Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor zwaardere aardlekschakelaar:

Zwaardere aardlekschakelaar

Zorgen dat de aardlek er minder snel uit gaat. Er staan er twee in serie. De bedoeling is dat de eerst geschakelde aardlek eruit gaat en niet de tweede.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwaardere aardlekschakelaar uit heel Nederland:

Aanpassen meterkast en inbouwen schakelaars

Onze meterkast moet aangepast worden: - het bijplaatsen van een aparte groep voor de inductie kookplaat en deze groep ook aansluiten (inductie kookplaat zelf wordt pas volgend jaar aangelegd) - het aanpassen van de groepenkast door het bijplaatsen van een hoofdschakelaar, aardlekschakelaar, kookautomaat en aardlekautomaat voor een zonnepaneel - het inbouw maken van 5 schakelaars Graag de kosten voor de meterkast apart benoemen van de kosten van het inbouwen van de 5 schakelaars. Ik kan me voorstellen dat een goede offerte pas gemaakt kan worden na bezoek aan huis. Op dit moment hebben we een 1x35A aansluiting. Na aanpassing van de meterkast gaan we bij Liander een zwaardere 3x25A aansluiting aanvragen.

Nieuwe meterkast plaatsen en leidingen verzwaren

Een nieuwe meterkast plaatsen en nieuwe zwaardere leiding naar keuken voor inductiekoken (7002W). Er is nu een meterkast met vier porseleinen stoppen, die is bijgewerkt met een aardlekschakelaar. Daarvan is nog 1 groep in gebruik. En een nieuwe kast met zeven zekeringen en ook een aardlekschakelaar.

Aardlekschakelaar verzwaren

Onze aardlekschakelaar van 20 ampère valt bij onweer steeds uit. Wij willen de groepenkast even laten beoordelen. Wij willen weten of het mogelijk is een andere of zwaardere aardlekschakelaar te plaatsen om dit euvel te verhelpen en wat daarvan de kosten zijn.