Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast vervangen en uitbreiden:

Groepenkast vervangen en uitbreiden

De verdeling van de groepen is verkeerd. Hele keuken zit samen met zolder. Totaal 6 groepen is te weinig. Wil voor de keuken minimaal 4 groepen en zonder de zolder erbij. Tevens problemen met life fase draad altijd 10-15v op alle draden zit. Hierdoor is het dat sommige lampen altijd branden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast vervangen en uitbreiden uit heel Nederland:

Vervangen 3 fase groepenkast

Het betreft het vervangen van de meterkast voor een 3 fase meterkast met 9 groepen. De huidige voldoet niet aan de normen omdat er 7 groepen op 1 aardlekschakelaar aangesloten zijn. Van origine zaten er 6 op, er is een groep bij geplaatst in een later stadium. Huis is van 1991.

Groepenkast met 6 groepen vervangen

Vervanging van een groepenkast met 6 groepen. De huidige groepenkast bevat nog de traditionele stoppen.

Aardpen slaan en aansluiten

Binnenkort worden onze oude waterleidingen vervangen. Daarop is nu nog de aarding bevestigd. Ik wil graag op heel korte termijn een aardpen laten slaan en laten aansluiten in de groepenkast. Ik moet voor 5 december bericht versturen dat dit in orde is gemaakt, dus er is wel wat haast bij. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwe groepenkast installeren

Wil mijn huidige groepenkast (met 6 groepen)vervangen met: 8 eindgroepen 16A 1 kookgroep 1 hoofdschaklelaar 3 aardlekschakelaars.

Groepenkast en elektra laten vervangen

3 fase groepenkast met 4 lichtgroepen + kookgroep + beltrafo +stopkontakt

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande heeft 1 fase met 4 groepen en twee aardlekschakelaars met en stopcontact. De klant wil graag geïnformeerd worden door de vakman over de mogelijke.

Elektra in gehele woning vervangen

De elektra dient in de gehele woning vervangen te worden. De huidige situatie is als volgt: appartement 3e etage, 3 groepen, opbouw. Gewenste/nieuwe situatie: nieuwe groepenkast, groepen: oven, fornuis/afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, droger, wasmachine, woonkamer, slaapkamer, badkamer. Aarden badkamer. Coax verleggen. Led-dimmers in voor- en achterkamer. Nieuwe elektra graag ingefreesd in plaats van opbouw. Leidingen via vloer.

Aardlekschakelaar vervangen

Wat kost het vervangen van de aardlekschakelaar en wat kost het vervangen van de totale groepenkast met automaten? Het vervangen van de aardlekschakelaar dient op korte termijn uitgevoerd te worden.

Nieuwe meterkast laten plaatsen

Ik wil de oude meterkast laten vervangen aangezien die niet meer aan de huidige normen voldoet. Hier moet een 8 groepenkast voor komen. En /of een hoofdschakelaar voor de meterkast.

Electra vernieuwen

Ik heb een benedenwoning gekocht uit 1942. In 2009 is er al een groot gedeelte van de elektra vervangen. Echter zal er nog een en ander vernieuwd moeten worden en de elektra in de badkamer moet nog worden geaard. Ook de groepenkast wil ik laten vervangen. Hiervoor zou ik graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft een benedenwoning van 60 m2 met een keuken badkamer en een slaapkamer een voor en achterkamer.

Partners

Partners van Casius