra stopcontacten maken. Het gaat om ongeveer 6 aansluitingen voor een lichtschakelaar, 3 combinaties van een stopcontact en schakelaar en om 4 stopcontacten en ik wil 3 a 4 stopcontacten bij laten maken

Afbouw op casco houtskelet

Wij hebben een kavel gekocht in Boskoop en willen ons droomhuis natuurlijk bouwen. Wij gaan een houtskelet woning laten plaatsen (wind en waterdicht) inclusief 'hr+++' glas en zoeken een aannemer die dit voor ons wil afmaken? Doen jullie dat ook? De woning heeft een afmeting van 8 bij 12 meter. Zie de bijlage. (Zonder schoorsteen). De architect is dit aan het tekenen en krijgen 6 december een tekening en wordt de vergunning gelijk aangevraagd. Aantal punten die moeten gebeuren - Heipalen (13 meter en wij hebben een sonderingsrapport) - fundering - Betonvloer op alle verdiepingen - 0 op de meter als doel en gasloos - vloerverwarming - lucht/water warmte pomp - volledige elektra werk. Stopcontact dozen en kunstig buizen zijn al aanwezig. - stucen hele woning - trap naar 1e verdieping en zolder leveren en plaatsen - gevelstenen plaatsen. Keuken en badkamer wordt door een ander partij gedaan. Ik hoor graag of jullie dit doen en of wij zo snel mogelijk een af.

Sleuven frezen voor elektra

Op de zolder moeten in een betonnen muur 2 sleuven gefreesd worden voor een electra buis en 2 sleuven voor de dubbele electra dozen. Sleuven freezen ongeveer 10 meter.

Sleuven frezen en contactdozen aanbrengen

Plafond (gewapend beton) 6 m1 sleuven (elektra leidingen) 3 dozen Muur (gewapend beton) 7 m1 sleuven 4 dozen Muur (betonsteen) 10 m1 sleuven (flexibele CV leidingen) extra hakwerk om de sleuven van het plafond naar de muur weg te werken. Kalkzandsteen muur 1 m1 (sleuf) 1 doos Werk zal in de week 28 augustus uitgevoerd moeten worden.

Slaapkamers creëren op zolder

Onze zolder van 12 meter lang en 4 meter breed is reeds geïsoleerd en voorzien van Velux vergunningsvrije dakkapellen. Ook is er een vaste zoldertrap. Wij willen nu 2 slaapkamers met elektra en verwarming laten maken. Er moeten daarvoor 2 wanden met deuren worden gemaakt. In de hal die ontstaat willen we een inloopkast laten maken voor het opbergen van dozen. Aan de zijkanten willen we knieschotten laten maken, zodat daar IKEA opbergdozen geplaatst kunnen worden. De hellingshoek van het dakbeschot is 55 graden. Er zijn al loze leidingen aanwezig voor het elektra en de cv-ketel staat op de zolder. De zoldervloer is van hout. We willen graag advies over een geluiddempende laag daarop. We laten de klus hier graag goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Sleuven frezen in beton

Circa 10 meter sleuven frezen in beton, ongeveer 2 cm diep, en 9 dozen installeren voor elektra.

Sleuven voor elektra maken

Ongeveer 4. Mtr sleuf voor electra en 6tal dozen

Elektra aanleggen in tuin en schuur

Ik wil graag elektra aanleggen/aansluiten in mijn tuin en schuur. Vanaf de meterkast ligt er een 5 aderige grondkabel naar een centrale doos in de border vanuit hier loopt een kabel naar nog 2 centrale dozen, 1 in de schuur en 1 aan de andere kant op de schutting. Werk omvat het aansluiten van de kabel in meterkast, op de vrije groep. Bij de centrale dozen moet: - in de border wil ik een enkelvoudig stopcontact hebben; - op de schutting wil ik een dubbel stopcontact hebben; - in de schuur wil ik een enkelvoudig stopcontact + lichtschakelaar en een lamp hebben. Stopcontacten en lamp zijn aanwezig. Eventuele andere optie/ideeën zijn uiteraard te bespreken. Situatie ter plekke bekijken is geen probleem.

Zolder geheel verbouwen

Zolderverbouwing. Creëren 1 extra kamer. Details: Totale oppervlakte zolder inclusief trapgat: 40 m² - Oppervlakte te creëren kamer: 14 m² - Plaatsen 2 x Velux SK08 dakraam kunststof inclusief handbediende zonwering. - Oppervlakte nieuw te plaatsen wanden: 16.5 m² - Oppervlakte te stukken schuine wand (dak): 8 m² - Oppervlakte te creëren plafond: 6 m² - Cv aanleggen. Radiator reeds aanwezig. - Elektra aanleggen 2 spots 4 elektra dozen. - Wanden mdf 12 mm, geluidsisolatie. - Alle wanden met glasvlies fijn patroon + sausen. - Nette strakke afwerking. Schuin dak middels regelwerk en gipsplaat afwerken. - Dakraam: 1 in kamer gipsplaat afgewerkt. 1 in open zolder mdf afgewerkt. Note: ruimte dient 30 cm over trapgat te komen middels stalen profiel. Dit verruimt kamer.