Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Haag of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, volledige nieuwe elektrische installaties installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Haag:

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag 9 spotjes aanleggen in de tuin, op 220volt. 9x 4watt rgb GU-10. Met tijdschakelaar. De verdeling is 5 x spot tegen rechter schutting. 2x spot tegen schuutje. 2 x spot tegen linker schutting. Zie bijlage voor tekening. De rondjes zijn de spotjes. Echter vervallen er een aantal op de tekening. Het gaat dus om negen spotjes. Graag willen wij weten wat de arbeidskosten voor deze klus zal zijn? Wij horen graag van u.

Bedrading van plafond lamp nakijken

Één lamp aan het plafond in de woonkamer doet het niet meer. Een klusjesman heeft er al naar gekeken en kon het niet oplossen, gaf aan dat een elektricien nodig was om de bedrading te herstellen. Wie kan mij helpen?

Tuin op eigen groep aansluiten

De bestaande groep (woonkamer/tuin) opsplitsen, zodat de tuin rechtstreeks op een eigen groep komt. - Extra groep in bestaande kant - Leiding tussen kast en draadaansluiting achterin de woonkamer. Splitsing mag op de huidige doorlus worden aangebracht, zodat de tuin rechtstreeks via de nieuwe draad+leiding uitkomt in de meterkast

Aardpen slaan voor een garagebox

Ik laat een 3x25 ampère gemeente aansluiting plaatsen in mijn garagebox. Hiervoor moet een aardpen aanwezig zijn. Aansluiten kan dus nog niet, alles moet verder nog aangelegd worden.

Krachtstroom aanleggen voor oplaadpunt buiten

Ik zoek een partij voor het plaatsen van krachtstroom in onze woning, deze is nodig voor onze ijsbus die wij moeten opladen. De auto staat aan de andere kant van de woning, dus er moet ook een kabel gelegd worden naar de andere kant van de woning van ongeveer 7 meter.

Lichtschakelaar verplaatsen en vervangen

IJskast komt net voor de lichtschakelaar te staan, ik heb dus geen aansluiting daar alleen de lichtschakelaar. Dus moet verplaats worden en licht schakelaar moet plus stopcontact worden.

Gedateerde groepenkast vervangen

Ik heb een oude groepenkast met 3 groepen (jaren '30 woning) die vervangen moet worden. Graag wil ik een all in prijs voor deze klus waarbij ook de groepenkast geleverd wordt door jullie.

Vervanging van de groepenkast

Deze opdracht is voor de vervanging van een oude groepenkast. Er zijn 2 groepen. De beltrafo zal een Ring (WiFi bel) moeten voeden. De voeding naar de belknop zal moeten worden vervangen. Ook zal er een houten plaat geplaatst dienen te worden om de groepenkast op te monteren.

Aardpen laten slaan

Mijn woning dateert uit 2017, maar de AARDEPEN is onvindbaar en is dus niet aangesloten op mijn groepenkast. Wil daarom zsm de AARDEPEN inslaan.

Wasmachine en drogeraansluiting maken

Ik heb wasmachine en droger gekocht die ik graag in de badkamer wil maar ik heb alleen een wasmachine aansluitiing met trektouwtje

Aardlekschakelaar vervangen en buitenverlichting in orde brengen

Ik wil een aardlekschakelaar vervangen en de buitenverlichting in orde maken.

Intercom met deurbel repareren

Intercom bij 1 van de vve leden doet het niet. Graag een offerte voor reparatie hiervan. Graag contact opnemen met de bewoner (). VVE beheerder : Sairam Administratie kantoor :

Stroomstoring verhelpen

Wij hebben een stroomstoring in een groep terwijl de automatische stop niet afslaat.

Portiekverlichting installeren

Het betreft een aanvraag voor offerte voor installeren van led-verlichting met dag/nacht-sensor in 2 naast elkaar gelegen portieken, 1 lamp per portiek. De kostenverdeling van de stroomtoevoer nog te bespreken, aansluiting lijkt aanwezig. Na akkoord VVE kunnen werken snel worden aangevat. De verlichting verloopt thans via een commerciële aanbieder met stroomtoevoer vanuit 1 van de woningen in de portiek.

Inductiekookplaat aansluiting onderzoeken

We hebben een keramische kookplaat van Siemens die een foutmelding geeft bij het aandoen. Er is al iemand langs geweest van Siemens die aangaf dat de fout op het rechter moduul komt tussen nul en fase geen 230V wel tussen aarde en nul en fase. Fase omgedraaid in de stekker. Apparaat werkt weer naar behoren. Apparaat heeft het een week weer normaal gedaan, maar geeft nu wederom e1 melding. Waarschijnlijk is er of iets fout in ofwel het perilex-stopcontact, danwel de bedrading vanaf perilex stopcontact naar de kookplaat. Graag wil ik dat een vakman hier naar kijkt en ook repareert.

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

Er zijn twee bestaande lichtpunten in het plafond waarvan één lichtpunt is verplaatst via een kabelgoot. Het lichtpunt dat reeds is verplaatst moet weg. Ik wil graag een nieuwe lichtpunt op een andere plek in het plafond. Op de plek van het kruis moet een lichtpunt komen, Het moet netjes worden afgewerkt en niet via een kabelgoot.

Nieuwe wasmachine aansluiten op een schakelaar

Graag een nieuwe wasmachine aansluiten op de schakelaar.

Stopcontacten aarden en groepenkast uitbreiden

Graag wil ik de volgende klussen offerte voor: * stopcontacten aarden plus 2 stopcontacten vervangen door een tweevoudige stopcontact met usb. * offerte: groepenkast uitbreiden i.v.m. inductie plus bijbehorend stopcontact en elektra naar groepenkast.

Inductiekookplaat aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een inductiekookplaat in Den Haag. Stopcontact en groep bestaan al. Ook hebben we een kabel maar zonder stekker.

Aardepen laten slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.

Groepenkast vervangen en voorbereiding keuken

Begin juli ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. De groepenkast dient te worden vervangen. Op dit moment zijn er 5 stoppen en dit dient te worden uitgebreid. In de keuken zullen wij ook op inductie gaan koken. Hoeveel groepen er moeten komen weet ik nog niet, hier ontvang ik graag advies over. Tevens zou ik willen weten wat de kosten zijn om alle stopcontacten in de woning te vervangen.

Doorgebrand stopcontact repareren

Vanmiddag brandde mijn stopcontact in de keuken door

Groep bijplaatsen

In de meterkast met 8 groepen dient een extra groep geplaatst te worden voor het aansluiten van een elektrische kookplaat in de keuken.

Alle elektra vervangen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn van het vervangen van de meterkast en het vervangen van de kabels, stopcontacten etc. En word alles ook netjes in de muur verwerkt of erop?

Vervangen van de groepenkast

Deze opdracht is voor de vervanging van een oude groepenkast. Uit mijn hoofd zijn er vier groepen. De beltrafo zal een Ring (WiFi bel) moeten voeden.