Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor lichtschakelaar laten (ver)plaatsen:

Lichtschakelaar laten (ver)plaatsen

Ik wil graag een prijsopgave voor het (ver)plaatsen van een lichtschakelaar.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtschakelaar laten (ver)plaatsen uit heel Nederland:

Sleuven en gaten frezen in beton voor aanleg van elektra

Ik heb mijn huis inmiddels flink verbouwd en wil in september de afwerking laten verzorgen door een stukadoor. Voordat die aan de slag gaat, wil ik nog elektra (ver)plaatsen. Daarvoor is wat freeswerk en boorwerk in betonnen muren nodig, en daarvoor zoek ik nu een vakman. Er moet een sleuf van 4 meter en 4 gaten worden gemaakt voor het aansluiten van een extra stopcontact voor een TV aan een beugel Verder moeten er 3 meter sleuven worden gefreesd voor wandlampjes en 2 gaten voor het inbouwen van een lichtschakelaar. Het gaat dus in totaal om ongeveer 7 meter frezen en 6 gaten boren. Ik ontvang graag uw prijsopgave en de termijn waarop u dit kunt verzorgen.

Radiatoren, lichtschakelaar en wandcontactdoos (ver)plaatsen

Onze keuken wordt verbouwd en breidt uit. Daarom moeten een wandcontactdoos en een lichtschakelaar verplaatst worden. Hiervoor zal waarschijnlijk in de muur moeten worden gefreesd. We willen gelijk ook drie nieuwe radiatoren plaatsen in de woonkamer/keuken. Radiatoren zijn aanwezig. Voor een radiator moet de leiding verplaatst worden en mogelijk moet hiervoor in de vloer gefreesd worden.

Electriciteitkabel van woonhuis naar ...

Electriciteitkabel van woonhuis naar schuur (circa 18 meter) vernieuwen (bovengronds); extra wandcontactdoos aan buitenmuur van woning plaatsen; lichtschakelaar van buitenlamp naar binnen (ver)plaatsen. Er is electriciteit reeds aangelegd van de woning naar de schuur maar deze moet vernieuwd en netter gemaakt worden.