Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor lampen vervangen en nieuwe halogeenspots ophangen:

Lampen vervangen en nieuwe halogeenspots ophangen

In de hal wil ik 2 lampen vervangen en dus 2 nieuwe halogeenspots laten ophangen, graag zo spoedig mogelijk. Wil eerst een offerte dan besluit ik of ik het door jullie laat doen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lampen vervangen en nieuwe halogeenspots ophangen uit heel Nederland:

Opbouwdimmer vervangen door inbouwdimmer

Ik wil graag een opbouw dimmer naar een inbouw dimmer zetten, waar led lampen op kunnen in de woonkamer. De opbouw gaat nu via een kabelgoot. De kabels moeten verlegd worden, als dat kan. Het is een jaren 30 woning.

Diverse klussen laten uitvoeren

Thermostaatdouche kraan vervangen, 2 lampen ophangen, Lamellen opmeten en monteren 1x 90 bij 140 cm

Beton ciré op watervast multiplex aanrechtblad herstellen

Ik wil graag een aanrechtblad dat is voorzien van beton cire, maar dat helaas niet waterdicht is gebleken, opnieuw laten stucen. Het liefst zoek ik een wat meer allround klusser die de oude laag kan verwijderen, nieuwe laag aanbrengt, kitranden opnieuw doet, eventueel zelfs keukendeurtje monteert, lampen kan ophangen, radiator vervangen, tegelen badkamervloer, plaatsen nieuw badkamermeubel, e.d.

Reparatie verlichting met spots en hangende lampjes

Ik wil weten wat de oorzaak is dat ik continu storing heb aan mijn verlichting met spots en de hangende lampen. De zekeringen zijn al een paar keer vervangen, maar zonder blijvend resultaat. Wij weten niet wat de oorzaak is van de terugkerende storing.

Diverse elektra klussen in huis

Ik wil 9 lampen op laten hangen, 11 stopcontacten laten plaatsen (platte, niet van die ouderwetse koelkasten), 7 lichtschakelaars vervangen en de deurbel vervangen. Ook wil ik dat er wat elektra nagekeken wordt van stopcontacten in de keuken die geen stroom geven. Betreft plaatsing stopcontacten op pas gestucte muren, dus graag advies voor aankoop van inbouw of geen inbouw, geaard of geen geaarde stopcontacten.

Keukenspots vervangen

Ik heb nu al 3 ronde halogeen spots (= 1 set) onder mijn keukenkastjes hangen. Deze moeten door een vergelijkbare set (tegenwoordig is alles LED) worden vervangen. De gaten voor de ronde lampen zitten dus al in mijn kast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine, kranen en lampen monteren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Vervangen van (schuif) douchecabine (materialen nog niet aangeschaft). - Vervangen van een douchekraan en badkraan (materialen nog niet aangeschaft). - Monteren 4 plafondlampen (aangeschaft).

Lampen en stopcontact vervangen

Ik wil de plafondlampen in mijn keuken, hal, woonkamer en badkamer vervangen. Daarvoor kunnen eventueel de bestaande gaten in het plafond worden gebruikt mocht dit nodig zijn voor het aansluiten van de nieuwe lampen (Ikea). Daarbij moet het stopcontact in de keuken nagekeken worden en eventueel opnieuw worden bevestigd.

Halogeen transformatoren vervangen

We hebben hallogeen plafond verlichting waarbij een aantal (5-10) lampen de halo transformatoren stuk zijn en vervangen moeten worden. Er zit een dimmer ervoor dus het zijn LC trafo's. De inbouw omlijsting zit met veren bevestigd en moet heel voorzichtig mee omgegaan worden anders laat misschien het stukwerk los. Is dit iets wat jullie kunnen doen? Wat is het uur tarief? En kunnen jullie de originele materiaal kosten doorberekenen (transformatoren)? Graag ontvang ik via email jullie antwoord.

Schuurtje vervangen, huis schoonmaken en andere klussen

Wij verhuren ons huis in Aerdenhout en er komen midden januari nieuwe huurders in. We hebben op hele korte termijn iemand nodig die het huis kan schoonmaken, de controle van Sentinel voor het alarm begeleiden, en controle van lampen en automatische poort. Die zou op 15 januari klaar moeten zijn. Verder moet er een houten tuinschuurtje vervangen worden (ongeveer 5 x 4 meter) maar dat kan ook na het inhuizen gebeuren.

Partners

Partners van Casius