Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektrische ventilator in de badkamer plaatsen:

Elektrische ventilator in de badkamer plaatsen

Er zit reeds een ventilator in de badkamer, maar niet elektrisch. Ik wil dus graag een elektrische installeren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische ventilator in de badkamer plaatsen uit heel Nederland:

Expansievat vervangen en dakdoorvoer, ventilator en afvoer plaatsen

CV werkzaamheden: Expansievat vervangen. Er is een lekkage geconstateerd vanuit de CV naar het dakdoorvoer waardoor er koolmonoxide vrijkomt, dus is ons geadviseerd deze te vervangen. Badkamerventilatie werkzaamheden: We willen graag een extra elektrische ventilator plaatsen in de badkamer. Graag hier advies over de plek et cetera. Zodat we dit kunnen laten uitvoeren. Materialen: Grote materialen willen we graag op basis van jullie advies zelf aanschaffen. Montage materialen graag meenemen in offerte. Foto's hebben we niet bijgevoegd omdat we gewend zijn dat men altijd wilt komen kijken.

Elektrische afzuiging in toilet installeren

Het gaat om het installeren van een elektrische ventilator met naloop tijd in de wc. Ik denk dat het om een ventilator voor 95 m3 gaat.

Ri Jo Apollo stoomcabine repareren

We hebben een Apollo Stoomcabine uit 2008. Model A-233. We hebben door een blikseminslag stroomstoring gehad. Hierdoor is het display uitgevallen maar bleef de ventilator van de stoomcabine lopen. Door het uitrekken van de stekker hebben we deze kunnen stoppen. De overige functies werken niet meer doordat het display niet meer werkt. Het douchen werkt nog wel. Vermoedelijk kortsluiting in het elektrische gedeelte. Kan deze gerepareerd worden?

Renovatie toiletten en badkamer

Ik wil onze toiletten en badkamer laten renoveren. Wc beneden en boven bevat al een inbouwtoilet. Het gaat om nieuwe vloer en wandtegels,nieuwe wc en eventueel spotjes in het plafond. Badkamer renovatie middels een nieuwe vloer en wandtegels. Nieuw badkamermeubel. Een andere radiator. Ook eventueel een nieuw plafond met spotjes. En elektrische ventilator. Afmetingen van de ruimtes heb ik op aanvraag. Inclusief materialen en voorwerk.

Verwarmingselement van een Indesit KN-6 fornuis/oven repareren

De elektrische oven van een Indesit RVS LN-6 fornuis wordt niet meer warm. De verlichting en ventilator functioneren wel. Het fornuis is van 31-12-2012 Prijsopgave per e-mail, graag reparatie binnen 2 weken.

Ventilator in de badkamer installeren

Ik wil een ventilator aansluiten. Met het renoveren van de badkamer heeft de aannemer een gewone ventilator geplaatst en nu wil ik een elektrische ventilator aangesloten hebben. De aansluiting van de stroom loopt via de zolder.

Ventilator in de badkamer vervangen

Het betreft het vervangen van een elektrische ventilator in de badkamer. De oude er geheel uit halen en een nieuwe plaatsen en aansluiten. De ventilator zit aangesloten op het centrale afzuigsysteem. Hij gaat aan en uit met het aan en uitdoen van het licht. In de badkamer zit geen raam.

Badkamer renovatie

Voor een kleine badkamer zoeken wij een installateur die alles netjes en functioneel kan installeren. De badkamer is 1,75 meter bij 1,15 meter bij 2,30 meter, l x b x h. Accessoires: doucheset, badkamermeubeltje, design radiator, glazen douchewand, douchegoot, elektrische ventilator, tegels. De huidige douche aansluiting moet verplaatst worden naar de tegenoverliggende wand. Dit is de grootste verandering. Daarnaast veranderen wij niet veel ten opzichte van de oude situatie. Aandachtspunt: boven de wastafel zit een klein raam. Afhankelijk van de kosten mag het oude sanitair door u verwijderd worden.

Elektrische ventilator badkamer vervangen

Het betreft het ophangen (plafond) van een nieuwe ventilator (reeds aangeschaft) in de badkamer. Er moeten een viertal gaatjes worden geboord en de elektriciteit weer aansluiten (nieuwbouw huis). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ventilator in de badkamer vervangen

Het betreft het vervangen van een elektrische ventilator in de badkamer. De oude er geheel uit halen en een nieuwe plaatsen en aansluiten. Wat kost het in totaal?