Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Delft of directe omgeving.

1346 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen electra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, 3 fasen aanleggen ivm warmtepomp/koeling, groepenkast vervangen en evt meer, extra groep aanleggen in meterkast tbv jacuzzi en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Delft:

Een stopcontact maken in de meterkast

Wat kost dat een geaarde dubbel stekker aansluiting maken

Kookgroep aanleggen in meterkast met perilex aansluiting

Ik wil een inductieplaat installeren in de keuken. Hiervoor zal een kookgroep moeten worden aangelegd in de meterkast (met aardlekschakelaar), en een perilex aansluiting in de keuken. De huidige groepenkast zit vol (zie foto). De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt zo'n 10 meter.

Het uitbreiden van 2 naar 6 groepen in de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan uitbreiden van 2 naar 6 groepen. Wellicht moeten er ook kabels naar de keuken getrokken worden. Het gaat om een appartement.

Groepenkast vervangen voor inductie koken

Graag zou ik mijn groepenkast willen vernieuwen. Tevens moet er kookgroepen bij komen voor verbouwing van de keuken voor een inductiekookplaat. Afstand tussen meterkast en inductiekookplaat is ongeveer 6 meter. Er moet ook een perilex stopcontact aansluiting komen.

Groep 16A bijplaatsen ivm inductie koken

er moet een kookgroep aangelegd worden, afstand kast tot keuken max 5m.

Netwerkkabel trekken

Ik wil graag In loze leidingen en in bedrade leidingen naar 5 punten in het huis UTP kabels trekken

Stopcontact in de meterkast

Dubbele stopcontact aanleggen in de meterkast voor modem.

Perilex stopcontact plaatsen

Graag wil ik een perilex stopcontact laten plaatsen in de keuken voor een inductie kookplaat. Het gaat wel om een huurwoning.

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in mijn woning. Waar dit moet is mij onbekend. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil een krachtstroom of 3 fase aansluiting laten plaatsen in de meterkast voor een oplaadpunt voor de elektrische auto.

Aardpen slaan

Er moet een aardpen geslagen worden voor een nieuwe aansluiting. Aansluiting zit ongeveer 20 meter van het water af. Fundering 12 cm bestaande bouw. Geen meterkast. Het is een open loods en allemaal goed toegankelijk.

Groepenkast vervangen en inductie kookplaat aansluiten

7 groepen vervangen en een kookgroep erbij(inductie) ook een extra aarding, tevens inductie kookplaat aansluiten. Leiding van meter kast naar inductie plaat doe ik zelf.

Uitbreiding elektra vanwege inductie

Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van 3 extra groepen voor een inductie kookplaat.

Stopcontacten verplaatsen

Ik wil de stopcontacten die halverwege de muur zitten omlaag verplaatsen. Deze moeten meer naar de grond toe. Het gaat om 3 stopcontacten.

Opbouw stopcontact in meterkast maken

Wat zijn de kosten en wanneer past het in de planning voor het plaatsen van een opbouw stopcontact in de meterkast?

Groepenkast aanpassen voor inductie koken

Ik ben op zoek naar een electricein voor het aanpassen van de meterkast ten behoeve van koken met inductie (1,1kW) Er moet een leiding en aansluiting worden gemaakt in de keuken, wat eventueel via de kruipruimte mogelijk is. Bijgevoegd een foto van de meterkast. Graag ontvang ik van U offertes.

Extra groep aanleggen en voorbereidend werk in de keuken

Voor het plaatsen van een inductieplaat in onze keuken moet er en extra groep worden aangelegd in de meterkast. Daarnaast willen we een extra stopcontact aanleggen in de keuken en o.a. een lichtschakelaar toevoegen voor de belichting in de keukenkastjes. Wat zal dit ong. Gaan kosten?

Groepenkast aanpassen

Wil van een 1 fase naar 3 fase groepenkast, 10 groepen met Beltrava en een stopcontact ( heb nu 9 groepen). Graag wil ik weten of er een gehele nieuwe kast moet komen of dat we met de oude nog verder kunnen en wat de kosten uiteindelijk gaan zijn.

Vervangen van elektra en groepenkast

Ik heb een woning gekocht met een woonoppervlakte van 147 m2. Volgens het keuringsrapport voldoet de elektra niet aan de NEN 1010 norm. Graag wil ik dit laten aanpassen. De groepenkast dient dan ook gelijk te worden vervangen met 12 groepen.

Lamp ophangen

Ik zou graag iemand willen hebben die mijn kamerlamp (plafondlamp Fenna doorsnee 35cm wit) komt ophangen en ook zorgt dat de bedrading er aan vast zit, bedrading is al aanwezig. Het is ter vervanging van een lamp die er al hangt(zie bijlage voor de momentele situatie).

Elektriciteitsklus in huis

Voor de slaapkamer verlichting is er gebruik gemaakt van het klik aan klik uit systeem. Dat is nu defect. Er zitten zenders in het plafond bij de inbouw spotjes. Tevens zijn er 2 spotjes verwijderd, de bedrading zit er nog. Ik wil die 2 lichtpunten graag terug Ik zoek een electricien om dit systeem of te vervangen of te veranderen

Elektrische aansluiting voor een inductiekookplaat maken

De woning is ongeveer 10 jaar oud, er zit nog geen groep voor een elektrische aansluiting voor een inductie kookplaat. Afstand meterkast naar keuken ongeveer 4 1/2 meter.

Groepenkast laten vervangen

Wij willen onze groepenkast (uit 1980, zie bijgevoegde foto) vervangen met deze: -Haf-9-groepen-3-fase-hfd. Verder willen wij 4 nieuwe groepen (inclusief fornuisgroep) aanleggen naar de keuken. Er is een kruipruimte aanwezig en alle keuken kasten zullen verwijderd worden. Wij gaan een nieuwe keuken plaatsen na de elektrische werkzaamheden, zie foto. Verder willen we drie stopcontacten in de woonkamer verplaatsen (twee naar beneden en een naar boven). Op dit moment is er een enkel fase aansluiting zonder hoofdschakelaar aanwezig. Onze netbeheerder is Stedin. Wij gaan pas in april verhuizen en wij hebben geen toegang tot het huis op dit moment. Vraag ontvangen wij een offerte voor bovengenoemde werkzaamheden. Met vriendelijke groeten,

Aardpen slaan bij diverse woningen

Momenteel worden in onze hele straat nieuwe waterleidingen gelegd en in huis worden de koperen waterleidingen vervangen door pvc. Ik zoek nu op korte termijn een elektricien voor het slaan van een aardpen. Meerdere buren hebben een aardpen nodig en willen een offerte. Ik ontvang graag uw aanbieding.

Elektriciteitskabels in de woning nalopen

Ik wil graag een aantal elektriciteitskabels in mijn woning laten nalopen (deze zitten verstopt in een muur die deels open kan) en indien nodig laten repareren/verwijderen. Daarnaast graag de meterkast nalopen. Ook wil ik de knop van een verwarmingselement laten vervangen.