Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor toevoegen van extra groepen en de meterkast nalopen of het klopt:

Toevoegen van extra groepen en de meterkast nalopen of het klopt

Wij zijn net verhuist. Iemand heeft al een deel van de elektra aangelegd, maar vanwege omstandigheden kon hij het het niet afmaken. Zeer recent is er een nieuwe groepenkast van 16 groepen gekocht. Ik weet niet of alles goed aangesloten is en of er nog nieuwe groepen aangesloten moeten worden. Zo als ik het zie kom ik er zeker 10 te kort, maar ik laat er graag iemand naar kijken of dit echt zo is. Kan dit nog worden bijgeplaatst? Ook zijn er in mijn ogen 8 stoppen over, maar ze zien er wel anders uit de anderen. Ik heb door Stedin al een verhoging van 3 x 35 ampere laten doen. graag ontvang ik advies en een offerte.
Onze klant uit Bodegraven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toevoegen van extra groepen en de meterkast nalopen of het klopt uit heel Nederland:

Groep voor inductiekookplaat

Beste. 22 februari gaan wij een nieuwe keuken plaatsen in ons huis. Er zit nu nog een gastoestel in, maar er komt een inductiekookplaat in. Nu is de vraag: kan dit met de groepen die wij hebben, of moet er wat omgezet worden? Er zit een groep in de meterkast voor de wasmachine, maar deze zit niet meer in het huis. Ons elektriciteitsnetwerk moet sowieso een keer helemaal nagekeken worden, omdat dit amateuristisch is gedaan. Zou u mij een indicatie willen geven van de prijs voor het toevoegen van een extra groep.

Vervangen groepenkast + plaatsing 2 extra groepen

Wij willen een extra groep toevoegen aan onze woning. Omdat er dan toch iemand bezig is willen wij gelijk de groepenkast laten vervangen. Het betreft maximaal 8 groepen.

Vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken

Nieuwe meterkast. Vervangen van de stoppen kast. Hierbij nieuwe groepen toevoegen. Electra voor nieuwe keuken.

Opbouw, badkamer en overige werkzaamheden

In verband met de aanschaf van een woning zijn er enkele klussen die wij graag gedaan zouden willen hebben. Het gaat hier om de volgende werkzaamheden: - Uitbouw van de tweede verdieping. Op dit moment bevindt zich in de woning een vliering op de tweede verdieping waarvan een gedeelte op stahoogte. De vliering is bereikbaar middels een losse trap en een luik. De locatie van het luik is in het oranje op een plattegrond getekend. Plattegronden kunnen wij desgewenst opsturen. Het dak loopt schuin af, dus de vliering bevindt zich aan één kant van de woning. Graag zouden wij een volwaardige tweede verdieping van +/- 35/40 m2 willen hebben die met een vaste trap bereikbaar wordt. Hierbij willen wij ook graag dat de verdieping aan beide kanten een raam heeft. De trap naar de tweede verdieping willen wij graag plaatsen boven de trap naar de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zouden wij graag in ieder geval één slaapkamer met een deur hebben. - Op de tweede verdieping zouden wij tevens een badkamer willen laten plaatsen. In de badkamer dienen te komen: een wastafel + meubel, een toilet en een ligbad. Bovendien willen wij graag dat de badkamer grenst aan een raam (en daarmee niet inpandig is). - De huidige CV ketel willen wij laten vervangen. De CV ketel dient voldoende capaciteit te hebben voor 4 personen. Daarnaast zijn er een aantal optionele werkzaamheden: - Vloerverwarming in de nieuwe badkamer - Oude badkamer op de eerste verdieping slopen + wanden (bijv. stucen) en vloer herstellen. - Meterkast vervangen en extra groepen toevoegen (8 groepen). - Vloerverwarming + laminaat vloer in de huiskamer plaatsen. - Aanbouw aan de huiskamer aan de tuinkant van 2 x 5. Wij ontvangen in februari de sleutel van de woning en kunnen daarom de woning niet laten zien. Wel kunnen we indien gewenst meer foto's aanleveren. Graag ontvangen we daarom een +/- indicatie van de kosten voor bovenstaande werkzaamheden incl. BTW. Graag per punt gespecificeerd (opbouw, badkamer,

Aansluiten extra woongroep, controleren bestaande electra aansluiting, eventueel toevoegen stopcontact

Uitbreiden groepen van drie naar vier (scheiden keuken en badkamer) Controleren huidige electra (geïnstalleerd door een doe-het-zelver) Eventueel uitbreiding stroompunten in slaapkamer

Fornuis groep toevoegen meterkast

Voor de nieuwe keuken hebben we 2 groepen nodig voor het fornuis. Volgens mij is hiervoor een fornuisgroep nodig. Deze zou ik graag aan laten maken in de meterkast. De kabels kan ik eventueel zelf onder de grond door trekken. Maar doe daar ook maar een offerte voor. Het is ongeveer 8 meter

4 groepen toevoegen

Ik wil graag 4 groepen toevoegen en aansluiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Updaten van stoppenkast

Updaten van de stoppenkast volgens de laatste normering. Huidige stoppenkast bestaat uit 5 groepen, waarvan enkel groep 1 en 2 achter een aardlekschakelaar zitten. Ook bevat de huidige stoppenkast geen hoofdschakelaar. Graag ontvang ik advies en een offerte voor het up-to-date maken van de stoppenkast, met dus minimaal: - Toevoegen hoofdschakelaar - Toevoegen tweede aardlekschakelaar. - Eerste aardlekschakelaar vervangen - 6e groep toevoegen

Vervangen van een groepenkast

Het betreft het vervangen van een groepenkast. Ik heb nu 6 groepen op 1 aardlek. Begreep dat 4 maximaal toegestaan is. Bij gebruik van de klapt het stroom eruit. Graag extra groep toevoegen voor de oven.

Meterkast vernieuwen, extra groep toevoegen en krachtstroom

Voor het huis dat ik heb gekocht zou ik graag de ouderwetse meterkast groepen willen moderniseren. Ook zou ik extra groepen en krachtstroom willen toevoegen. Het gaat om 2 extra groepen. Graag zou ik ook de mogelijkheid willen hebben om met inductie te kunnen koken.

Partners

Partners van Casius