Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor portiekverlichting laten repareren:

Portiekverlichting laten repareren

De verlichting in onze portiek doet het niet meer. Mogelijk is de lamp stuk of is er iets mis met de stroomtoevoer. Ik laat dit graag op korte termijn repareren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor portiekverlichting laten repareren uit heel Nederland:

Portiekverlichting repareren of opnieuw installeren

Ik wil graag de verlichting in mijn portiek laten repareren. Het heeft vroeger al eens gezeten en als dit niet mogelijk is wil ik nieuwe verlichting laten plaatsen.

Portiekverlichting repareren

Onze portiek verlichting is kapot. Toen de lamp werd aangedraaid deed ie het een nacht maar daarna niet meer. Oorspronkelijk werd het verzorgd door lichtservice, maar die heeft een aantal jaren geleden het contract opgezegd, omdat er te weinig aansluitingen waren en er een keer iets fout was gegaan met de betaling. Het is een portiek waar 4 huizen aan grenzen. Graag zouden we led verlichting met bewegingssensor voor het hele portiek laten monteren.

Portiekverlichting plaatsen, nieuw slot monteren en intercom repareren

Graag vragen wij een offerte op om een lamp te plaatsen in Amsterdams portiek met bewegingssensor tegen overlast van hangjongeren. Hiernaast is het slot van de voordeur niet goed. De deur valt niet stevig in het slot. Wij denken aan het monteren van een nieuw sluit op de voordeur. Graag ook in de offerte opnemen; het repareren van de intercom/bel. De intercom werkt wel maar de bezoeker is niet te verstaan. De opener werkt ook niet goed. Indien mogelijk ontvangen wij de offerte voor 3 april zodat wij de kosten kunnen bespreken tijdens onze VvE-vergadering.

Portiekverlichting laten repareren

Ik wil graag mijn portiek verlichting laten herstellen, deze werkt niet meer. Het ligt niet aan de lamp.

Portiek verlichting laten maken

Ik zit met een kapotte portiekverlichting. De lamp heb ik al vervangen, de sensor heb ik ook vervangen. Ik denk dat het aan de stroomtoevoer ligt. De portiekverlichting gaat niet meer automatisch aan wanneer er iemand op de trap loopt. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om dit te laten repareren of te laten vervangen.

Portiekverlichting repareren

Wij hebben in onze portiek geen verlichting. Graag willen wij deze laten repareren.

Portiekverlichting repareren

Onze portiekverlichting doet het sinds februari 2014 niet meer. Er was een (badkamer) lekkage bij de bovenburen. Misschien heeft het uitvallen van de verlichting hiermee te maken. Kunt u voor de reparatie een offerte uitbrengen?