Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom aanleggen in meterkast:

Krachtstroom aanleggen in meterkast

In de meterkast aanleggen van krachtstroom. De leidingen vanaf de meterkast leg ik zelf aan. Heb 3 x 25 ampere.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom aanleggen in meterkast uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen voor de keramische kookplaat

Er zijn 4 groepen en aardlekschakelaar aanwezig, ik wil graag een extra groep voor een keramische kookplaat aan laten leggen, er is een lege goot aanwezig. Afstand zal ongeveer 12 meter zijn.

Krachtstroom aanleggen

Voordat in januari mijn nieuwe keuken geplaatst wordt, wil ik graag krachtstroom laten aanleggen. Ik wil een afspraak maken om de elektra hier even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik woon in een huurwoning en moet vanwege mijn beperking overstappen van koken op gas naar elektrisch koken. Ik wil voor de verhuurder graag een prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van krachtstroom in mijn woning door een gecertificeerde elektricien.

Krachtstroom aanleggen in de meterkast

Ik ga binnenkort elektrisch rijden en wil daarom de benodigde aanpassingen in de groepenkast laten verzorgen. Ik heb een 3-fasen aansluiting nodig met 380 Watt. Ik hoor graag of dit ook zonder tussenkomst van energieleverancier Enexis kan. Ik wil de klus graag in de 1e helft van december laten verzorgen. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Krachtstroom aanleggen

De leiding is al aanwezig , de bedrading is al getrokken ( ik weet alleen niet of er de juiste kleuren zijn gebruikt )

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik wil van koken op gas overstappen op elektrisch (inductie of keramisch) koken. Daarvoor moet er krachtstroom worden aangelegd in mijn groepenkast. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies over de mogelijkheden en een offerte.

Krachtstroom aanleggen voor inductie koken

Wij willen in keuken overstappen naar elektrisch koken en geloof dat we dan op krachtstroom over moeten gaan. Willen kijken wat voor kostenplaatje hieraan zit. het is een nieuwbouw woning.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen in de meterkast

Krachtstroom voor de nieuwe keuken aanleggen

Wij gaan in januari starten met de vervanging van onze keuken. We beginnen dan met de sloop van de oude keuken. Omdat we in de nieuwe situatie op inductie gaan koken, willen we krachtstroom laten aanleggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Krachtstroom aanleggen

Het aanleggen van een krachtstroom aansluiting op de derde verdieping van een huis uit bouwjaar 2008.

Partners

Partners van Casius