Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: 1 meterkast en 18 lichtpunten realiseren verdeeld over 3 appartementen, doorstroomverwarmer aansluiten, aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra, extra groep en stopcontact/perilex, compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar, verplaatsen meterkast, nieuwe groepenkast plaatsen, elektra infrezen en verplaatsen, stoppenkast vervangen, 3 fasen en perilex aansluiting, elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken, vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken, extra groep aanleggen, compleet vervangen electra woning, vervangen groepenkast, deurbel vervangen voor moderne intercom en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Capelle aan den IJssel:

Extra groep aanleggen voor een sauna

We willen een extra groep voor een sauna laten aanleggen (het kan op een 220 volt). De leidingen en de kabels zijn al getrokken. We zouden graag over twee weken strat als dat mogelijk is.

Nieuwe wasmachine aansluiten op trekschakelaar

Ik zoek een erkende elektricien om een nieuwe wasmachine aan te sluiten op een al aanwezige trekschakelaar in de badkamer.

Enkele trekschakelaar vervangen door dubbele

Ik heb thuis een enkele trekschakelaar. deze wil ik laten vervangen door een dubbele zodat de droger ook aangesloten kan worden. Daarnaast wil ik dat de wasmachine en de droger hier op worden aangesloten, hiervoor moeten mogelijk de kabels van de wasmachine en de droger vervangen worden om de afstand te overbruggen. ik ontvang graag offertes incl materiaal kosten. bijgevoegd een foto van de situatie.

Aardpen slaan en aansluiten

Wij willen ons toekomstige huis aansluiten op een aardkabel. Het opgegeven adres is ons toekomstige adres graag zouden we hier alvast een offerte van willen hebben.

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

Elektra reparatie

Wegens uitbouw buren is er een lekkage ontstaan in de woonkamer. Mogelijk is door de lekkage elektra aangetast waardoor elektra in helft van woonkamer niet meer werkt. Overigens is elektra in de woning aangesloten op Busch-Jaeger free@home smart home systeem, waardoor o.a. schakelaars en bepaalde stopcontacten met elkaar in verbinding zijn en bedienbaar via een digitale app. Nieuwbouwwoning/wijk.

Zwaardere aardlekschakelaar

Zorgen dat de aardlek er minder snel uit gaat. Er staan er twee in serie. De bedoeling is dat de eerst geschakelde aardlek eruit gaat en niet de tweede.

Elektra laten aanleggen

Ik wil graag 3-4 stopcontacten laten aanbrengen op onze zolder.

Vervangen alle electra, nieuwe stoppenkast, stopcontacten en krachtstroom

Electra compleet vervangen in een huis uit 1900. Graag alles vernieuwen (220 vierkante meter) en krachtstroom aanleggen. Ook een nieuwe meterkast.

Vervangen/vernieuwen van electra

- vervangen van de meterkast (9 groepen) en het aansluiten van een aardlekschakelaar - elektrische kabels doortrekken van meterkast naar keuken, badkamer en elektriciteitsleidingen wegwerken in een uitgefreesde sleuf. - Stopcontacten verplaatsen, oude elektra draden vernieuwen.

Aardpen slaan

Graag zou ik willen weten wat het zou kosten om een aardpen te slaan. De huidige pen is namelijk per ongeluk weggefreesd. De pen zal mogelijk vóór de garage geslagen moeten worden.

Extra dubbele wandcontactdoos aanleggen

Aanleggen van een extra dubbele wandcontact doos bij het blauwe kruis op de tekeningen.

Plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto

Ik ben op zoek naar een elektricien die een thuislader voor een elektrische auto kan plaatsen en aansluiten. Het gaat om een aansluiting van een 1 fase 16 A aansluiting op een nieuwe groepenkast met vrije groepen. De plaatsing van de lader vindt plaats aan de buitenmuur ter hoogte van de groepenkast.

Vervangen groepenkast

Ik zoek een elektricien voor het vervangen van de groepenkast met 5 groepen plus het uitbreiden met kookgroep 2x230 bolt. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Groepenkast vervangen

Ik wil een vaatwasser laten plaatsen. Heb ik daar een nieuwe groepenkast voor nodig? Ook moet er dan een stopcontact aangelegd worden. Zware apparaten zijn nu: wasmachine, droger, twee koelkasten, magnetron, oven, kookplaat en verder de normale dingen.

Aardpen slaan

Voor mijn tuinhuis wil ik een aardpen laten slaan. Ik wil er namelijk zonnepanelen laten plaatsen. Kunt u dit voor mij uitvoeren? Kunt u dan een offerte maken?

Elektrische kookplaat aansluiten

Ik heb maar 4 stoppen in mijn stoppenkast van 16 ampere en daar moet een extra stop bij komen voor een elektrische kookplaat. Er zit een geaard stopcontact en afzuigkap, leidingen liggen er ook.

Keuring elektrische installatie NEN 1010 en NEN 3140

De verzekeraar heeft als eis de certificering NEN 1010 en NEN 3140 te kunnen overleggen. Deze hebben wij niet. Graag wil ik een offerte om deze keuring uit te voeren en de certificering rond te krijgen.

Sleuven en dozen frezen in beton

Totale lengte sleuf is 5,5 meter en 6 dozen. Keuken . Zsm. Binnen zeven dagen aub

Stopcontacten verplaatsen en kabelgoot TV maken

Via deze e-mail wil ik u verzoeken een vrijblijvende offerte aan te bieden voor het verplaatsen van 4 stopcontacten en het maken van een kabelgoot voor mijn tv en 1 speakerdraad in betonnen wanden. Stopcontacten hangen nu op ongeveer 1 meter hoogte en dienen geplaatst te worden tot net boven de plint. Kabelgoot tv dient ongeveer 1 meter hoog te worden. Ik dacht zelf aan een pvc buis welke uit komt in de plint maar een ander idee is ook welkom. Tevens zou ik een dunne sleuf willen van ongeveer 140 cm hoog voor 1 speakerdraad. Een dun pvc buisje voldoende zal zijn welke uitkomt in de plint. De sleuven dienen uiteraard dicht gemaakt te worden waarna ik daarna de muur zelf weer kan behandelen met nieuw structuurverf. De periode is in overleg waarbij de voorkeur uitgaat naar de maand november in Capelle aan den IJssel. Ik heb 1 tekening bijgevoegd ter verduidelijking. Indien u uw e-mailadres geeft zal ik diverse foto's toesturen.

Elektra uitbreiden

Mijn nieuwbouwwoning zal einde deze maand opgeleverd worden. Hier zal een 3 fase installatie met 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar aanwezig zijn. Ik wil mijn groepenkast laten uitbreiden met een kookgroep en een extra groep. Tevens dienen er 2 loze leidingen, ten behoeve van een kookgroep en extra groep, te worden bedraad en aangesloten inclusief het leveren van een Perilex en WCD.

Elektrawerk aanpassen en verbeteren

Ik heb 3 problemen die ik graag opgelost of onderzocht zie: 1 Leeslampjes boven bed, bedrading uit de wand; LED lampjes volgens mij: deze lampjes functioneerden prima totdat ik ze voor het behangen eraf had gehaald en daarna opnieuw aangesloten, op precies dezelfde manier als toen ik ze eraf haalde. De verlichting bleef branden ging toen niet meer uit met de schakelaar of de afstandsbediening. Na kortsluiting kreeg ik de verlichting niet meer aan. De spotjes in het plafond doen het wel gewoon, via schakelaar en afstandbediening; die zitten op dezelfde schakelaar en afstandsbediening. 2 Buitenverlichting: die deed het goed totdat ik in het tuinhuisje een boormachine aansloot en ging boren. De stroom stopte er ineens mee maar de aardlekschakelaars bleven aan. De verlichting doet het nu niet meer en de stroomaansluiting ook niet, aparte draden. 3 Regelmatig gaat een (hoofd)aardlekschakelaar uit zodra ik een apparaat, grillplaat in de keuken, of verlichting, in de gang naast de keuken, aan doe. Ik wil graag onderzocht hebben wat de oorzaak is en hoe dit verholpen kan worden.

Extra stopcontact aanleggen in keuken

Er moet een extra stopcontact gelegd worden in de keuken met nieuwe stroomgroep, de stoppenkast bevind zich op de gang voor de woning buiten de voordeur. De keuken en stoppenkast zijn ongeveer 20 meter van elkaar verwijderd.

Extra groep aanleggen

Ik wil 1 extra groep met goede zekering (beter dan nu Hager mks516 B160) geschikt voor audio laten aanleggen. Tevens omzetten van enkele draden naar nieuwe groep. Zekeringkast hoeft niet verzwaard te worden.

Stopcontacten en elektra in tuin

Ik wil 2 stopcontacten laten plaatsen in mijn veranda. Er ligt nog geen stroom richting mijn tuin. Ik heb een aantal groepen vrij in mijn meterkast.