Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen:

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

We zouden graag een bestaand lichtpunt in het plafond ongeveer 120 centimeter laten verleggen, zodat deze boven de eettafel uitkomt. We zoeken iemand die een sleuf in het plafond kan zagen/frezen, de elektra aanlegt (eventueel met doos) en het plafond weer opvult zodat het plafond gestuct kan worden. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2003 met betonnen (harde) plafonds. Bij voorkeur wordt het frezen/zagen stofvrij gedaan. De werkzaamheden moeten voor 7 december gaan plaatsvinden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen uit heel Nederland:

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

Er zijn twee bestaande lichtpunten in het plafond waarvan één lichtpunt is verplaatst via een kabelgoot. Het lichtpunt dat reeds is verplaatst moet weg. Ik wil graag een nieuwe lichtpunt op een andere plek in het plafond. Op de plek van het kruis moet een lichtpunt komen, Het moet netjes worden afgewerkt en niet via een kabelgoot.

Sleuven in beton frezen voor de elektraleiding

Ik wil het plafond (prefab betonnen systeemvloer) van een nieuwbouwhuis een extra lichtpunt realiseren. Daarom moet vanaf een ingebouwde contactdoos een leidingsleuf gemaakt worden naar het nieuwe lichtpunt. Op het lichtpunt moet een gat gemaakt worden op de doos te plaatsen. De bestaande contactdoos en het nieuwe lichtpunt liggen 120 mm uit elkaar. Uitfrezen van de leidingen etc..

Nieuw lichtpunt maken in een betonnen plafond

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan in februari de sleutel. We zijn nu de kosten van enkele klussen aan het berekenen. We willen een nieuw lichtpunt in het betonnen plafond laten maken. Daarbij moet er een sleuf worden gefreesd van ongeveer 250 cm. De aansluiting kan gemaakt worden vanaf een ander lichtpunt in het plafond maar ook vanuit een stopcontact. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Verplaatsen en aanleggen van nieuwe stopcontacten

Het betreft het verplaatsen van 2 geaarde stopcontacten in een betonnen muur in de keuken. Daarnaast moet er een stopcontact verplaatst worden op een tussenmuur in de keuken en er moet een dubbel geaard stopcontact bij. Verplaatsen van een lichtpunt op een tussenmuur. Er moet op de verdieping een geaard stopcontact bij (dubbel). En op de begane grond wordt het plafon deels verlaagd voor inbouwspotjes. Dit doen we zelf, maar de elektra moet door de muur heen getrokken worden.

Sleuf voor een lichtpunt frezen

Ik wil een lichtpunt in een betonnen plafond verplaatsen, namelijk 150 cm verder.

Lichtpunt in plafond verplaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en het betonnen plafond moet nog gestuct worden. Wij willen een lichtpunt in het plafond laten verplaatsen of een nieuwe aanleggen boven de eetkamertafel. Ongeveer 80 cm van het nieuw aan te leggen lichtpunt zit er al een lichtpunt. Dit moet voor a. S woensdag gebeuren dus heeft wel heel erg veel spoed.

Vrijstaande garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen met een afmeting van 6 bij 6 meter, los van de woning. Houtskeletbouw en de binnenkant niet geïsoleerd. 30 cm buitenmetselwerk vanaf de grond. Heiwerk met fundering. Betonnen vloer, glad afgewerkt en niet geïsoleerd. Punt dak met pannen en niet geïsoleerd. Houten aftimmering van dakranden. Hemelwaterafvoeren. 2 x dubbele hardhouten buitendeuren, 2 meter breed. 1 lichtpunt aansluiting met wandcontactdoos en aansluiting voor aan autobrug, 380v.

Zadeldakmodel lichtstraat in betonnen dak zagen

Het zou inhouden het uitzagen van een betonnen plat dak met hier op bitumen, hier zou dan een mooi zadeldak komen van 100 x 150 cm a 100 x 200 cm net wat kan. En dan het dak weer aanhelen met het liefst een lichtpunt boven in en zonwering het zou gaan plaats vinden in september. Zou u hier mij een richtprijs van kunnen geven?

Sleuf in betonnen plafond frezen

SPOED! Wij hebben onlangs een nieuwe woning gekocht en wij hebben een lichtpunt zitten op een verkeerde plek in het huis. Wij zijn van plan om het plafond strak en glad te maken maar dan zal er wel gestuced moeten worden. Ik heb begrepen dat het licht wel eerst op het juiste plek moet komen te zitten. Het gaat om een verschil van een 1,5 meter. Graag zouden wij dit willen laten frezen en daarna laten stucen. Wij hebben iemand al op korte termijn nodig. Eventueel deze week nog. Graag hoor ik van jullie wat de mogelijkheden zijn

Lichtpunt in het plafond verplaatsen

Ik wil 1 lichtpunt in het plafond verplaatsen. Betreft woning uit 1987. Betonnen plafond. Afstand is pakweg 4 meter. Plafond wordt sowieso opnieuw gestuukt.

Partners

Partners van Casius