Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Haag of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Haag:

Vervangen elektra jaren 30 woning

Ik zoek iemand om in de gehele woning het elektra te vervangen, inclusief meterkast met extra groepen. Gaat om een woning met 3 etages, oppervlakte is 250 m2.

Hulp met elektra in huis uit 1935

We hebben aantal elektra problemen in ons huis. De opzet van de elektra bedradingen komen uit 1935. Kunnen jullie onderstaande problemen voor ons oplossen? -Lichtschakelaar werkt niet in badkamer. -Wandcontactdoos zit los van de tegel in de keuken -Combinatieschakelaar in de slaapkamer vervangen naar een lichtschakelaar En hoeveel mag dat gaan kosten?

Aardpen slaan

Er moet een klus gebeuren, namelijk het slaan van een aardpen tbv meterkast woning.

Het verplaatsen van de meterkast naar een andere ruimte

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan verplaatsen naar een andere ruimte. De ruimte waar nu de meterkast staat willen we verbouwen tot een badkamer. Ik bespreek graag met de elektricien waar de meterkast heen kan/moet. Hier moet waarschijnlijk ook nog een smalle kast voor gemaakt worden.

Elektra deels vervangen of opnieuw aanleggen

Ik heb een probleem met een elektra groep. Ik vraag mij af onder welke groep mijn slaapkamer, keuken badkamer en toiletruimte valt. Ik heb nu geen stroom en er is een probleem met de bedrading. Ik wil weten wat het zal kosten om dit probleem op te lossen.

Vervangen van totale elektra in woning

Graag wil ik de elektra in de gehele woning vervangen, een nieuwe meterkast met aardlek en een paar lichtpunten laten maken. Graag zou ik een lichtpunt in de badkamer willen en in de keuken. De bedrading zou ik graag opnieuw gelegd willen hebben. Er worden muren verwijderd en nieuwe geplaatst waar ook elektra moet komen.

Vervangen van stoppenkast

Graag zou ik onze stoppenkast met 5 stoppen laten vervangen. De woning is uit 1939 waar katoenen kabels reeds zijn vervangen. Binnenkort wordt er een slimme meter geplaatst.

Bedrading door verstopte loze leiding trekken

vandaag kwam de elektricien om een extra groep aan te leggen ivm de installatie van een sauna op de 1e etage van ons woonhuis. helaas is hij zojuist weer vertrokken omdat de loze leiding die we wilden gebruiken verstopt is. het is een nieuwbouwhuis dus waarschijnlijk zit er cement of een ander bouwmateriaal in. wie heeft hier ervaring mee en kan dit oplossen???

Onderhoud en herstel nav NEN keuring

Naar aanleiding van NEN 3140 keuring dient onderhoud en herstel plaats te vinden. Hoe kan ik u het rapport toe sturen om een offerte te kunnen opstellen?

Herindeling groepenkast

De groep links op de foto valt bijna iedere dag uit, ook als niet alle apparaten aanstaan. Er zit bijna alles op aangesloten: cv ketel, magnetron, koelkast, droger, stopcontacten van keuken, hal en drie slaapkamers, badkamerverlichting en de buitenverlichting. Wij denken dat deze groep te zwaar is belast. De wasmachine zit wel op een aparte groep. Ook is er een extra groep voor een eventuele vaatwasser (die wij nog niet hebben). Daarnaast willen wij een offerte voor het aansluiten voor een nieuwe groep wat betreft overschakelen van gas naar inductie koken. Wij weten namelijk niet of dat ook kan op de kast van de vaatwasser.

Twee extra groepen

Twee extra groepen in nieuwbouw woning voor het aansluiten van inductie kookplaat. Hoeveel kost het in totaal? Alvast dank. De perilex hebben wij al aangeschaft.

Electra check keuken

Ik krijg sinds een tijdje een schok in de keuken als een metalen rand nat is. Ik kan niet herleiden waar dit vandaan komt en welk apparaat dit veroorzaakt, hier zou ik graag mee geholpen worden.

Vervangen of vernieuwen van elektra

Ik heb probleem met de groep voor de slaapkamer, badkamer en wc. Er is nu geen stroom want er is ergens een probleem met de bedrading. Nu vraag ik me af wat het zou kosten om dit te vernieuwen.

Ongeaarde stopcontacten vervangen voor geaarde

In onze woning bevinden zich diverse ongeaarde stopcontacten. Deze willen wij laten vervangen voor geaarde. Is dit mogelijk en zo ja, wat zijn hier de kosten van?

Stopcontact plaatsen in betegelde muur

Ik wil graag nieuwe stopcontact plaatsen achter mijn keukenwandkast voor mijn magnetron de gehele muur heeft tegel is het mogelijk om te plaatsen en hoe duur

Stopcontacten plaatsen

Ik wil graag enkele stopcontacten laten plaatsen: stopcontact 1: in de keuken, stopcontact moet verplaatst worden. stopcontact 2: ook in de keuken, stopcontact werkt niet, staat geen stroom op. Werkend maken. Alvast bedankt voor uw offerte.

Extra groep in meterkast realiseren

Ik wil een extra groep bij laten maken in de meterkast, in verband met het plaatsen van een sauna op 1e verdieping.

Aardpen slaan

Ik wil aardpen slaan voor nieuwe groepenkast.

Vervangen van een lichtgroep

Vervangen van bestaande defecte groep. Namelijk van de toiletten, badkamer, slaapkamer, keuken. Ruimtes liggen naast elkaar in lijn. (woning is in gebruik)

Phillips hue inbouwspots plaatsen in een plafond van beton

Ik ben op zoek naar een vakkundig bedrijf die 10-20 Philipps hue inbouw spots kunnen plaatsen in een bestaand betonnen plafond. De werkzaamheden bestaan uit het boren van 3 gaten in het plafond voor de inbouwspots wat waarschijnlijk met een diamantboor moet gebeuren ivm de hardheid van het beton en de bedrading kan doortrekken naar de wandcontactdoos in de zijmuur. De (trafo-loze) ledspots (liefst vierkant en kantelbaar) zijn nog niet aangeschaft. Keuze led is ivm de minimale boordiepte in het plafond. Het plafond is al gestuct en geschilderd.

Ophangen en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aantal elektra klussen in een een nieuwbouw huurflat kan uitvoeren. Er moet een sta-opspoel aangesloten worden, 2 plafondventilatoren, diverse hang- en staande lampen ( met dimmers, die niet meer vlekkeloos werken, liefst zwart). En nog een aantal kleine klussen. Ik zou graag willen dat een elektricien komt kijken naar wat er moet gebeuren.

Aardpen installeren

Wij hebben nieuw meterkast/aansluiting die geïnstalleerd is door Stedin en daarvoor moeten wij een aardpen van 25 mm2 installeren.

Krachtstroom aanleggen en ledverlichting tuin repareren

Ik wil graag krachtstroom aanleggen voor een sauna. Ook werkt de ledverlichting van onze veranda niet meer. De lampjes of stroomsluiting zal moeten worden gecontroleerd.

Slaan aardpen

Slaan van een aardpen en aansluiting van de aarding op 6 appartementen, waarvan de hoofdgroepenkast zich in mijn (onderste) appartement bevindt. In een ander onderste appartementen is de kruipruimte toegankelijk dmv een luik waar wel laminaat overheen ligt wat dient te worden herplaatst.

Vervangen electra en groepenkast

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektra van mijn keuken en woonkamer kan vervangen. Bovendien zou ik graag mijn groepenkast laten vervangen.