Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bodegraven of directe omgeving.

91 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bodegraven:

Verplaatsen stopcontacten

Ik wil graag 2 inbouwstopcontacten ongeveer 40 cm verplaatsen in beton. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Verplaatsen stopcontact in betonmuur

Bestaand stopcontact in betonnen muur 1 meter verplaatsen.

Toevoegen van extra groepen en de meterkast nalopen of het klopt

Wij zijn net verhuist. Iemand heeft al een deel van de elektra aangelegd, maar vanwege omstandigheden kon hij het het niet afmaken. Zeer recent is er een nieuwe groepenkast van 16 groepen gekocht. Ik weet niet of alles goed aangesloten is en of er nog nieuwe groepen aangesloten moeten worden. Zo als ik het zie kom ik er zeker 10 te kort, maar ik laat er graag iemand naar kijken of dit echt zo is. Kan dit nog worden bijgeplaatst? Ook zijn er in mijn ogen 8 stoppen over, maar ze zien er wel anders uit de anderen. Ik heb door Stedin al een verhoging van 3 x 35 ampere laten doen. graag ontvang ik advies en een offerte.

Aardpen slaan

Ik wil graag een Aardpen t.b.v. nieuwe aansluiting laten slaan. Buiten ligt straatwerk open, nieuw meterbord is gemonteerd op de binnenblad van de buitengevel. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, grondsoort is klei en zand.

Stroomstoring verhelpen in de woonkamer

Wij hebben de kamer laten verbouwen en laten stukadoren en de stopcontacten die het eerst wel deden doen het niet meer. Het gaat hier om 2 stopcontacten in de woonkamer.

Aardpen slaan

Zouden jullie een offerte kunnen maken voor het slaan van een aardpen. Mijn meterkast is verplaatst, waarbij stedin(voskuilen)de gas en elektriciteit komen omleggen. Bestaand zit er geen aardpen, maar in de nieuwe situatie is dit wel noodzakelijk.

Meterkast vernieuwen en aanpassen

Graag de meterkast aanpassen. Ik krijg zonnepanelen en ga koken op elektra. Uitvoering half maart of later.

Staalconstructie aarden

Aarden van staalconstructie. Aardpen slaan om de staalconstructie waarop galerijen rusten te aarden. Op deze staalconstructie is een zwerfstroom van 50 volt geconstateerd.

Aardpen bij appartementen aanbrengen

Wij zijn bezig met een verbouwing te Bodegraven. Nu heeft voskuilen 3 nieuwe groepenkasten aangelegd voor 3 appartementen. Er zit alleen geen aarde. 2 meterkasten zitten tegen elkaar aan en kunnen misschien op 1 aardpen? En de 3de meterkast moet een aparte aardpen. Graag ontvang een offerte en advies voor het slaan van aardpennen. Alvast bedankt.

Elektra capaciteit aanpassen van 16 naar 32 A

Ik (woonhuis) heb 16 A krachtstroom, graag zou ik 32 A hebben.

Groepenkast vervangen

Op dit moment heb ik 2 groepen in mijn appartement. Graag wil ik deze uitbreidden voor onder anderen een vaatwasser, koken op inductie, wasmachine en de boiler. Ik kwam zelf op 8 groepen uit.

TV-kabel trekken

Wij willen graag TV kijken op onze slaapkamer, nu is daar nog geen kabelaansluiting. Hiervoor moet een kabel worden getrokken, hiervoor zouden wij graag hulp bij willen inschakelen. De kabel moet van beneden naar de slaapkamer op de 1e verdieping worden getrokken. Er is een loze leiding aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.

Aardlekschakelaar installeren

Huidige groepenkast heeft 6 groepen. Installeren van een aardlekschakelaar. Gaat alleen om het installeren van een aardlekschakelaar.

Aanleg verlichting

Aanleg verlichting in tuinschuur (kabel al gelegd) 2x tuinverlichting lamp boven voordeur deurbel verplaatsen aanleg mechanische ventilatie in toilet.