Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Haag of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Haag:

Verplaatsen 2x stopcontact

Ik heb 1 stopcontact in kast waar CV hangt. Zou mogelijk thans niet veilig zijn. Hoeft louter verplaatst te worden, binnenkant kast is lelijk en maakt niet uit. Moet veilig gebeuren. Ik heb ook 1 stopcontact in gang (stenen muur) bij wasmachine is mogelijk niet veilig. Dus verplaatsen naar veilige plek, mogelijk vrezen en weer dichtsmeren. Uitvoering liefst op kort termijn gelet op mogelijk veiligheidsrisico. Locatie Scheveningen, betreft verhuurd appartement

Nieuwe aarding aanleggen

Omdat de waterleiding wordt vervangen wil ik een nieuwe aarding laten aanleggen. Aardlekschakelaar is aanwezig.

Stopcontacten in tuin aanleggen

Ik wil graag buiten in de voortuin een stopcontactpunt aanleggen, via de kruipruimte om ze de netste oplossing te krijgen. Verder stopcontact aanleggen op zolder. liefst leiding in de muur gefreesd + kabel door loze leiding getrokken.

Een stopcontact weer werkend maken en een lichtpunt herstellen

Een stopcontact waarop de wasmachine is aangesloten werk niet. Graag ook nog een lichtpunt herstellen met een nieuwe lichtschakelaar plaatsen.

Hoofdschakelaar plaatsen

Ik heb een huis gekocht en er dient een hoofdschakelaar geplaatst te worden. Daarna komt Stedin voor het uitbreiden van 35A -->3x 25A.

Stopccontact aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van 1 extra stopcontact, ca 2,5/3 meter van bestaand stopcontact ( moet de hoek om ).

Vervangen enkele trekschakelaar met dubbel stopcontact

In een woning die ik aan het kopen ben hangt nu een trekschakelaar voor de wasmachine in de badkamer. Ik wil deze laten vervangen door een dubbel stopcontact zodat ik zowel de droger als wasmachine daar kwijt kan. Ik heb zelf niet de benodigde materialen hiervoor en zou dit graag in de offerte meegenomen willen hebben.

Electricity of part of my house is down

The electricity of part of my kitchen and living room does not work. I would need someone to come home today for solving the issue.

Verplaatsen meterkast

Meterkast verplaatsen incl. groepenkast. Wij zijn opzoek naar een partij die dit voor ons kan doen en ook de zegel mag zetten. Zie bijlage voor huidige en nieuwe situatie.

Sluiting verhelpen, groep uitbreiden en bedrading fatsoeneren

Ik heb kortsluiting in mijn jaren-30 woning. Op 1 groep zit ook teveel en dus steeds storing. Graag 1 (of 2) groepen erbij en ook de elektra fatsoeneren. Koelkast en vriezer vallen nu regelmatig uit dus graag zo spoedig mogelijk.

In oudere woning volledig nieuwe bedrading, nieuwe meterkast/uitbreiding groepen, aardlekschakelaars

Elektra in de hele woning vervangen, het gaat om een wat oudere woning. Groepenkast ook vervangen/uitbreiden. Aardlekschakelaars plaatsen. Nieuwe bedradingen trekken. Gaat o.a. om uitbreiding i.v.m. een inductie-kookplaat en elektrische oven.

Kortsluiting oplossen

Aardlekschakelaar kan niet worden herzet. Alle apparaten zijn afgekoppeld. In Eén van 4 groepen zit kortsluiting

Reparatie badkamer ventilatie

Ik heb een nieuwe badkamer ventilator geïnstalleerd omdat de oude kapot leek. Het is me echter niet gelukt om het werkend te krijgen. De nieuwe heeft een timer dus wellicht heb ik het niet goed aangesloten of is er iets anders aan de hand. Graag offerte voor opsporen en repareren.

kleine werkzaamheden in woning

Na onze verbouwing is er 1 stopcontact wat het niet doet/gelijk stroomuitval geeft als je er iets in doet. Deze wil ik graag functioneel hebben. En we hebben 3 spots in de keuken op een dimmer die alsmaar uitvallen En in onze wc missen we een afzuiging.

Lichtinstallatieproject in gang en badkamer

Het werk bestaat uit drie dingen: Ten eerste wil ik drie plafond inbouwspots in de gang maken. Ik heb al één gat en de bedrading voor de bestaande verlichting, maar voor de andere twee zullen er gaten moeten worden gemaakt en de bedrading moet worden geïnstalleerd. De hoogte van het plafond is ongeever 2,70m. Ik heb de lampen zelf niet, dus die moeten worden geleverd en vervolgens geïnstalleerd. Ten tweede ik wil een verder twee plafond inbouwspots kopen voor de badkamer en deze installeren. De gaten en bedrading zijn al gemaakt. Ten derde, ik heb al een lampje gekocht voor boven de spiegel in de badkamer, en de bedrading is al klaar. Ik heb het alleen nog nodig om het te installeren.

Vervangen elektrische installatie

Goedendag we hebben een nieuwe woning gekocht van 150m2 over 3 verdiepingen verdeeld in Den Haag de woning is van voor 1900. Er moet een nieuwe installatie geïnstalleerd worden. Nu veel opbouw maar ook gedeeltelijk inbouw. Welzijn zelf handig genoeg om de leidingen aan te leggen. Domotica is een wens maar dan niet KNX maar ook geen klik aan klik uit. Er moet dus een technische installatie tekening gemaakt en een nieuwe groepenkast en deze moet aangesloten worden.

Elektrisch toegangshek repareren

Onze elektrische hek doet het ene kant niet meer, waarschijnlijk moet de ene poot veranderd worden.

Installatie groepenkast

De bestaande groepenkast verwijderen en de nieuwe groepenkast met 6 groepen aanleggen. Eventueel ook de bedrading in de woning aanleggen. Woning betreft 50m2. Alvast bedankt

Nieuwe stopcontacten plaatsen

Stopcontacten in de Keuken plaatsen nav werktekening en extra stopcontacten plaatsen in de woonkamer. En lampen invrezen.

Nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen

Deuropener plaatsen, intercom plaatsen voor 3 appartement met 1 gezamenlijke voordeur

Stopcontacten verplaatsen

Voor het monteren van mijn keuken (maandag) is mij vanmorgen verteld dat mijn stopcontacten ong. 30 cm lager moeten.

Het slaan van 2 aardpennen

Het leveren en slaan van 2 aardelektroden tbv meterkasten. Werkzaamheden per aardelektrode: * Aardelektrode FeCu25mm2 met een weerstandswaarde van ? 1 ohm *1 meter Cu25mm2 als toevoerleiding *Aansluiting op bestaande aardleiding *Klic-melding *Meetrapport

Krachtstroom aanleggen

Leggen jullie ook krachtstroom aan, als deze nog niet aanwezig is? of kan dit alleen door (in ons geval) Stedin gedaan worden? mocht dat niet het geval zijn, ontvang ik graag een offerte.

Aardpen

Ik wil graag een Aardpen laten slaan ten behoeve van bouwstroomkast op bouwlocatie. De bouwlocatie is goed bereiken.

Nieuwe stopcontacten plus verzwaren meterkast

verplaatsen stopcontact, maken nieuwe stopcontacten tbv keuken, verzwaren meterkast, vervangen oud stopcontact