Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep(en) laten aanleggen:

Extra groep(en) laten aanleggen

Graag wil ik een of twee extra groepen laten aanleggen, voor wasmachine en droger in de badkamer.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep(en) laten aanleggen uit heel Nederland:

Groep aanleggen voor een kookplaatcombinatie

Ik wil graag een nieuwe groep hebben voor mijn kookplaat combinatie. Graag ontvang ik informatie.

Extra groep aanleggen in de meterkast

Een extra groep in de meterkast maken.

Extra groep aanleggen / plaatsen

Ik wil een extra elektra groep aan laten leggen ter behoeve van een inductiekookplaat. Afstand van de meterkast naar de keuken is 6 meter. Deze is ondergronds via de kruipruimte aan te leggen.

Extra groep aanleggen in meterkast

Ik wil een extra groep aan laten leggen in de meterkast en vanuit de meterkast een leiding naar mijn werkplaats (de meterkast zit aan de andere kant van de muur).

Extra groep aanleggen in de meterkast

Op het moment dat ik een soort gourmetset aan zet dan vallen de groep er uit. Graag laat ik controleren of de groepen in de groepenkast in orde zijn of dat er een groep bijgeplaatst dient te worden.

Extra groep aanleggen

In verband met het gaan koken op inductie zou ik graag een extra groep in de meterkast laten plaatsen. De meterkast is aan de andere zijde van de keuken.

Nieuwe groep laten aanleggen

Ik heb een aantal vragen. Kunt u mij per vraag een gespecificeerd kostenoverzicht toekomen / voorberekenen. *In een huis uit 2004,wil ik graag een nieuwe groep laten aanleggen

Extra groep en kabel naar de tuinschuur aanleggen

Extra groep en +/- 20 meter kabel naar buiten voor te bouwen schuurtje. Graag vrijblijvende offerte.

Groepen uitbreiden

Groep in de keuken uitbreiden wegens nieuwe keuken met inductiekookplaat (7400W) waarvoor waarschijnlijk huidige groep ontoereikend is. Tevens een extra groep aanleggen voor de wasdroger. De keuken komt begin maart, graag voor die tijd installeren.

Keuken slopen en montageklaar maken

We willen de oude keuken laten slopen en montageklaar maken. levering van de keuken in week 5 van 2018. - 7x onder en bovenkastjes, vaatwasser, gaskookplaat en oven, koelkast, tegelwerk en afvoeren afval. - Verwijderen plinten woonkamer 4,85 bij 8,55 meter en afvoeren afval. - Egaliseren achtermuur en zijmuur, lengte achterwand 4,85 meter, zijwand circa 3,5 meter. - Verwijderen parket 4,85 bij 3,5 meter, parket loopt door in rest van kamer, moet afgezaagd worden. - Aanleggen water, verplaatsen 1 meter langs de muur volgens tekening. Zie brochure voor huidige aansluiting, vaatwasser zit links naast gootsteen. - Aanleggen elektra volgens tekening, waarschijnlijk extra groep nodig voor inductiekookplaat. - Betegelen vloer 4,85 bij 3,5 meter. Tegels nog niet aangeschaft.

Partners

Partners van Casius