Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor storing elektra verhelpen:

Storing elektra verhelpen

Electra stopcontacten in badkamer doet het niet meer, verlichting wel. 1 dubbelcontact, 1 enkelv contact
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor storing elektra verhelpen uit heel Nederland:

Elektra aanleggen voor de jacuzzi en storing checken

Het betreft het aanleggen van de elektriciteit voor de jacuzzi direct vanuit stoppenkast. De lengte zal ongeveer 8 meter zijn. Daarnaast hebben wij storing in de buitenverlichting. De 2 lampen boven de eettafel en de buitenverlichting zitten op de zelfde groep. Kort geleden klapte deze groep er uit toe in de lampen boven de eettafel aan wilde doen, sindsdien doet de buiten verlichting het niet meer.

Elektra doormeten

Er zit een storing ergens in de groep, daardoor bibbert de lamp en de wasmachine krijgt te weinig stroom. Graag doormeten.

Storing van dompelpomp verhelpen

Ik heb een restaurant in Deventer en in de kelder is er een put ingebouwd met daarin 2 dompelpompen. 1 van deze pompen geeft een storing in de meterkast. Misschien een relah/zekering probleem? Pompen werken gewoon. Ik denk dat het een elektra probleem is. Kan een elektricien die hier ervaring mee heeft met mij contacten?

Storing opsporen in de elektra in showroom

Sinds kort hebben wij op bepaalde groepen in onze showroom te Utrecht geen stroom meer. De meterkast ziet er OK uit. De eigenaar van het pand vroeg ons een elektricien te laten komen op factuur (Deze gaat namelijk naar de eigenaar van het pand). Zouden jullie iets kunnen betekenen voor ons? Het heeft geen haast, maar we willen als het mogelijk is op vrijdag 21 juli aan het begin van de middag een afspraak inplannen.

Stoomcabine met storing repareren

Bij onze stoomcabine/douche (Merk Cleopatra) functioneert plotseling de elektra niet meer, dus geen licht en stoom. Er zit ook een optie bij om eucalyptus toe te voegen aan de stoom, deze werkt al langere tijd niet meer. Daarnaast, is de deur ondicht, en willen we graag een nieuw handvat omdat deze door slijtage redelijk kapot is. Hij lekt. Een planning op korte termijn zou heel fijn zijn, Daar wij in week 26 de badkamer laten renoveren. Mocht blijken dat de stoomdouche niet te repareren is, willen we deze natuurlijk graag op tijd mee vervangen.

Elektra nakijken en herstellen

Wij hebben in een deel van onze woning momenteel geen stroom meer. Er is een groep in de groepenkast waar de automaat steeds uitsprong. Deze automaat krijgen we niet meer in de juiste stand/ingeschakeld. We hebben alle apparaten al afgekoppeld, maar toch lukt het ons niet, ergens zit nog steeds een storing. We hebben nu tijdelijk met een kabel het elektra omgeleid. We willen graag zo spoedig mogelijk de oorzaak laten opsporen en verhelpen.

Storing aan WTW unit storkair oplossen

Ik heb een Storkair Type WHR90R, in de onderbouw van de unit lijkt vocht te zitten. De afvoer is schoon en vrij. Gisteren was het buiten heel koud en binnen thermostaat hoog. Het lijkt of warmtewisselaar vocht uitblaast in het elektra gedeelte. Gevraagd controle en advies en/of reparatie op de korte termijn.

Storing in de elektra oplossen

Storing oplossen in keuken

Storing in vloerverwarming verhelpen en lampjes vervangen

Wij willen graag twee elektra-klussen laten verzorgen. Wij hebben in de badkamer elektrische vloerverwarming waar kortsluiting bij ontstaat als we deze aanzetten. Verder willen we enkele lampjes onder de keukenkastjes laten repareren of vervangen. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten bekijken en ontvangen daarbij graag uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Elektra, groepenkast en elektrische installatie controleren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor een risico inventarisatie voor mijn bedrijf. Het gaat om het controleren van de elektra en de groepenkast. Tevens dient er ook een storing in een stopcontact opgelost te worden.

Partners

Partners van Casius