Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor reparatie intercom elektra deur:

Reparatie intercom elektra deur

Onze intercom/deurbel/opener, merk Golmar, is al een paar jaar kapot en ik zoek iemand dit kan repareren.
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie intercom elektra deur uit heel Nederland:

Intercom reparatie

Het openen van de voordeur via de intercom werkt niet meer. Graag een offerte voor het repareren van dit systeem.

Reparatie van een deurvergrendeling

Wij hebben in een portiek met een centrale deurbel met automatische opener in de woningen. De bel doet het helemaal niet meer. Het is een oud systeem zonder intercom.

Intercom vervanging VVE

Graag offerte ter reparatie of vervanging van intercom systeem inclusief camera voor complex van 18 appartementen in Amsterdam Oost

Intercom reparatie

Wij willen graag de intercom van ons appartementencomplex vernieuwen of repareren. Het is een gebouw van 3 verdiepingen met 3 appartementen.

Golmar deurintercom repareren of vervangen

de luidspreker van ons huidige Golmar intercom systeem (8 deurbellen) is kapot. Rest doet het nog. Huidige systeem van Golmar zit er 17 jaar in/op. Laten repareren of vervangen? Betreft naar mijn idee de voorloper van Golmar PO60/T-510R/8 . Graag offerte voor reparatie en/ of vervanging van intercom opbouw en 7 telefoontoestellen in betreffende appartementen. Bekabeling is professionele aangelegd 17 jr geleden via gezamenlijke meterkast) Betreft grachtenpand in Amsterdam.

Reparatie van een deurbel

Onze deurbel is defect, wij wonen op 3 hoog en de deurbel heeft een intercom. De intercom zelf doet het nog maar wanneer er beneden op de bel wordt gedrukt krijgen wij hierboven geen melding van.

Intercom Golmar repareren

Het systeem werkt niet meer sinds een paar dagen. Golmar systeem met 33 appartementen, VvE. Buiten zegt het systeem steeds 'in gesprek', maar er gebeurt niets. Ook als je aan de appartementsvoordeuren aanbelt is het systeem dood. Reset heeft niets gedaan. Reparatie is op zeer korte termijn nodig! Graag een schatting van de kosten en uitvoering tegen uurtje - factuurtje.

Intercom met deurbel repareren

Intercom bij 1 van de vve leden doet het niet. Graag een offerte voor reparatie hiervan. Graag contact opnemen met de bewoner (). VVE beheerder : Sairam Administratie kantoor :

Intercom met elektrische deuropener repareren

Graag een offerte voor de reparatie van de deuropener gecombineerd met video-deurbel systeem. Video/camerasysteem en deurbel werken wel, elektrische deuropener werkt niet (meer).

Intercom repareren

Mijn gebouw (VVE van 3 woningen) heeft een intercom die nooit heeft gewerkt. De kabel is afgebroken. Ik wil graag een afspraak maken met een monteur voor een diagnose en reparatie, liefst zo snel mogelijk.

Partners

Partners van Casius