Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen:

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

We zouden graag een bestaand lichtpunt in het plafond ongeveer 120 centimeter laten verleggen, zodat deze boven de eettafel uitkomt. We zoeken iemand die een sleuf in het plafond kan zagen/frezen, de elektra aanlegt (eventueel met doos) en het plafond weer opvult zodat het plafond gestuct kan worden. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2003 met betonnen (harde) plafonds. Bij voorkeur wordt het frezen/zagen stofvrij gedaan. De werkzaamheden moeten voor 7 december gaan plaatsvinden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen uit heel Nederland:

Sleuf voor een lichtpunt frezen

Ik wil een lichtpunt in een betonnen plafond verplaatsen, namelijk 150 cm verder.

Lichtpunt in plafond verplaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en het betonnen plafond moet nog gestuct worden. Wij willen een lichtpunt in het plafond laten verplaatsen of een nieuwe aanleggen boven de eetkamertafel. Ongeveer 80 cm van het nieuw aan te leggen lichtpunt zit er al een lichtpunt. Dit moet voor a. S woensdag gebeuren dus heeft wel heel erg veel spoed.

Vrijstaande garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen met een afmeting van 6 bij 6 meter, los van de woning. Houtskeletbouw en de binnenkant niet geïsoleerd. 30 cm buitenmetselwerk vanaf de grond. Heiwerk met fundering. Betonnen vloer, glad afgewerkt en niet geïsoleerd. Punt dak met pannen en niet geïsoleerd. Houten aftimmering van dakranden. Hemelwaterafvoeren. 2 x dubbele hardhouten buitendeuren, 2 meter breed. 1 lichtpunt aansluiting met wandcontactdoos en aansluiting voor aan autobrug, 380v.

Zadeldakmodel lichtstraat in betonnen dak zagen

Het zou inhouden het uitzagen van een betonnen plat dak met hier op bitumen, hier zou dan een mooi zadeldak komen van 100 x 150 cm a 100 x 200 cm net wat kan. En dan het dak weer aanhelen met het liefst een lichtpunt boven in en zonwering het zou gaan plaats vinden in september. Zou u hier mij een richtprijs van kunnen geven?

Sleuf in betonnen plafond frezen

SPOED! Wij hebben onlangs een nieuwe woning gekocht en wij hebben een lichtpunt zitten op een verkeerde plek in het huis. Wij zijn van plan om het plafond strak en glad te maken maar dan zal er wel gestuced moeten worden. Ik heb begrepen dat het licht wel eerst op het juiste plek moet komen te zitten. Het gaat om een verschil van een 1,5 meter. Graag zouden wij dit willen laten frezen en daarna laten stucen. Wij hebben iemand al op korte termijn nodig. Eventueel deze week nog. Graag hoor ik van jullie wat de mogelijkheden zijn

Lichtpunt in het plafond verplaatsen

Ik wil 1 lichtpunt in het plafond verplaatsen. Betreft woning uit 1987. Betonnen plafond. Afstand is pakweg 4 meter. Plafond wordt sowieso opnieuw gestuukt.

Stopcontact en lichtpunt verleggen

Het stopcontact in een betonmuur dient 30 cm verplaats moeten worden. Het lichtpunt in een betonnen plafond dient 1 meter verplaatst te worden.

Klussen in de slaapkamer

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren nl.: - ondervloer laminaat leggen in een slaapkamer van 15.2 m2 en plakplinten plaatsen 14.3 meter. De ondergrond is betonnen vloer. - een ventilatorlamp ophangen, aan een lichtpunt. - een linnenkast monteren. Afmetingen: 181 x 62 x 210 cm. De materialen zijn in mijn bezit. Tussen 23 mei en 12 juni als het mogelijk is. Daarvoor staat er nog een waterbed en daarna komt er een ander bed. Graag in de middag of avond reageren.

Sleuven frezen en gat boren

Op de zolder van onze nieuwbouwwoning wil ik het lichtpunt verplaatsen. Er moet circa 1,7 m worden gefreesd en een gat geboord worden voor de inbouwdoos. De hoogte van de doos is dan ongeveer 4,6 meter (in de punt van de zolder). Het betreft een prefab betonnen muur. Het plaatsen van de leiding,doos en afsmeren verzorg ik zelf. De exacte werkdatum is nog niet bekend maar zal waarschijnlijk in juni plaatsvinden. De zolder is nog niet afgewerkt dus de vloer hoeft niet schoon te blijven. Tevens nog 50 cm horizontaal frezen tot achter het knieschot en daar een gat boren voor een inbouwdoos. Ten tijde van het frezen zorg ik dat het knieschot aldaar weg is. Er komt een steiger om het plafond te schilderen, mogelijk kunt u die gebruiken.

Gleuf voor een lichtpunt in het plafond frezen

Om een lichtpunt te verleggen moet er een sleuf gefreesd worden van ongeveer een halve meter in een betonnen plafond.