Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Haag of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, groepenkast uitbreiden, vervangen electra, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, extra groep voor buitenverlichting in overkapping, aanpassen meterkast naar 3x25 ipv 1x35, vervangen units meterkast en controle algemene elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Haag:

Extra groep aanleggen voor inductiekookplaat

Wij willen een uitbreiding/aanpassing in de groepenkast voor het plaatsen van een inductiekookplaat.

Aardpen slaan

Er dient een aardpen in de grond geslagen te worden en aangesloten.

Volledige elektra installatie

Het gaat om onder andere elektra voor een nieuwbouwwoning. Ca 50 wcd's, ca 45 aansluitdozen, ca 30 schakelaars, ca 25 loze leidingen naar ramen tbv alarm/zonwering. Ik ontvang graag een offerte.

Aansluiten fornuis

La Cornue fornuis aansluiten (zie foto). Een fornuis van 400V.

Aansluiten ring video doorbel pro

Ik ben op zoek naar een elektricien die een ring video deurbel kan aansluiten op de voordeurpost. De aansluiting van elektra met de woning is evenals de bel al aanwezig.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen slaan. Ik ontvang graag een offerte.

Vervangen groepenkast inclusief extra groepen aansluiten

Vervangen van oude groepenkast naar nieuw, inclusief 2 extra groepen aansluiten. Nieuwe groepenkast zal minimaal 9 groepen moeten kunnen hebben.

Elektrische garagedeur opener installeren

Voor een garagedeur van 2,5 x 2,5 heb ik een elektrische garagedeuropener aangeschaft. Deze moet geïnstalleerd worden. Er hoeft geen extra elektra aansluiting te worden gemaakt. De motor kan direct op het stopcontact worden aangesloten. Wel moet er een noodontgrendeling worden gemaakt Dit is de aangeschafte opener: https://www.hbopeners.nl/a-52439259/garagedeuropener/hbjr-proline-garagedeuropener/#description

Slaan van aardpen

Ik wil graag een aardpen laten slaan, en ik ben benieuwd naar wat dit zal kosten. Ik ontvang graag een offerte.

Groepen, stopcontacten en lichtpunten bijplaatsen

Betreft een ruime kelder waar we extra stopcontacten, ongeveer 6 stuks, 1 lichtschakelaar, 2 groepen en extra aardlekschakelaar. De bekabeling is ongeveer 25 a 30 meter maar hoeft niet ingefreesd te worden.

Aardelektrode aanbrengen

Het gaat om het aanbrengen van een aardelektrode. Deze moet 25 mm zijn. Er zit een luik naar de kruipruimte toe.

Verlagen van stopcontacten

Het naar beneden verplaatsen van 2 stopcontacten, inclusief afwerken. Mogelijk meer afhankelijk van prijs.

Meterkast vernieuwen

Graag zou ik de complete meterkast laten vernieuwen i.v.m. de aankomende zonnepanelen en eventueel uitbreiden omdat hij verouderd is. In de nabije toekomst wil ik ook graag inductie koken. Ik wens hierover ook graag advies.

Slaan van aardpen

Ik wil een aardpen laten slaan, maar heb geen idee wat de mogelijkheden zijn. Ik laat mij graag adviseren. Destijds zijn de loden afvoeren vervangen en is er door mij verzuimd een aardpen te laten slaan

Driefase aanleggen

Ik wil keramisch koken. Hiervoor dient er een 3 fase aangelegd te worden en de kookplaat aangesloten.

Netwerkkabel door een leiding trekken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het doortrekken van een netwerkkabel door een loze leiding van de meterkast naar zolder.

Extra groepen plaatsen

ik wil graag extra groepen tbv de keuken laten plaatsen, én aarde aanbrengen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Stoppenkast vervangen

Ik wil de oude stoppenkast 6 groepen, vernieuwen en uitbreiden naar waarschijnlijk minstens 9 groepen in verband met toekomstige opbouw en tzt elektrisch koken. Aankoop nieuwe woning, check van bestaande installatie (leidingen, stopcontacten).

Aardpen slaan en aansluiten op groepenkast

Graag ontvang ik uw offerte voor het slaan van een aardpen en aansluiting op de elektrische installatie.

Groepenkast

Ik wil graag wat aanpassingen laten maken in mijn groepenkast. Als ik mijn wasmachine en droger gebruik dan valt de elektriciteit in mijn hele huis uit. Ik denk dat het komt omdat er te veel kabels op aangesloten zitten. Kan iemand mij hierbij helpen? Ik hoor het graag!

Aanpassen groepenkast

Wij gaan elektrisch koken en er moeten twee extra groepen naast de nieuw aan te leggen kookgroep worden aangelegd in de keuken. We hebben een groepenkast met 8 groepen, willen graag weten wat de mogelijkheden zijn. Uitbreiding? Overgaan naar 3 fase, hele groepenkast vervangen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Nieuwe groepenkast voor de tuin

Ik heb een extra groepenkast nodig voor de verlichting in de tuin.

Inductie koken realiseren

Ik wil een inductieplaat in plaats van een gasplaat plaatsen. Ik heb hier een extra groep en een Perilex aansluiting voor nodig. Beide moeten geïnstalleerd worden.

Aardlek slaan

Ik wil graag een aardlek laten slaan en ik zou graag willen weten wat hier de prijzen van zijn.

Diverse werkzaamheden elektra

Voor de volgende werkzaamheden willen wij een offerte aanvragen, het gaat om: Groepenkast: - Uitbreiden groepenkast met 3 extra groepen 16A (is geen ruimte meer, dus extra groepenkast nodig naast de huidige) - Extra aardlekschakelaar (max 4 groepen per aardlekschakelaar) - Opnieuw verdelen van de groepen over de drie aardlekschakelaars Keuken: - Aanleggen/trekken van extra kabels voor keuken/kookeiland (waarvan minstens twee apparaten Perilex aansluitingen hebben en er is vloerverwarming aanwezig! ) Zijn al kabels aanwezig, maar te weinig voor het vermogen apparaten. - Aansluiten keukenapparaten op de juiste groepen en volgens standaarden - Extra stopcontact in kookeiland - Alles is 1-fase Gang verlichting: - Opnieuw aanleggen/trekken kabels voor verlichting in de gang - Gaat om schakelpunten, verlichting plafond en aan de muur. - Dimmers zijn aanwezig, maar nog niet geplaatst Advies - Advies op mogelijke andere punten die verbeterd moeten worden (keuken, gang en groepenkast)