Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektriciteitskabel vervangen:

Elektriciteitskabel vervangen

Per ongeluk tijdens het boren een elektriciteit kabel geraakt.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteitskabel vervangen uit heel Nederland:

Extra groep voor de kookplaat aanleggen

Ik wil graag een extra groep voor de kookplaat aan laten leggen. Wij hebben een nieuwe kookplaat, maar deze is aangesloten met een geaarde stekker. Dit moet vervangen worden door een goede stekker/contra stekker en stekkerdoos. De elektriciteitskabel leg ik zelf aan.

Gebroken elektriciteitskabel in het plafond vervangen

Er zit een breuk in de elektriciteitskabel in het plafond boven onze gang (ongeveer 2 m²). Hierdoor doet de verlichting in de badkamer het niet. Inmiddels heeft een elektricien een tijdelijke oplossing gemaakt, maar deze is niet veilig en kan ook niet permanent zijn. Wat er dus moet gebeuren is dat het plafond in de gang eruit moet om zo bij de breuk te kunnen en de elektriciteitskabel te kunnen vervangen. Vervolgens moet er weer een nieuw plafond gemaakt worden. Klant weet niet van wat voor materiaal het plafond is, ze denkt beton.

Elektriciteitskabel vervangen

Ik heb een elektrische verbinding naar de schuur. Deze verbinding loopt onder de vloer en door de tuin heen. Er zal gegraven moeten worden. Ik wil de elektriciteitskabel graag vervangen vanuit de meterkast naar de schuur.

Nieuwe groepenkast aanleggen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken inclusief inductiekookplaat moeten we onze huidige groepenkast vervangen. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een groepenkast met een hoofdschakelaar 40A 2-polig, 3 aardlekschakelaars 40A 2-polig, 9 st. 230 V automaten en 1 3-fasen automaat. Tevens moet er een krachtgroep bij zitten voor de keuken. In het verleden hebben we via de kruipruimte een elektriciteitskabel aangelegd vanuit de meterkast richting de keuken. Deze zal vervangen moeten worden voor bekabeling welke geschikt is voor een perilex-wandcontactdoos. Tevens moet er nog een nieuwe elektriciteitskabel vanuit de keuken richting de meterkast gelegd worden in verband met een wandmeubel inhoudende een koelkast en vriezer. De perilex-wandcontactdoos hoeft nog niet aangesloten te worden in verband met het nog plaatsen van de bestelde keuken. Graag zou ik voor vorenstaande werkzaamheden een zo´n volledig mogelijke offerte ontvangen.