Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Boskoop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Boskoop heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Boskoop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Boskoop of directe omgeving.

214 klanten uit Boskoop bevelen een bij Casius in Boskoop aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Boskoop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, armateur en bekabeling laten aanleggen, vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, vervangen electra, extra 2 fase groep meterkast, vervangen complete elektra, vervangen elektra hele huis, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Boskoop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Boskoop:

Aanleg bliksem afleiding

Wij willen aan onze woning een nieuwe bliksem afleiding laten aanleggen.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in mijn woning.

Aardpen slaan

Ik wil een offerte voor een nieuwe aardpen omdat de oude niet meer goed is.

Groep bijplaatsen en stopcontacten verplaatsen

Ik heb uw gegevens op internet gevonden. Ik heb onlangs een huis gekocht in Boskoop en wil daar op korte termijn wat werkzaamheden verrichten. - Aanmaken van groepen voor de oven in de keuken - Verplaatsen van stopcontact en schakelaar in de gang naar korte muur - Verplaatsen stopcontact naar rechts van in keuken voor afzuigapparaat - verplaatsen van thermostaat (30 cm)

Utp en coax kabels laten trekken

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het leggen van 2 kabels (Coax en Internet) vanuit de meterkast op de begane grond naar de tweede verdieping, middels een bestaande loze pijp. Bij voorbaat dank.

UTP-kabel trekken naar 1e verdieping

Heer/mevrouw, Ik zou graag een internetkabel willen laten trekken vanaf de meterkast beneden (waar Ziggo modem staat) naar kantoorruimte op de eerste verdieping. Hier bevinden zich meerdere stopcontacten en tevens een (oude) telefoonaansluiting), dus deze zou vervangen kunnen worden door een UTP uitgang. Hoeveel gaat dit kosten en wanneer dat kan plaats vinden? In afwachting van uw reactie.

Krachtstroom voor keramisch kooktoestel aanleggen

In de meterkast krachtstroom maken en daarna stopcontact maken in de keuken ongeveer 5 meter van de stoppenkast. Het gaat om een keramisch kookstoestel.

Groepenkast geheel laten vernieuwen

Wij hebben nu een groepenkast met 6 groepen en een beltrafo. Deze kast wil ik graag laten vervangen en een extra groep met bedrading laten aanleggen voor de tuin.

Extra groep aansluiten

Ik wil graag een keramiekoven in de schuur zetten en deze heeft een eigen groep nodig. Momenteel is er al stroom/stopcontacten in de schuur, maar op deze groep staan meerdere dingen al aangesloten. Er zal dus een extra groep bij moeten komen. Ik heb verder geen verstand van deze dingen en heb geen idee of dit betekend of ik een nieuwe meterkast nodig heb, of dat een andere oplossing beter is (foto van de meterkast bijgevoegd).

Aardleiding slaan

T b v stereoinstallatie

Tussenmeter voor stroom plaatsen

Ik wil graag een tussenmeter (kWh) laten plaatsen. 3 fasen 65A. Graag een totaal verbruik indicatie en een huidig verbruik indicatie. De tussenmeter is bedoeld voor een koelcel met eigen regelhuis (waarschijnlijk is de meter daar gewoon te plaatsen op de hoofdkabel). Graag concreet voorstel en alleen als installatie op korte termijn mogelijk is. In offerte als stelpost voor de zekerheid ook de optie voor een kast meenemen indien dat toch nodig blijkt te zijn (SE Kaedra of soortgelijk).

Perilex aanleggen in de meterkast en keuken

In verband met aanschaf van een nieuw fornuis, is het noodzakelijk om daar een perilex aansluiting te maken, dubbele elektrische oven. De huidige situatie is een tweevoudige WCD. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn.

Nieuwe aardpen aanbrengen

Mijn huidige aarde is niet toereikend. Er dient een nieuwe aardpen geslagen te worden. Het aansluiten op de meterkast zal door derden gedaan worden.

Aardpen vervangen

De huidige aanwezig aarde is niet meer voldoende, derhalve een nieuwe aardpen slaan. Tijdstip van uitvoering, zsm.

Kabel doortrekken naar zolder

Er moet vanuit de meterkast een coax kabel doorgetrokken worden naar zolder.

Aardpen laten slaan

Het betreft het slaan van een aardpen. tegen een gunstige prijs. Betreft vrijblijvende offerte.

Krachtstroom aanleggen

Wij hebben een kleine werkplaats bij ons huis en ik wil binnenkort een lasapparaat en een lintzaag aan gaan schaffen. Maar het probleem is, wij hebben geen krachtstroom. Wat zou het ongeveer kosten om kracht stroom aan te leggen?

Uitbreiden van de groepenkast

Ik wil graag twee extra standaard groepen laten bijplaatsen in de groepenkast plus het trekken van de bedrading naar zolder. Graag een offerte inclusief materiaal.

Groepenkast vervangen

Huidige 5 groeps 1 fase kast vervangen door een 7 groeps kast + kookgroep (2x16A) + beltrafo. Kabel van de meterkast door de kruipruimte (± 3 meter in de kruipruimte) aanbrengen t.b.v. bestaande keuken met verwijderbare plint onder de keuken van 22 cm hoog. Ook laat ik graag een perilexaansluiting plaatsen.

Netwerkkabels door verstopte loze leiding trekken

Betreft een loze leiding van 10 meter welke halverwege verstopt lijkt te zitten met gruis en cement. Er is een nylon trekkoord door getrokken, maar verder kan er niets doorheen. Netwerkkabels en dergelijke zijn al aanwezig.

Atea intercomsysteem vervangen

Ik wil mijn oude Atea deuropeningssysteem vervangen door een eenvoudig maar kwalitatief goed videosysteem met kleurenscherm. De oude bedrading kan nog worden gebruikt. Ik woon in een drive-in woning. Beneden in de portiek kan op een goed bereikbare plaats een buitenpaneel worden gemonteerd, welke op bestaande bedrading kan worden aangesloten. In de meterkast vlak achter het kozijn van de voordeur zit een wandcontactdoos 220 V. En een transformator gereed voor gebruik. In de hal op de 1e etage zit nog de oude intercom met hoorn + microfoon en een elektrische beldrukker. De bestaande bedrading (12V) kan m.i. worden gebruikt voor de aansluiting van een video monitor met bedieningspaneel. Bovendien is ook hier een wandcontactdoos 220 V voorhanden.

UTP-kabel doortrekken

Graag zou ik een UTP-kabel vanaf de meterkast beneden door willen trekken naar de 1e verdieping en naar zolder.

Spotjes inbouwen in het plafond

Ik wil graag inbouwspotjes laten plaatsen in mijn plafond. Het plafond is al verlaagd met een lange balk die geplaatst is om de leidingen te verbergen (ouder huis). In die balk wil ik de spotjes laten plaatsen, de spotjes zelf heb ik al. Het gaat om de gaten maken, bedrading (door)voeren/aansluiten en de spotjes plaatsen. Dit wil ik in de keuken hebben en in de woonkamer, voor beide in de balk die er al zit. Gaat om zo'n 15 spotjes in totaal. Ik hoor graag voor hoeveel euro je dit ongeveer kunt doen en of je bereid bent om eerst gratis langs te komen om te kijken hoe of wat. Graag per e-mail.

Stoppenkast vervangen

In een huis van bouwjaar 1969 zit een stoppenkast met 3 groepen en een aardlekschakelaar. Het betreft een drive-inn woning die door 3 mensen bewoond gaat worden. Huidige moet vervangen worden. Nieuwe groepenkast met 6 groepen aanleggen.

Dimmer / lichtknop vinden en goed aansluiten

Nieuwe plafond lamp opgehangen, was wel een schakeldraad aanwezig maar nu even direct aangesloten, werkt. Wat er moet gebeuren, een lichtsschakelaar aansluiten, we weten 90% zeker waar deze ongeveer moet zitten.