Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: updaten en wellicht upgraden elektra, elektra aanbrengen, plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat, vervangen oude meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Berkel en Rodenrijs:

Controleren/vervangen 2 aardlekschakelaars

In onze meterkast zitten 3 aardlekschakelaars. 1 ervan beveiligt de inductie kookplaat-groep. De 2 andere beveiligen de overige groepen in huis. Alleen 1 van deze aardlekschakelaars slaat uit als je op de test-knop drukt. De andere 2 (dus van kookplaat en 1 van de groepen) doen niets als je op de test-knop drukt. Wij willen deze dus graag laten controleren en/of vervangen. De 3 aardlekschakelaars zijn overigens al 16 jaar oud, misschien is het goed om alle 3 de aardlekschakelaars te vervangen?

Advies aanleggen inductie + licht in slaapkamer

1. In de keuken willen wij van gas naar inductie. Hier willen wij advies over hoe aan te pakken en kosten bij uitvoering 2. Electriciteit is doorgetrokken in een nieuwe muur waarbij aan beide kanten licht moet komen. De leidingen liggen er al alleen de lichtschakelaar (beide lampen moeten afzonderlijk aan/uit kunnen via een dubbele schakelaar) werkt niet. Op dit moment gaat of 1 lamp aan of beide tegelijk erg gedimd.

Verplaatsen van de meterkast

De meterkast staat op een onlogische plek. Deze willen we verplaatsen naar de berging. Zie tekening.

Extra groep plaatsen

Ivm inductie koken is extra groep nodig

Aardpen slaan eind september

Ik wil een aardpen slaan voor een bouw meterkast. Later moet er de gewone meterkast op worden aangesloten.

Aardpen bij een nieuwbouwhuis laten slaan

Gaat om een nieuwbouwhuis

Stopcontacten laten plaatsen

2 aparte stopcontacten plaatsen

Krachtstroom in de garage aanbrengen

Er is krachtstroom in de garage nodig voor een glasoven. Graag een prijsopgave via email. Met vriendelijke groet, Tsong-Fu Cheng

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact 20 tot 30 cm vertical verplaatsen. Ondergrond is denk ik Gasbeton.

Aardingspen bij meterkast aanbrengen

Slaan van een nieuwe aardpen voor mijn meterkast. Goed bereikbaar. Weet niet hoe diep.

Lampen ophangen

Ik heb 4 plafondlampen die opgehangen en aangesloten moeten worden. Ik ontvang graag een prijsopgave daarvoor.

Aardpen slaan bij bedrijfspand

Aardpen slaan voor een bedrijfspand. Hoogst afgaande groep 32a traag. De aardpen moet aangesloten worden op aardeklem in groepen kast. Groepenkast bevat alleen installatie automaten geen aardlekschakelaars. Ik weet niet precies hoe diep het geslagen moet worden.

Lamp verplaatsen

Ik heb een grote kroonluchter in mijn woonkamer hangen. Maar doordat we een nieuwe L-bank hebben gekocht, hangt hij niet meer op de goede plaats. Hij moet iets verhangen worden en uiteraard bedrading netjes weggewerkt.

Elektra in de keuken aanpassen

Midden april krijgen wij een nieuwe keuken. Door het verplaatsen van de kookplaat, plus het vervallen van de bovenkasten moeten boven het aanrecht lichtpunten komen: twee stuks. Is dit eventueel mogelijkheid? De werkzaamheden moeten in april gaan plaatsvinden.

Onderzoek en eventueel aardlekschakelaar vervangen

Te vaak slaat de aardlek in ons huis eruit. Er zijn 4 groepen aangesloten op de aardlek. Soms gebeurd er weken niets en dan kan het zelfs drie maal op een dag gebeuren, terwijl er niets bijzonders aanstaat. Na inschakeling kan de aardlek er weer uit springen of deze blijft weer een poosje aan. Het is heel verschillend, we kunnen er niet achter komen wat hier de oorzaak van is. Wellicht moet het elektra eens worden doorgemeten of is er een nieuwe schakelaar nodig. We ontvangen graag een offerte voor uw inspectie en de eventuele vervanging.

Kortsluiting oplossen

De stroom valt zomaar uit, wellicht een idee om even de klant te bellen. Hij heeft namelijk geen idee wat de stoomuitval veroorzaakt. De werkplek is goed bereikbaar.

Uitbreiden groepenkast

In mijn nieuwbouwwoning zijn 8 groepen. Wat zijn de kosten met werkzaamheden om deze met 4 groepen uit te breiden? Wat zijn de kosten voor het aansluiten van een perilex? Gebruikt u daarvoor 2 groepen?

Telefoon en internetkabels doortrekken

Ik wil graag 2 internetkabels naast mijn bestaande telefoon kabel laten trekken en aansluitpunten op de muur laten plaatsen. De afstand is ongeveer 10 meter. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave. Ik ben voor verdere vragen vanaf 19 mei in de avonduren weer bereikbaar.

Audiokabels wegwerken in de muur

Graag wil ik de audiokabels wegwerken in de betonnen muur (pijp in de muur vrezen). De lengte van de sleuf is circa 90 cm (van de vloer af). De vloer is ook beton. Het gaat om een nieuwbouwwoning die net is opgeleverd. De gewenste uitvoerdatum is donderdag a.s. Vrijdag komt er vloerverwarming.

Krachtstroom aanleggen voor sauna

Krachtstroom aansluiten voor een sauna. Meterkast moet uitgebreid worden. Aansluiting nu is 1x35A.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte om een aardpen te laten slaan.

UTP-kabels trekken

Ik wil graag een UTP kabel trekken door een loze leiding van meterkast begane grond naar woonkamer op eerste verdieping. Tevens een UTP contactdoos in woonkamer aanleggen. Het dient wel op korte termijn te gebeuren. Aanstaande maandag of dinsdag (of eerder).

UTP-kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP-kabels laten trekken van de meterkast naar de 1ste en 2de verdieping door een beschikbare loze leiding. Ook wil ik een wanddoos voor de aansluiting laten plaatsen.

Sleuven frezen in plafond en elektra verleggen

Vanuit het stroomverdeelpunt in mijn betonnen plafond wil ik twee sleuven laten frezen van elk 80 cm lang. Daarna moet het elektra via deze sleuven worden verlegd, zodat daar later verlichting kan worden aangesloten. Ik wil graag op korte termijn een afspraak maken, in verband met stukadoorswerk dat ingepland zal worden.

Drie hotelschakelingen herstellen

Drie hotelschakelingen werken niet: - hal: één van beide schakelaars functioneert niet (dim schakelaar): - keuken: idem (nieuwe dure dimmer van Bava aangebracht, maar kennelijk verkeerd aangesloten; - slaapkamer: hier zijn de lampen naast het bed via stopcontact op hotelschakeling aangesloten; één van de twee lichtknoppen is een dimmer); Die schakeling werkt niet meer. We hebben het huis te koop gezet dus moet dit wel even in orde gemaakt worden.