Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Haag of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, vervangen elektra en groepenkast, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Haag:

Meterkast vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden. Doel: aansluiting van 1x 35 Amp naar 3x 25 Amp brengen Stedin is reeds aangevraagd en akkoord. Er zijn al 3 fasen in de woning, alleen is er maar 1 fase gezekerd. Stedin kan echter niet verder want groepenkast is niet voorzien van een 4-polige 3 fase hoofdschakelaar en voldoet daarmee niet an NEN1010. Verder: - Er zijn zonnepanelen aanwezig (nu op aparte groep). - Er wordt een laadpaal voor auto van 3x 16Amp geplaatst (met smart load balancing) dus hiervoor moet ook ruimte komen in de groepenkast. Offerte gevraagd voor: - Vervangen groepenkast naar 3-fase geschikt model met ruimte voor toekomstige uitbreiding - Plaatsen 4-polige 3 fase hoofdschakelaar / NEN1010 - Monteur moet zegelbevoegd zijn (stedin) - Evt andere werkzaamheden die nodig zijn om 3x 25Amp aansluiting te realiseren (ism Stedin) Zie foto’s voor huidige situatie. Wij zorgen ervoor dat er meer ruimte is in de meterkast en dat er zo veel mogelijk zaken worden verwijderd.

Extra groep aansluiten

Er moet een extra groep worden aangesloten in de meterkast, de bedrading ligt er al. Daarbij doet het licht het niet in de badkamer, ik weet niet waar dat aan ligt. En een lichtpunt in de keuken doet het niet.

Hoofdzekering vervangen in meterkast

Wij willen een hoofdzekering laten vervangen in de meterkast. vervangen hoofdverzekering meterkast. Deze moet voldoen aan NEN 1010 en NEN 3140 norm.

Tijdschakelaars toepassen in meerdere bedrijfspanden

Graag willen wij in ons bedrijfspand tijdschakelaars laten plaatsen zodat de verlichting automatisch aan en uit gaan op bepaalde tijden. Ik heb geen benul hoeveel het er moeten zijn. Ik laat graag een elektricien langskomen om de situatie te bespreken. Niet alleen een pand in Den Haag maar ook andere bedrijfspanden moeten worden voorzien van tijdschakelaars.

Extra kookgroep aanleggen

Graag een vrijblijvend offerte voor het plaatsen van een extra kookgroep in een bestaande meterkast voor een inductie kookplaat. Inclusief het plaatsen van een perilex stopcontact. Afstand van meterkast naar de kookplaat is 1,5 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig.

Groepenkast uitbreiden

De groepenkast moet uitgebreid worden ivm keuken met koelkast en vaatwasser. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een offerte.

Plaatsen wandcontactdozen + extra groepen bij plaatsen

Het gaat om het plaatsen van wandcontactdozen (voor keuken voor nieuwe huis) inclusief infreezen. Graag laat ik ook nieuwe groepen installeren i.v.m. wasmachine/wasdroger/inductie/oven en vaatwasser. Er zit nu gas, er zit dus waarschijnlijk nog geen perilex aansluiting. Er zijn nu maar 3 oude groepen, er moeten dus nog een aantal bijkomen.

Elektra verleggen

Het verleggen van elektra naar de badkamer en het aanleggen van 2 wcd's in de badkamer

Plaatsen nieuwe electra

Op 25 Oktober heb ik een electricien nodig voor het vervangen verplaatsen of nieuw plaatsen van ongeveer 8 stopcontacten ze moeten ook inde muur vrerwerkt worden daar de stucadoor de week erop komt. Gaarne een offerte

Netwerk kabel aanleggen tussen meterkast gang appartement en appartement

Netwerk kabel aanleggen tussen meterkast in de gang van appartementencomplex en appartement. Ziggo monteur langs geweest en adviseert dit aangezien stroomnet naar appartement niet afdoende is. +Zigoo Wifi modem en 2 boosters redden het niet. Ziggo monteurs al diverse keren gekomen. Ze adviseren bovenstaande. Kunnen jullie dit aanleggen. Meterkast in gang van appartement.

Kapotte deurbel repareren

De portiek deurbel is defect. Graag een offerte voor de reparatie.

Nieuwe meterkast aansluiten

Ben van 3 naar 5 stoppen gegaan waardoor ik een nieuwe meterkast heb gekocht met 5 stoppen. Deze heb ik al gekocht maar wil deze officieel laten aansluiten.

Aardpen slaan

Ik heb 2 aardpennen nodig. Ik wil graag een groepenkast op 1 aardpen aansluiten en 3 groepenkasten op de 2 de aardpen aansluiten. Het is een nieuwbouwwoning.

Licht kapot in slaapkamer

Mijn licht doet het niet meer in mijn slaapkamer. Ik heb in de kast nagekeken en nieuwe lampen geplaatst. De lampen doen het wel in andere kamers, maar die van mijn slaapkamer gaan niet meer aan. Ik wil dit graag laten maken. Wat gaat dit kosten? Dank u!

Perikel stopcontact met de bijbehorende groep

We willen een inductiekookplaat en daarvoor hebben we een perikel stopcontact met een aparte groep nodig.

Aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing

Ik heb een huis dat wordt gesplitst. Voor de Stedin aansluiting moet er een aarding zijn in de meterkast.

Storing elektrische vloer verwarming Magnum in keuken

Elektrische vloerverwarming (merk Magnum) slaat op hol, hij blijft verwarmen ondanks dat thermostaat uit staat. Heb de groep in de stoppenkast om gedaan zodat het systeem uit staat. Ik wil graag dat een vakman hier naar komt kijken zodat ik er weer gebruik van kan maken.

Aardpen slaan en aansluiten op meterkast

Ik wil graag een aardpen laten slaan en aansluiten op meterkast

Meterkast verplaatsen

Gehele meterkast verplaatsen.

Vervangen stopcontact

Het betreft het vervangen van een geaard ( dubbel ) stopcontact in de keuken.

Extra groep en perilex aansluiting voor inductie

In nieuwe keuken moet een extra groep voor oven en inductiekookplaat aangelegd worden

Elektra vervangen in restaurant

Ik zoek iemand voor het vervangen 1 st WD armatuur TL LED in de kluisjes ruimte. Daarnaast ook voor het vervangen van de downlighter in de keuken. Demontage bestaande ledstrip En aanbrengen van 8m nieuwe ledstrip en driver onder de bar.

Krachtstroom aanleggen voor sauna

Aanleggen krachtstroom en bedrading naar buiten sauna. Afstand meterkast sauna is plm 15 m

Elektra aanpassen voor elektrisch fornuis

Ik wil de elektra in de meterkast aanpassen voor een elektrisch fornuis (380 volt). Alles hiervoor moet nog in orde worden gemaakt. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 10 meter. Graag ook een perilex aansluiting mee berekenen in uw offerte.

Schakelaar badkamer omzetten naar normale stopcontacten en meer

Ik wil de schakelaar in de badkamer omzetten in twee normale stopcontacten. Elektra laten controleren in huis. Verschillende lampen ophangen, ook waar er nu geen lamp is, dus aan/uit knop plaatsen en elektra regelen hiervoor.