Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Haag of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen electra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, vervangen electra, groepenkast vervangen en stopcontacten plaatsen, extra groepen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Haag:

Elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen

In de woonkamer: 1x leiding infrezen in beton, +/- 3.5 meter frees lengte. 1x bestaande thermostaat verplaatsen in beton +/- 1 meter verplaatsen 1x bestaande lichtknop verplaatsen in beton +/- 1 meter verplaatsen 1x nieuw stopcontact (2 punten + randaarde) plaatsen. (Geplaatst op de leiding die ingefreest moet worden) Betreffende tijdsperiode: Sleuteldatum van de woning is op 30 juli, graag z.s.m na 30 juli uitvoering klus. Werkzaamheden mogen volgens VVE alleen uitgevoerd worden tussen 08:00 en 20:00 (Ma-Za) wegens geluidsoverlast.

Ventilator toilet

De ventilator (gekoppeld aan lichtschakelaar) in het toilet gaat soms uit zichzelf aan. Het is onduidelijk wat er aan de hand is. ivm de veiligheid zijn zowel ventilator als schakelaar losgekoppeld. Ofwel reparatie, of verwijderen ventilator en een rooster voor opening van het ventilatiekanaal plaatsen.

Check en ophangen lampen

Ik woon in een nieuwbouw huur studio, waar geen lampen geleverd zijn. Ik heb ze zelf aangeschaft maar hoor dat de kabels niet geschikt zijn voor lampen. Echter heb ik dit niet van een erkende elektricien gehoord. Wat zou het kosten om advies te krijgen van een elektricien, en indien de lampen wel gehangen kunnen worden zonder in het plafond te boren, hoeveel zou dat kosten voor 2 hanglampen?

Aardpen laten aanleggen, 3 extra groepen en aardlekschakelaar

Ik wil een aardpen met 5 meter draad aanleggen. 3 extra groepen, circa 30 meter draad trekken, aardlekschakelaar voor deze groepen. Fornuisgroep en stand van zaken in de meetkast controleren.

Ventilator in badkamer repareren/vervangen

Ik zoek een elektricien die de ventilator in mijn badkamer kan repareren. De ventilator werkt namelijk niet meer. Mocht de ventilator niet te vervangen zijn wil ik dat dit systeem vervangen wordt.

Elektricien gezocht voor diverse grote en kleine klussen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman, een elektricien, die wij vaker kunnen inschakelen voor diverse grote en kleine projecten.

Een elektrische keuring laten uitvoeren

Ik zoek een elektricien die mijn bestaande meterkast en overige elektra kan controleren en daar waar nodig is kan aanpassen. Wellicht moeten de groepen/fasen ook uitgebreid worden.

Dubbel stopcontact in meterkast

Wij willen graag een dubbel geaard stopcontact in de meterkast, omdat er nu helemaal geen aanwezig is.

Meterkast vervangen

Het vernieuwen van de bestaande groepenkast door een 3-fasen groepenkast van ABB met 10 lichtgroepen, 3 aardlekschakelaars, 1 fornuisgroep beltrafo 8V/1A incl. 0/1 schakelaar geplaatst in de nieuwe groepenkast. Keuring elektrische installatie 8 t/m 12 groepen incl. Bij goedkeuring een geldig certificaat en verlengde garantie 5 jaar. Het bijmaken van een fornuisgroep, gelijktijdig uitgevoerd. Het bijmaken van 2 aparte groepen voor de wasmachine en droger, aansluiting via de kruipruimte monteren in de trapkast. Dubbele opbouw stopcontacten. Wm/wd moeten tegelijk kunnen draaien (dus apart groepen). Het bijmaken van een aparte groep voor een Grohe Red met voorziening in de keuken. Voldoende geaarde stopcontacten in de keuken aanbrengen. Foto's meterkast die vervangen moet worden en meterkast zoals gewenst kunnen gemaild worden. Het merk moet ABB zijn. Sleuteloverdracht is op 28 juni. Uitvoering werkzaamheden zo snel mogelijk bij voorkeur 1 juli of 2 juli.

Splitsen meterkast

Twee appartementen van 2x8 woningen zitten gezamenlijk op 1 meterkast. Binnen onze VvE is de vraag gesteld of er mogelijkheden zijn om de meterkast te splitsen. Ieder zijn eigen meterkast. Kunt u mij bij benadering een prijs opgeven bovenstaande.

Verplaatsen meterkast

Ik krijg begin juni de sleutel van onze nieuwe woning. Op de plaats van de huidige meterkast wil ik een badkamer laten realiseren. De meterkast wil ik dus laten verplaatsen naar de ingang van de woning en daarvoor zal er een nieuwe leiding moeten worden gemaakt. Ik wens graag een vakman op bezoek zodat hij kan beoordelen wat de beste manier is om dit voor elkaar te krijgen.

Groepenkast uitbreiden en electrapunten plaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan uitbreiden in verband met een inductiekookplaat. Daarnaast moeten er een aantal stopcontacten geplaatst worden, het infrezen van sleuven en trekken van bedrading.

Groep ligt eruit na kortsluiting

Een groep doet het niet meer na kortsluiting in de keuken. Ik ben daarom op zoek naar iemand die dit voor mij na kan kijken.

Aardpen slaan

Momenteel is de aarding via de waterleiding. Graag laten wij een aardpen slaan.

Extra groep aanleggen voor inductiekookplaat

Wij willen een uitbreiding/aanpassing in de groepenkast voor het plaatsen van een inductiekookplaat.

Aardpen slaan

Er dient een aardpen in de grond geslagen te worden en aangesloten.

Volledige elektra installatie

Het gaat om onder andere elektra voor een nieuwbouwwoning. Ca 50 wcd's, ca 45 aansluitdozen, ca 30 schakelaars, ca 25 loze leidingen naar ramen tbv alarm/zonwering. Ik ontvang graag een offerte.

Aansluiten fornuis

La Cornue fornuis aansluiten (zie foto). Een fornuis van 400V.

Aansluiten ring video doorbel pro

Ik ben op zoek naar een elektricien die een ring video deurbel kan aansluiten op de voordeurpost. De aansluiting van elektra met de woning is evenals de bel al aanwezig.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen slaan. Ik ontvang graag een offerte.

Vervangen groepenkast inclusief extra groepen aansluiten

Vervangen van oude groepenkast naar nieuw, inclusief 2 extra groepen aansluiten. Nieuwe groepenkast zal minimaal 9 groepen moeten kunnen hebben.

Elektrische garagedeur opener installeren

Voor een garagedeur van 2,5 x 2,5 heb ik een elektrische garagedeuropener aangeschaft. Deze moet geïnstalleerd worden. Er hoeft geen extra elektra aansluiting te worden gemaakt. De motor kan direct op het stopcontact worden aangesloten. Wel moet er een noodontgrendeling worden gemaakt Dit is de aangeschafte opener: https://www.hbopeners.nl/a-52439259/garagedeuropener/hbjr-proline-garagedeuropener/#description

Slaan van aardpen

Ik wil graag een aardpen laten slaan, en ik ben benieuwd naar wat dit zal kosten. Ik ontvang graag een offerte.

Groepen, stopcontacten en lichtpunten bijplaatsen

Betreft een ruime kelder waar we extra stopcontacten, ongeveer 6 stuks, 1 lichtschakelaar, 2 groepen en extra aardlekschakelaar. De bekabeling is ongeveer 25 a 30 meter maar hoeft niet ingefreesd te worden.

Aardelektrode aanbrengen

Het gaat om het aanbrengen van een aardelektrode. Deze moet 25 mm zijn. Er zit een luik naar de kruipruimte toe.