Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Haag of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, vervangen elektra volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast, electra geheel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Haag:

Vervangen elektra

Huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Er zijn drie groepen. Meterkast blijft op dezelfde plek, we willen dat alles geaard is. Hebben drie kamers, keuken, badkamer en gang. Wasmachine in de keuken. Stroom aanwezig in de berging. Wij willen voldoende groepen, 6 stuks ( heb hier geen verstand van, dus ik roep maar een nummer). Verder moeten de contactdozen geaard worden( en ook de kabels). Er moeten in de keuken twee nieuwe stroompunten op het aanrecht aangelegd worden. En een nieuw stroompunt in de badkamer. Badkamer ventilatie is elektrisch, deze moet misschien ook aangepast worden. Kruipruimte is aanwezig.

2 extra groepen plaatsen

Ik wil 2 extra groepen plaatsen en kabel door kruipruimte naar buiten trekken. Deze kabel dient op de groepen aangesloten te worden. Inclusief buitenkabel

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbreiden groepenkast met ruimte en stoppen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Mijn huidige meter kast is vol en er is geen plaats voor een nieuwe groep en dient mijn groepenkast uitgebreid te worden. Ik heb namelijk behoefte aan minimaal 2 nieuwe groepen. Het gaat dus om het realiseren van extra ruimte (bijvoorbeeld extra kast maken) en het aanleggen van 2 extra groepen.

Keukenverlichting repareren of vervangen

Ik heb een Bruynzeelkeuken met inbouwverlichting, vijf spotjes, die het niet meer doet. Drie jaar geleden is de dimschakelaar vervangen door een gewone aan/uit schakelaar, maar dat functioneert niet meer. Ik ben op zoek naar iemand die dat kan repareren of vervangen.

Elektra storing verhelpen

Er is een storing met de elektra en ik weet niet waar het door komt. Dit wil ik graag laten onderzoeken en verhelpen. Ik hoor graag van u.

Groepenkast elektra

Uitbreiding groepen kast ivm inductie kookplaat en extra aansluitpunt plafond maken.

Vervanging oude stoppenkast

vervanging oude stoppen kast voor nieuwe met uitbreiding van groepen naar 4 of eventueel mogelijkheid tot uitbreiding . Nu 3 groepen aanwezig.

Meterkast verplaatsn

Ik wil de meterkast 5 meter verplaatsen. Ik heb geen idee of ik een vergunning daarvoor nodig heb. Rond april zou ik hier graag mee beginnen.

Meterkast klaarmaken voor 3 fase aansluiting

Ik heb via Stedin netbeheer afgesproken dat ik mijn 1 fase aansluiting zal omzetten naar een 3 fase aansluiting. Ik beschik momenteel in mijn meterkast geen hoofdschakelaar, dat is wat ze mij hebben verteld, ik zou graag deze door een erkend elektricien willen laten installeren.

Krachtstroom 380 volt aansluiten

Ik ben opzoek naar een vakman die de krachtstroom kan aansluiten voor mijn zaagbank in mijn werkplaats

Ledverlichting met bewegingssensoren in portieken van twee VvE's plaatsen

Ik stuur u dit bericht namens 2 VvE's. Wij hebben 2 portieken die momenteel verlicht worden door Lichtservice. Dit abonnement wordt echter beëindigd. Nu zijn wij op zoek naar een bedrijf die een Led-lamp met bewegingssensor kan plaatsen, die aangesloten is op een stroompunt van een van de bewoners. Ik verneem graag van u of en wat u hierin voor ons kunt betekenen. Met vriendelijke groet,

Vernieuwen/verplaatsen stopcontact

Graag wil ik een stopcontact vernieuwd of verplaatst hebben. Ik woon in Den Haag. Ik ontvang graag uw offerte.

Aardpen /aardlekschakelaar en meterkast aanpassen

Appartement op de 6de top etage, aarding momenteel via waterleiding, maar ik wil 3 fasen in de woning en wil de aarde in de woning graag via een aardpen. Ik weet niet of de buren onder mij aarde hebben en of hier iets mee gedaan kan worden. Ook wil ik weten hoeveel het kost om mijn 1 fase groepenkast die pas 4 maanden oud is overzetten naar een 3 fase groepenkast met 3 aardlekken en 10 groepen.

Groepenkast uitbreiden

De groepenkast moet worden uitgebreid. Ik heb maar 2 groepen. Dit is te weinig. Ik krijg een andere keuken met vaatwasser en inductie, dus er zullen 2 groepen bij moeten komen.

Stopcontact voor vaatwasmachine realiseren

Stopcontact voor vaatwasmachine in de keuken plaatsen.

Elektrische kookplaat aansluiten

Wat kost het om een elektrische kookplaat van 220 v aan te sluiten? Inclusief leidingwerk en een perilex stekker. De afstand tussen de meterkast en de toekomstige kookplaat bedraagt al gauw 3.5 meter.

Deurbel reparatie

Mijn bel via de stroom doet het heel lang niet, ik heb een draadloze bel maar de batterij is snel op, ik wil de stroom bel gerepareerd hebben, mogelijk is het doosje in het huis zelf kapot want ik had de draden eruit getrokken en als ik ze terugzet doet de bel het niet.

Vervangen stoppenkast

Oude stoppenkast met 7 stoppen vervangen door nieuwe groepenkast met 12 groepen en aardlek. De installateur van de zonnepanelen gaat pas aan de slag als de kast vervangen is.

Stopcontact speedoven doorgebrand

Stopcontact en stekker vertoont brandschade (zwarte aanslag). Oorzaak in speedoven of stopcontact? Graag vrijblijvende offerte.

Elektrische deuropener met intercom installeren

Ik wil graag een elektrische deuropener met intercom laten installeren. Deze moet vanaf zolder te bedienen zijn. De afstand van de zolder naar de voordeur is ongeveer tussen de 10 tot 15 m. Het is een eengezins woning. Graag ontvang ik wat offertes.

Elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen

Ik ga op zeer korte termijn een huis kopen. Deze woning gaat compleet gestript zijn bij aanvang Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van de gehele elektra. slaapkamer 1: 5m x 3 meter, slaapkamer 2: 3m x 2 m De CV zal ook vervangen moeten worden 2e etage 3 radiatoren. Vloerverwarming realiseren 45m2, Slaapkamer 3: 4 m x 3 m, Slaapkamer 4 4m x 4 m en badkamer 3 m x 2 m. begane grond 9000mm x 5000 mm. Dit is verdeeld in keuken, Woonkamer , gang en wc. ik zat zelf aan 6 tot 8 groepen te denken. Graag ontvang ik een passende offerte voor het kant en klaar afleveren. En kan de offerte wat langer lopen dan normaal omdat dit ook via de bouwdepot aangevraagd moet worden als de overdracht van de woning rond is.

Aardlekschakelaar of automaat leveren en aansluiten

Leveren en aansluiten aardlekschakelaar voor 4 droge groepen (of automaat idem als er plaats is in de groepenkast, aanwezige beltrafo niet in gebruik en mag verwijderd worden).

Uitbreiden groepenkast met 1 groep

Ik heb een Holec HH groepenkast met 3 groepen (2 van 16v en 1 van 10v). Ik zou graag een groep bij willen voegen voor de cv ketel. Als ik het goed heb begrepen heeft de hoofdzekering 30v? Wat zijn de kosten voor een extra groep aansluiten? Graag per mail contact opnemen en niet telefonisch, bij voorbaat dank.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.