Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Haag of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra vervangen, bliksem beveiliging voor nieuw gebouwd huis ontwerpen en aanleggen, vervangen elektra jaren 40 huis, nieuwe groepenkast leveren en plaatsen, laadpaal aanleggen voor elektrische auto incl. Meterkast uitbreiding, elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten, compleet vervangen elektra incl nieuwe groepenkast, wij willen stoppen toevoegen aan onze meterkast en stopcontacten (ver)plaatsen, vervangen elektriciteit, vervangen + moderniseren gehele elektrische installatie, electra vervangen, vervangen van electra benedenverdieping, stopcontacten laten vervangen, vervangen van alle electra, extra groepen bij plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Haag:

Aardpen voor appartementen gebouw slaan

Ik ga van een gebouw van 425 m2, een appartementencomplex met 3 woningen laten maken. Hier wil ik graag een aardpen voor laten slaan. Graag ontvang ik een offerte.

Aardpen slaan

Aardpen slaan om de meterkast te aarden. Direct onder de meterkast is de kruipruimte bereikbaar.

Vernieuwen van groepenkast

Er moet een meterkast met 2 groepen in een woning van de jaren 60 worden vernieuwd, zodat er 8 groepen in zitten en 2 daarvan voor perilex gebruikt kunnen worden. Vervolgens moeten ook de kabels voor de perilex ongeveer 3 meter naar de keuken worden getrokken en er moet een perilex wandcontactdoos worden geplaatst.

Contactdozen verplaatsen in nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning oplevering week 44. Contactdozen verplaatsen ivm nieuwe keuken aansluitschema. Huidige situatie afstemmen op schema. Er moeten 2/3 WCD worden verplaatst. Ik krijg eind oktober de sleutel van mijn woning

Contactdoos aansluiten

Graag willen wij een geheel vrijblijvende prijsopgave willen hebben voor de volgende eventuele opdracht. 1 stopcontact aanleggen vanaf de groepenkast naar de keuken voor de aansluiting van een elektrisch fornuis . Tevens willen wij een contactdoos laten aansluiten van de groepenkast ook naar de keuken voor de tuinverlichting. Wij willen of dat mogelijk is in de groepenkast en wat de TOTALE kosten zijn De afstand van de kookplaat naar de meterkast wordt ongeveer

2 fasen aanleggen meterkast en plaatsen perilex aansluiting keuken

Het gaat om de aansluiting, is 1 fase en wil er dus een 2 fase bij voor elektrisch koken. 2 fasen aanleggen in de meterkast en plaatsen perilex aansluiting keuken, en het aansluiten van een elektrische kookplaat.

Extra stroomgroep plaatsen

Ik zoek een vakman om een extra stroomgroep toe te voegen in de meterkast. We hebben namelijk een quoocker gekocht.

Vastzetten los stopcontact+aanleggen stopcontact

1) Stopcontact dat los zit in de muur vastzetten 2) Aanleggen van een nieuw stopcontact vanaf een bestaand lichtpunt

Compleet vervangen elektra incl nieuwe groepenkast

Tbv appartement uit ‘65 (beton) Nieuwe groepenkast Bedrading vervangen of enkel aarde bijtrekken Vervangen schakelmateriaal

Aardpen

Er moet een aardpen in ons gebouw geplaatst worden. Het is een gebouw met 10 appartementen. Stedin gaat de bedrading van het appartement doen, maar voor dat ze de bedrading komen doen moet de aardpen zijn geslagen. Liefste binnen 2 weken ivm afspraak Stedin.

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor ons pand in het centrum van Den Haag. De vorige liep via de koperen waterleiding. Deze is helaas vervangen.

Kapotte deurbel laten repareren

Mijn deurbel werkt gewoon niet meer

Nieuwe groep aanleggen in de meterkast

Ik zoek een elektricien die een nieuwe groep maakt voor aansluiten van inductie in de keuken. De elektrische installatie in ons huis is modern en meterkast heeft ruimte voor een extra group. Wij hebben al 3-phase stroom. Het moet binnen een week gebeuren.

Extra aardlekschakelaars plaatsen

Wij hebben elf stoppen en slechts een aardlekschakelaar. Ik begrijp dat er meer aardlek schakelaars nodig zijn voor de veiligheid. Zou u die kunnen aanleggen?

Aardpen laten slaan

Ik wil een aardpen in mijn herenhuis laten slaan.

Stopcontact aanleggen

Nieuw stopcontact aanleggen in de hal. Er zit een stopcontact aan de andere kant van de muur, dus het moet door de muur heen.

Aansluiting inductie fornuis en aanpassen groepenkast

Ik wil een inductie fornuis laten aansluiten. Ik heb momenteel een 1x25 ampère -aansluiting en maak gebruik van ongeveer 10kW. Daar komt nog maximaal 15,4k W bij voor de fornuis. Mijn groepenkasten moet worden aangepast voor een 3-fasen aansluiting en een perilex aansluiting zou moeten worden aangelegd. De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 2 meter.

Groepenkast bedrading vervangen

Sommige draden zijn beschadigd of verbrand. Graag onderzoeken en vervangen.

Breaker-switch keeps tripping

I think that one group switch might need to be replaced, even though it was replaced about 2 years ago due to same problem. Always trips when the weather is very windy or very rainy.

Plaatsen extra elektra groep in meterkast

Tbv tuin verlichting en verwarming wil ik graag de elektra in de achtertuin op een aparte groep geschakeld hebben. Nu is een deel van de woonkamer samen met de tuin op 1 groep.

Geaard stopcontact aanleggen

Op de bovenverdieping moet er een extra geaard stopcontact komen voor een tafelkoelkast. Wanneer zou dit gedaan kunnen worden?

Repair dead power point & light connection in outside shed

I would like the power restored to my outside shed. The double power socket and light have stopped working. None of the circuit breakers have been tripped. The last confirmed time it was working was 3 weeks ago. It may have been damaged by the power outage in Scheveningen last week.

Uitbreiding stoppenkast

Aanleggen van kook groep voor inductie kookplaat, betreft 2-fasen. En aanleggen van nieuwe groep voor oven. Bijgevoegd een foto van de huidige stoppenkast.

Extra groep tbv inductiekookplaat plaatsen

De aanleg van een extra groep(en) voor een inductiekookplaat. De keuken en de meterkast zijn gescheiden voor een gang. De afstand is circa 3 meter. De vloeren zijn van beton. De woning heeft geen 3 fase oid.

Groepenkast vervangen met zegelverbreken

Ik heb een vraag, we zijn bezig met een verbouwing waar ook nieuwe elektriciteit is aangelegd. De huidige installatie is verouderd en ik heb bij Stedin 3 fase stroom aangevraagd omdat de keuken gebruik zal maken van inductie, hiervoor moet een nieuwe groepenkast komen voor 11 groepen en een extra groep die geschikt is voor inductie. De elektricien is buitenlands en gaf aan dat de er niet genoeg ruimte is en de elektriciteitsmeters verplaatst moeten worden. Hij heeft alleen geen zegelrecht en kan dus niet de meters verplaatsen. Het aanvragen duurt lang en daarom leek het mij beter om een erkende monteur met zegelrecht een groepenkast te laten plaatsen Ik wil daarom vragen jullie een offerte kunnen uitbrengen om een nieuwe groepenkast te plaatsen en de energiemeters naar onder te verplaatsen. Kunnen jullie aub ook aangeven hoe snel jullie dit kunnen uitvoeren? Ik heb een paar foto’s van de opstelling bijgevoegd