Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep(en) laten aanleggen:

Extra groep(en) laten aanleggen

Graag wil ik een of twee extra groepen laten aanleggen, voor wasmachine en droger in de badkamer.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep(en) laten aanleggen uit heel Nederland:

Extra groep aanleggen en aansluiten in de keuken

Ik wil mijn gasfornuis gaan vervangen en wil de kosten laten berekenen voor het aanpassen van het elektra. Ik wil een extra groep laten aanleggen, een kabel van ongeveer 12 meter laten trekken via de kruipruimte en een stopcontact laten plaatsen van 2 x 230V. Ik ontvang graag uw offerte.

Groepenkast compleet vernieuwen

Wij willen elektrisch gaan koken thuis. Voor onze combi-magnetron 2400 W, kookplaat 7500 W ,moet er waarschijnlijk een aparte groep bij geplaatst worden en/of een geheel nieuwe groepenkast. De huidige bestaat nog uit draai zekeringen (stoppen) en 1 aardlekschakelaar 1 x 35 volgens de leverancier. De klant wil dus een nieuwe groepenkast laten aanleggen.

Krachtstroom aanleggen naar de keuken

Er moet een 3 fasen stopcontact komen in de keuken. Er is alle een aparte groep voor in de meterkast aan de andere kant van dezelfde muur. We hebben namelijk al op 2 andere plekken krachtstroom.

Extra groep aanleggen

In huurwoning van 5 jaar oud een nieuwe groep plaatsen in de meterkast. Dit in verband met een inductie kookplaat en oven Graag op kort termijn, over een week beginnen we met de aanleg.

Extra groep aanleggen of nieuwe groepenkast installeren

Ik wil mijn groepenkast uitbreiden met 1 groep. De bestaande kast heeft 4 groepen, maar is niet goed verdeeld waardoor de stroom geregeld uitvalt. De kast is ruim 30 jaar oud. NFI25 0,03 staat erop, bij de aardlekschakelaar. Een extra groep aanleggen in meterkast of een nieuwe groepenkast installeren? Graag verneem ik wat de kosten zijn.

Extra groep aanleggen voor de oven

Uitbreiding groepenkast en aanleggen stopcontact in de keuken voor de oven

Aanpassingen in keuken vanwege nieuwe vaatwasser

Keukenkastje is geen standaard maat dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten - vaatwasser op afvoer kraan aansluiten - netjes afwerken (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers) (Zie foto's)

Keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen

Keukenkastje is geen standaard maat, dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat. - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer; - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten; - Vaatwasser op afvoer kraan aansluiten; - Netjes afwerken. (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers).

3 fasen in meterkast aanleggen

Ik wil ten behoeve van zonnepanelen 3 fase elektra in de meterkast hebben. De kosten van Enexis weet ik al, nu wil ik nog weten wat de kosten zijn van een specialist, die deze klus ook gaat uitvoeren. Bovendien hoop ik op advies waar ik rekening mee dien te houden. Een extra groep aanleggen is niet nodig (denk ik). Ik kan een foto aan u sturen.

Extra groep maken vanwege vele apparaten

Wegens veel apparaten een extra groep maken en de nodige stop contacten aanleggen.

Partners

Partners van Casius