Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: drieduizend meter bekabeling aanleggen, vervangen elektra in gehele woning, vervangen van gehele elektra, moderniseren meterkast en stopcontacten bijplaatsen, vervangen van de meterkast en alle elektra, installatie nieuw te bouwen woning, groepenkast aanpassen, groepenkast vervangen, electra in woning vervangen, nieuw meterkast met 5 groepen, aardpen en verdeling maken, aanleggen stopcontact inductiekookplaat, vervangen electra jaren 50 woning, verplaatsen van meterkast, stoppenkast met plaatsing krachtstroom, vervangen van elektra in gehele woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Capelle aan den IJssel:

Keuring elektrische installatie NEN 1010 en NEN 3140

De verzekeraar heeft als eis de certificering NEN 1010 en NEN 3140 te kunnen overleggen. Deze hebben wij niet. Graag wil ik een offerte om deze keuring uit te voeren en de certificering rond te krijgen.

Sleuven en dozen frezen in beton

Totale lengte sleuf is 5,5 meter en 6 dozen. Keuken . Zsm. Binnen zeven dagen aub

Stopcontacten verplaatsen en kabelgoot TV maken

Via deze e-mail wil ik u verzoeken een vrijblijvende offerte aan te bieden voor het verplaatsen van 4 stopcontacten en het maken van een kabelgoot voor mijn tv en 1 speakerdraad in betonnen wanden. Stopcontacten hangen nu op ongeveer 1 meter hoogte en dienen geplaatst te worden tot net boven de plint. Kabelgoot tv dient ongeveer 1 meter hoog te worden. Ik dacht zelf aan een pvc buis welke uit komt in de plint maar een ander idee is ook welkom. Tevens zou ik een dunne sleuf willen van ongeveer 140 cm hoog voor 1 speakerdraad. Een dun pvc buisje voldoende zal zijn welke uitkomt in de plint. De sleuven dienen uiteraard dicht gemaakt te worden waarna ik daarna de muur zelf weer kan behandelen met nieuw structuurverf. De periode is in overleg waarbij de voorkeur uitgaat naar de maand november in Capelle aan den IJssel. Ik heb 1 tekening bijgevoegd ter verduidelijking. Indien u uw e-mailadres geeft zal ik diverse foto's toesturen.

Elektra uitbreiden

Mijn nieuwbouwwoning zal einde deze maand opgeleverd worden. Hier zal een 3 fase installatie met 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar aanwezig zijn. Ik wil mijn groepenkast laten uitbreiden met een kookgroep en een extra groep. Tevens dienen er 2 loze leidingen, ten behoeve van een kookgroep en extra groep, te worden bedraad en aangesloten inclusief het leveren van een Perilex en WCD.

Elektrawerk aanpassen en verbeteren

Ik heb 3 problemen die ik graag opgelost of onderzocht zie: 1 Leeslampjes boven bed, bedrading uit de wand; LED lampjes volgens mij: deze lampjes functioneerden prima totdat ik ze voor het behangen eraf had gehaald en daarna opnieuw aangesloten, op precies dezelfde manier als toen ik ze eraf haalde. De verlichting bleef branden ging toen niet meer uit met de schakelaar of de afstandsbediening. Na kortsluiting kreeg ik de verlichting niet meer aan. De spotjes in het plafond doen het wel gewoon, via schakelaar en afstandbediening; die zitten op dezelfde schakelaar en afstandsbediening. 2 Buitenverlichting: die deed het goed totdat ik in het tuinhuisje een boormachine aansloot en ging boren. De stroom stopte er ineens mee maar de aardlekschakelaars bleven aan. De verlichting doet het nu niet meer en de stroomaansluiting ook niet, aparte draden. 3 Regelmatig gaat een (hoofd)aardlekschakelaar uit zodra ik een apparaat, grillplaat in de keuken, of verlichting, in de gang naast de keuken, aan doe. Ik wil graag onderzocht hebben wat de oorzaak is en hoe dit verholpen kan worden.

Extra stopcontact aanleggen in keuken

Er moet een extra stopcontact gelegd worden in de keuken met nieuwe stroomgroep, de stoppenkast bevind zich op de gang voor de woning buiten de voordeur. De keuken en stoppenkast zijn ongeveer 20 meter van elkaar verwijderd.

Extra groep aanleggen

Ik wil 1 extra groep met goede zekering (beter dan nu Hager mks516 B160) geschikt voor audio laten aanleggen. Tevens omzetten van enkele draden naar nieuwe groep. Zekeringkast hoeft niet verzwaard te worden.

Stopcontacten en elektra in tuin

Ik wil 2 stopcontacten laten plaatsen in mijn veranda. Er ligt nog geen stroom richting mijn tuin. Ik heb een aantal groepen vrij in mijn meterkast.

Dubbel stopcontact in meterkast plaatsen

Graag zou ik voor 21 februari 2018 een dubbel stopcontact in mijn meterkast laten plaatsen.

Meterkast laten aanpassen

Het aanpassen van groepenkast van 230V naar 400V

Aardpen slaan bij een garagebox

Het slaan van een aardpen ten behoeve van een aanvraag voor een nieuwe elektra aansluiting garagebox. Aanvraag aansluiting 3 x 25A.

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact welke op 1.50 meter hoogte is verplaatsen naar beneden.

Groepenkast geschikt maken voor inductiekoken

Wij willen volgend voorjaar starten met een verbouwing en zijn nu alle kosten aan het berekenen. We willen graag een offerte ontvangen voor het aanpassen van onze bestaande groepenkast, een ABB Hanoform. We willen een 3-fasen aansluiting laten maken voor het koken op inductie. Ik kan zelf 6 meter PVC-pijp aanleggen van een wandcontactdoos in de keuken naar de meterkast.

Groepen in de stoppenkast uitbreiden

Wij willen huidige groepen opsplitsen om overbelasting door keukenapparatuur te voorkomen.

Stopcontact verplaatsen in een betonmuur

Ik wil vier stopcontacten 80 cm naar beneden plaatsen.

Electra en groepenkast vervangen

Electra in gehele woning vervangen en een nieuwe meterkast plaatsen. Woning van ongeveer 58 m2, een woonkamer, slaapkamer en badkamer

Astra schotel installeren

Ik wil een offerte vragen voor het installeren van een schotel van het merk Astra.

Sleuven frezen

Wij zijn op zoek naar iemand die sleuven in de muur kan frezen. Breedte van de sleuf: 25 mm. Totaal gaat het om 24 meter, 12 meter x 2. En ook aan aantal dozen. Wij hebben ook foto's beschikbaar. Op de muur zijn de lijnen en dergelijke getekend. Wij horen graag.

Extra groep voor de keuken plaatsen

Graag wil ik een extra groep in de stoppenkast laten plaatsen in mijn appartement in Capelle aan den IJssel.

Aanleggen van tuinverlichting

Kabel is reeds in de tuin aanwezig moet worden doorgetrokken. Verlichting in tuinhuis en stopcontacten aanleggen. Tevens aanleggen van een aantal tuinlampen.

Diverse elektra werkzaamheden

Er is een nieuwe groepenkast nodig, de bestaande stopcontacten dienen verplaatst te worden, er dienen 4 dimmers aangelegd te worden en 3 dubbele wandcontacten waarvan 1 in de badkamer, en 1 enkel stopcontact extra in de keuken. In de badkamer moeten aansluitingen komen voor de wasmachine en de droger. Op bepaalde punten waar de stopcontacten verplaatst dienen te worden zit wel elektra in de muur, ik denk dat dit wel kan door middel van sleuven of boren.

Trekschakelaar vervangen door normale lichtschakelaar

In de badkamer hebben wij nog een oude trekschakelaar. Deze willen wij verplaatsen naar een normale hoogte en een gewone lichtschakelaar voor terug plaatsen. De trekschakelaar is nu in de badkamer. Maar de nieuwe lichtschakelaar willen wij buiten de badkamer laten plaatsen. Omdat wij de tegels in de badkamer niet willen beschadigen. En de muur buiten de badkamer is nu afgewerkt met spachtelputz, is deze muur makkelijkere om te frezen. De muur moet daarna ook weer opnieuw worden afgewerkt met dezelfde spachtelputz. Materiaal nog niet gekocht - in overleg zelf of door u laten kopen.

Meterkast vervangen Hager of ABB inclusief een overspanningsbeveiliging

De bestaande verouderde meterkast vervangen. Gewenste merk meterkast is Hager of ABB inclusief een overspanningsbeveiliging en een extra stopcontact in de meterkast. Fase 1 en 8 groepen. Daarnaast moet de mogelijkheid bestaan om zonnepanelen/zonnecollectoren op aan te sluiten.

Vervangen groepenkast

Is het nodig om groepenkast te vervangen of kunnen er extra groepen aangebracht worden en moet dan ook al het electra vervangen worden of niet. Zie bijgevoegde foto's graag uw mening hierover.

Netwerkkabel door laten trekken

Ik wil graag een extra netwerkkabel van de meterkast naar de zolder laten doortrekken ten behoeve van een extra WiFi aansluitpunt van Ziggo. Graag op korte termijn, binnen 1 a 2 weken. De afstand van de meterkast naar de zolder is ongeveer 9 meter.