Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor hanglamp repareren:

Hanglamp repareren

Ik heb een hanglamp boven de tafel in de woonkamer die na enige minuten branden uit gaat. Na enkele uren wachten kan de lamp weer gewoon aangezet worden. Ik verwacht dat er een adapter defect is die zich in de lamp bevindt. Weet dat echter niet zeker.
Onze klant uit Delfgauw (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hanglamp repareren uit heel Nederland:

Hanglamp repareren

De plafondlamp boven mijn eettafel heeft het na 3 jaar begeven. Het peertje was kapot. Sindsdien knippert die lamp, ookal verwissel ik het peertje (meerdere malen geprobeerd). Of de schakelaar nu aan of uit staat, het peertje gaat onregelmatig knipperen en valt ook weer uit. Met de andere lampen in mijn huiskamer is niks mis. Wie kan mij helpen met het oplossen van dit probleem?

Hanglamp repareren

Repareren van kapotte fitting hanglamp. De fitting is doorgebrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Aansluiting van een hanglamp repareren

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het verhelpen van een defecte aansluiting van een hanglamp. Het plaatsen van een nieuwe lamp helpt niet, ik denk dat er iets mis is met de aansluiting. Ik hoor graag vooraf wat de te verwachten kosten zijn.

Laminaatvloer repareren

Een paar weken geleden viel spontaan een hanglamp van de muur en deze heeft een paar lelijke krassen in onze laminaatvloer gemaakt. Er moeten misschien vier planken worden vervangen. Het gaat om kliklaminaat en we hebben nog enkele delen hiervan liggen. Ik wil een verzoek aan de verzekering sturen voor het vergoeden van de schade. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Dimmer in hanglamp repareren

De hanglamp van het merk Massive nummer 40198/XX/10 met 6 lampjes G9 heeft kortsluiting gehad en daardoor is de interne dimmer kapot gegaan. Hierdoor brandt de lamp helemaal niet meer. Graag zou ik prijsopgaaf willen van vervanging van de interne dimmer.

Oude lampen vervangen

Ik wil 2 lampen laten verwijderen en 2 nieuwe lampen laten monteren (1 hanglamp en 1 plafonnière). Daarnaast 1 wandlamp monteren langs de trap en een dubbele dimmer laten repareren of vervangen. De lampen zijn al aangeschaft.

Tiffanylamp repareren

Ik heb een oude Tiffany hanglamp waar het lood van los laat,kan dat nog gemaakt worden?

Hanglamp met trafo repareren

Hanglamp met trafo en 8 ingebouwde ledjes, geen idee waarom hij het niet doet.

Luceplan Titania hanglamp repareren

Ik heb na verhuizing naar mijn nieuwe atelier mijn titania-lamp opnieuw aangesloten, maar hij werkt niet meer. De lamp zelf is nog goed, in een ander armatuur werkt hij prima. Er is dus iets stuk in het binnenwerk, of misschien er is een breuk in het grijze kabeltje dat bij de armatuur hoort. Graag wil ik dit op korte termijn gerepareerd hebben i.v. m geregeld klantbezoek (ik heb licht nodig boven de ontvangsttafel.)

Hanglamp en/of dimmer repareren

Bijgaand een foto van de hanglamp. Op de hanglamp zit een dimmer. Het derde lampje van de lamp doet het niet en de lamp flikkert regelmatig. Kunt u deze lamp herstellen zodanig dat hij goed te dimmen is zonder onregelmatigheden/flikkeringen. De lamp brand wel, ook zonder derde lampje. Nu zitten er halogeenlampen in maar ik zou graag heldere energiebesparende lampen erin willen. Ik weet niet of dat mogelijk is. Het zijn kleine fittingen. Ik kan de lamp niet opsturen, dus ter plekke een reparatie uitvoeren (na overleg) zou een optie zijn. Ik wacht uw antwoord graag af.

Partners

Partners van Casius