Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor utp-kabel trekken naar 1e verdieping:

UTP-kabel trekken naar 1e verdieping

Heer/mevrouw, Ik zou graag een internetkabel willen laten trekken vanaf de meterkast beneden (waar Ziggo modem staat) naar kantoorruimte op de eerste verdieping. Hier bevinden zich meerdere stopcontacten en tevens een (oude) telefoonaansluiting), dus deze zou vervangen kunnen worden door een UTP uitgang. Hoeveel gaat dit kosten en wanneer dat kan plaats vinden? In afwachting van uw reactie.
Onze klant uit Boskoop (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor utp-kabel trekken naar 1e verdieping uit heel Nederland:

Coax vervangen door utp

Ik heb een coax kabel lopen vanaf de meterkast beneden tot aan de zolder maar die moet vervangen worden door een utp kabel (cat5e)

UTP-kabel en draden aanleggen/doortrekken

In mijn meterkast komt het glasvezel binnen, maar de daarop aangesloten router is niet sterk genoeg voor ontvangst in het hele huis. In de meterkast zit een telefoonleiding (met kabel) naar de 1e verdieping. Ik wil die kabel vervangen voor een netwerkkabel en op de 1e verdieping een netwerkaansluiting hebben om een accesspoint te maken. Graag een offerte voor de kabel (10 meter?) en aansluiting.

UTP-kabel trekken naar zolder en slaapkamer en aansluiten

Graag ontvangen wij een offerte voor het doortrekken van een UTP kabel naar de zolder en naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Er is een buis aanwezig in de meterkast waar nu de tv kabel doorheen loopt. We willen graag op zolder en in de slaapkamer internet via de kabel. Alles moet ook even goed worden aangelegd en aangesloten.

UTP kabel en draden aanleggen en doortrekken

We willen een UTP-kabel vervangen van meterkast naar woonkamer. Ik ken de exacte lengte van de kabel niet. De kabel leidt nu door de pijp in de muur. Het huis is in 2012 gebouwd. Kunt u alstublieft een aanbod aanbieden voor dit werk? Inclusief arbeid en materiaal. Bedankt! Hello, We want to replace one UTP cable from meterkast to living room. I don't know exact length of the cable. The cable now lead through the pipe inside the wall. The house was build in 2012. Could you please provide a offer for this work? Include labor and material. Thanks.

UTP en COAX kabels laten trekken

Woonkamer voor: - Telefoonlijn aanleggen 5 meter (geen vrije doos voor); - Aanleggen extra netwerkkabel (CAT 7) buis aanwezig zit al een netwerkkabel in ongeveer 5 meter. Woonkamer achter: - Netwerkkabel aansluiten ligt al een cat 7 kabel groen. Boven voor: - 1 CAT 7 kabel trekken in bestaande buis waar al een kabel inzit; - 1 COAX kabel trekken als het kan in dezelfde buis. Lengte ongeveer 5 meter. Boven achter: - 1 netwerk kabel trekken (cat 7) - 1 coax kabel trekken. Lengte ongeveer 15 meter Zolder (is eventueel vanaf boven achter aan te sluiten) - 1 netwerk kabel trekken (cat 7) - 1 COAX kabel trekken. Lengte ongeveer 21 meter (gerekend vanaf meter kast)

UTP-kabel doortrekken naar 2e verdieping

Ik wil graag 2 UTP kabels netjes afgewerkt doortrekken, 1 naar de eerste verdieping en 1 naar de 2de. De kabels zijn aanwezig, andere materialen niet. Ik vermoed dat het via het trapgat moet. Daarnaast zit de lichtknop van het zolderlicht op het houtwerk van de trap, en we willen de lichtknop iets verder, in de kamer waar ook het licht zit. Ik wil ook graag een schakelaar laten verplaatsen.

Netwerkkabels door verstopte leiding trekken

Ik wil door een telefoonleiding een UTP kabel laten trekken. Er heeft al iemand gekeken en er zit een kabel in (telefoon denk ik), maar die zit vast. Deze persoon kon de kabel er niet uittrekken (en ook geen nieuwe kabel er naast trekken) maar ik vraag me af of dat werkelijk niet kan. Het zou toch echt fijn zijn als daar bekabeld internet kan zijn. Mijn vraag is of iemand daar naar kan komen kijken.

UTP kabel doortrekken en aansluiten

Ik wil graag twee telefoonkabels verwijderen en door deze buizen twee UTP kabels doortrekken. Tevens het correcte binnenwerk aansluiten en contactdoos. Het is voor twee slaapkamers. Het binnenwerk moet er ook weer in. Het is op de tweede verdieping. Graag offerte, inclusief correcte en door Ziggo goedgekeurd materiaal. Graag zo snel mogelijk maar in onderling overleg is het natuurlijk ook later mogelijk.

UTP kabel aanleggen van meterkast naar TV

Aanleggen UTP kabel vanaf meterkast (staat modem) naar Smart TV in woonkamer. Afstand van de meterkast naar de tv is circa 10 meter. Ik denk dat je moet boren door de vloer (beton) vanuit de meterkast. Volgens mij moet er 1 x een fundatiebalk gepasseerd worden. Ter plaatse van de tv zal de kabel uit de vloer (beton) omhoog moeten komen dus ook hier door de vloer boren. De kabel mag rechtstreeks aangesloten worden op de tv dus er is geen noodzaak om een doos o.i.d. te monteren.

UTP kabel aanleggen door kruipruimte

Wij willen een UTP kabel aanleggen onder het huis naar de tv. Hiervoor moet men ongeveer 8 m door de kruipruimte en een gat boren. In de kruipruimte staat wat water. Dit kunnen we zelf wegpompen, maar zal nooit helemaal droog worden. Verder dient de aansluiting op de tv worden verzorgd.

Partners

Partners van Casius