Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepen in de stoppenkast uitbreiden:

Groepen in de stoppenkast uitbreiden

Wij willen huidige groepen opsplitsen om overbelasting door keukenapparatuur te voorkomen.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepen in de stoppenkast uitbreiden uit heel Nederland:

Extra groep aan laten leggen

In verband met een electrische oven wil ik een bestaand stopcontact op een aparte groep in de stoppenkast laten plaatsen. Volgens mij zitten er twee aardlekschakelaars in mijn huidige stoppenkast en zitten er 2 groepen per aardlekschakelaar. Er kan nog maximaal 1 groep bij in de kast voor zover ik het kan beoordelen. Graag wil ik weten wat de kosten hiervoor zijn. Vriendelijke groet, Ynse

Stoppenkast met 3 groepen uitbreiden

Nieuwbouwwoning, uitbreiden stoppenkast met 3 groepen, van 5 naar 8 groepen. Moet uiterlijk zaterdag aanstaande worde uitgevoerd

Vervanging elektra en meer

Wij willen ons huis grootschalig renoveren, waaronder de elektra. Hieraan is sinds de bouw in 1977 niets gedaan. Het zal gaan om de volgende werkzaamheden: - Vervanging stoppenkast. Er zijn nu 4 groepen aanwezig; - Analyse of uitbreiding stoppenkast nodig is; - Vervanging wandcontactdozen en schakelaars; - Plaatsen van een aantal nieuwe wandcontactdozen; - Nieuwe deurbel-intercomsysteem inclusief camera.

Groepenkast vervangen

De stoppenkast nu heeft 5 groepen en is een oud type. Deze wil ik graag laten vervangen voor een moderne 3-fase last. Daarnaast moet er een aansluiting gemaakt worden voor een inductie kookplaat via een kabel buitenom het huis. De lengte tussen de meterkast en keuken zal ongeveer 20 meter bedragen.

Aardpen slaan plus stoppenkast aansluiten

Ik heb nodig een aardepin met kabel naar de stoppen kast. Plus 9 nieuwe groepen plus 2 aardlek De electra draaien voor de 9 groepen zijn aanwezig in de stoppen kast Hoor graag wat de kosten zijn incl btw en wanneer jullie tijd hebben. Ik kijk altijd bij 2 of 3 partijen en maak daarna een keuze

Stoppenkast geheel vervangen

Stoppenkast geheel vervangen voor een nieuwe. Nu 4 groepen, ik wil graag 5 groepen.

Elektra in de keuken aanleggen

Ik wil elektra laten aanleggen voor de keuken. Bestaande stoppenkast heeft 6 groepen (waarvan er op 2 groepen niks zit (namelijk groep 4 en 5). In de keuken komt een koelkast/vriezer, vaatwasser, oven en een kookplaat (welke een 2 fasen perilex aansluiting nodig heeft). Huidige groepen die in de keuken zijn aangesloten zijn groep 2, 5 en 6). Groep 6 is voor de vaatwasser bedoeld.

Elektra in hele huis vervangen

De elektra in het hele huis moet vervangen. Er moet een aardlek geslagen worden. De stoppenkast moet vervangen en het aantal groepen moet van 4 naar 8 worden uitgebreid

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

Onze groepenkast moet uitgebreid en netjes gemaakt worden. We hebben nu 6 groepen. Het moeten er 10 worden bij, waaronder 1 voor de inductieplaat. Graag een prijs voor het installeren van een geheel nieuwe meterkast.

Stoppenkast compleet vervangen

De oude stoppenkast dient te worden vervangen daar er 1 groep weggesmolten is. Er zijn nu 7 groepen maar wij hebben begrepen dat 6 groepen voldoende is. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Partners

Partners van Casius