Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stroomstoring verhelpen in de woonkamer:

Stroomstoring verhelpen in de woonkamer

Wij hebben de kamer laten verbouwen en laten stukadoren en de stopcontacten die het eerst wel deden doen het niet meer. Het gaat hier om 2 stopcontacten in de woonkamer.
Onze klant uit Bodegraven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stroomstoring verhelpen in de woonkamer uit heel Nederland:

Stroomstoring verhelpen

1 groep (woonkamer) maakt kortsluiting. Alle stekkers heb ik eruitgehaald maar nog steeds kortsluiting.

Stroomstoring verhelpen in een deel van de woning

In een klein kamertje en een berghok in mijn woning is het elektra uitgevallen. Ik zoek een elektricien die dit volgende week kan repareren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten voor deze klus ongeveer zijn.

Stroomstoring in de schuur verhelpen

Vanmorgen om 7 uur is de stroom van de schuur weggevallen. Zowel het stopcontact en de lichtschakelaar lamp werkt niet meer. De lampen buiten brandden ook niet meer, die zitten op de stroom van de schuur. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om dit te herstellen. In de meterkast is er niets van te zien, het is geen kortsluiting geweest. Kunt u een prijsopgave doen?

Stroomstoring verhelpen

Ik heb storing, de stoppen zijn niet stuk, maar 80% van het huis heeft geen stroom.

Stroomstoring verhelpen

Alleen het licht in de woonkamer is uitgevallen. De lichten in de rest van de woning staan wel aan. Een (grijze) schakelaar is afgeslagen dwz omlaag maar de andere schakelaars staan op de oude standen dwz omhoog.

Lekkage verhelpen

Wij hebben lekkage vanuit de badkamer in de meterkast en daardoor ook stroomstoring.

Stroomstoring in huis oplossen

Stroomstoring in vakantiewoning (Park Cape Helius). Van huurder melding ontvangen; koelkast en afwasmachine werkt niet meer - 'waarschijnlijk groep 5' in storing en kan het zelf niet verhelpen. Kennelijk 'iets' met de aardlekschakelaar. Graag zsm monteur ter plaatse laten nakijken, indien mogelijk vandaag. Vooraf telefonisch contact voor het maken van een afspraak op genoemd o6-nummer ivm afwezigheid huurder !!

Stroomstoring in een groep verhelpen

We hebben een stroomstoring op 1 groep. Daar zit de buitenverlichting ook op aangesloten en wij vermoeden dat daar de oorzaak ligt (vocht?). Zodra je groep 4 nl. Inschakelt dan gaat alles in en om het huis uit, dus hebben we die uit moeten schakelen. Daardoor o.a. ook geen cv , vrieskist uit etc. Graag willen we daarom vandaag nog dat dat verholpen wordt.

Stroomstoring in huis verhelpen

We hebben een stroomstoring in huis in een groep. Het betreft een schakelkast. Zelf gekeken wat de storing veroorzaakt, kan het niet vinden. Er is wel enige haast geboden. Inmiddels wel met verlengsnoeren onder andere diepvriezen van stroom kunnen voorzien.