Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bergschenhoek of directe omgeving.

283 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast, vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen, verplaatsen meterkast, nieuwbouw elektriciteit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bergschenhoek:

Dootrekken glaskabelvezel

Ik wil graag de glaskabelvezel die op de oprit uit de grond komt doortrekken naar in huis om hem daadwerkelijk te kunnen gebruiken.

Kortsluiting in groep oplossen

Graag wil ik dat de kortsluiting met een groep wordt opgelost. Kortsluiting ontstaat wanneer ik deze groep (in de bijgevoegde foto groep 1) inschakel. De Hafonorm aardlekschakelaar schakelt dan automatisch uit. Nu kan ik een aantal stopcontacten niet gebruiken. Bij deze het verzoek op korte termijn geholpen te kunnen worden.

Keukenverlichting repareren of vervangen

De inbouwspotjes, 5 stuks, onder mijn keukenkastjes zijn verouderd en kapot. Ik wil deze laten vervangen. Bedrading is aanwezig.

Cat 5e vervangen voor Cat 6

Cat 5e vervangen voor Cat 6 op meterkast verdieping & vanuit wandpoort naar verdieping lager. Schatting lengte: gezamenlijk 15 tot 20 meter. Vloer zal open zijn in periode: maandag 16 - maandag 23 maart 2020. PVC buis voor kabels ligt er al maar een aantal stukken (ik schat 3 - te onderzoeken met inspectiecamera) zullen moeten worden vervangen omdat daar in 2009 door toenmalige elektricien met flexibel pvc ipv van glad pvc is gewerkt.

Extra stopcontacten plaatsen ten behoeve van rolluiken

Wil 4 extra stopcontacten plaatsen ten behoeve van stroom voorziening van rolluiken het gaat om dubbele stopcontacten. 2 op de 1e verdieping en 2 op de 2e verdieping. De dichtbij zijnde bestaande stopcontacten zitten op 1 tot 2.50 meter met afstand van de stopcontacten die moeten worden geplaatst. Graag een prijsindicatie.

Aardpen slaan

Voor aanbouw keuken komt er een nieuwe meterkast Dan laat ik het huis apart van stroom en aarde Het huis is uit 1971,de oude meter kast is te zwak Vandaar wil ik graag een nieuwe aardpen laten slaan. aardlekschakelaar is aanwezig.

Vervangen van elektra jaren-30 woning

Wij hebben een nieuwe woning uit 1919 gekocht. De elektra is een paar jaar geleden deels vervangen. Er is toen ook een nieuwe groepenkast aangebracht. Ik denk ook omdat er toen een nieuwe technische installatie is gemaakt. Uit het bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat we het beste alle overige elektra ook laten vervangen. Kunt u hiervoor contact opnemen? We krijgen de sleutel van de woning op 15 augustus.

Aardpen slaan

Gaarne offerte voor het slaan van een aardpen ten behoeve van een nieuwbouw woning.

Reparatie intercom elektra deur

Onze intercom/deurbel/opener, merk Golmar, is al een paar jaar kapot en ik zoek iemand dit kan repareren.

Loze leiding TV/Internet naar 2e verdieping

Ik heb een eengezinswoning uit 2009. Echter, op de 2e verdieping heb ik geen aansluiting/loze Leiding voor het doortrekken van een Tv/Internetkabel. Ik maak nu gebruik van een Homeplug via stopcontact Omdat dit niet heel erg stabiel is zou ik toch graag een aparte aansluiting willen hebben voor TV/Internet op de 2e verdieping. Is dit mogelijk en zo ja kunt u een offerte (kosten) en de uitvoerende werkzaamheden opgeven?

Vervangen van de deurbel

We wonen in een eengezinswoning en de deurbel is kapot. De waarschijnlijk elektrische deurbel zal volledig vervangen moeten worden door de vakman. Kunt u een model adviseren en plaatsen?

Internetkabel doortrekken en COAX kabel vervangen

In ons huis hebben we gekozen voor glasvezel. Het bleek alleen niet zo eenvoudig om netjes een internetkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) te trekken naar de televisie in de woonkamer. Op dit moment loopt er een 10 meter lange netwerk kabel van de meterkast, door de gang en door de woonkamer naar de televisie. We willen deze kabel graag weg hebben. In de woonkamer ligt wel een coax aansluiting in de muur. Deze zou in principe vervangen kunnen worden alleen ik weet niet of deze coax uitkomt in de meterkast.

Sleuven frezen in plafond van beton

Ik wil graag 2 sleuven laten frezen in het plafond van de slaapkamer alsook 4 sleuven in de woonkamer om opbouwspots te kunnen plaatsen. Zodat ik de elektra kan weg werken en mijn stucadoor het plafond glad kan strijken.

Stroom aanleggen in de keuken

Het gaan om een elektra schema in verband met nieuwe keuken. Het zal met name gaan om de 3 sportjes die wij willen laten plaatsen onder de keukenkastjes. Voor zover wij weten zitten de elektra punten voor de apparatuur redelijk op de juiste plek. Dit willen wij graag met de vakman bekijken.

Bekabeling doortrekken en dimmer aansluiten

In de slaapkamers op 1e en 2e verdieping wil ik graag een tv kabel/ internetkabel voor een Playstation doortrekken. Eenvoudige dimmer en stappendimmer plaatsen in de slaapkamer/ kledingkast.

COAX-kabel via de kruipruimte trekken

De huidige COAX kabelaansluiting is door Ziggo vervangen. Nu is onze oude kabel via de kruipruimte aangesloten maar de installatie monteur van Ziggo heeft de nieuwe kabel dwars door mijn kamer gelegd. Ik zoek iemand die de kabel via de kruipruimte naar de andere kant van de kamer kan leggen. De totale lengte is 5 meter.

Elektra aanleggen voor installatie van een keuken

Voor de installatie van de nieuwe keuken hebben we het volgende nodig: - 6 x een dubbel inbouwstopcontact met randaarde in kleur alpine wit aanleggen; - 2 x geschakeld aansluitpunt voor lampjes aanleggen; - 3 x maken van aansluitpunten voor koelkast, combi en vriezer inclusief het leveren en plaatsen opbouw stopcontact; - 3 x verplaatsen aansluitpunt.

Extra groep voor de vaatwasser maken

De bedrading voor de vaatwasser is al aanwezig. Voor de vaatwasser dient er nog wel stopcontact gemaakt te worden en een extra groep in de meterkast geplaatst.

Kabels trekken

Ik zoek iemand die voor ons 2 kabels kan trekken voor de televisie. Het gaat hier om een kabel op de benedenverdieping en 1 naar de bovenverdieping. De afstand vanaf de meterkast en begane grond is ongeveer 5 meter men naar de eerste verdieping 6 meter. De loze leidingen zijn aanwezig.

Internetkabel naar zolder aanleggen

Ik zou graag een internetkabel naar mijn zolder willen trekken. Op zolder heb ik mijn eigen kantoor, echter is de WiFi erg slecht, waardoor ik daar nauwelijks bereik heb.

Elro alarm laten installeren

Ik wil graag dat iemand voor mij mijn alarm kan plaatsen. Het betreft de alarm systeem van het merk Elro, type his20s,

Keramische kookplaat leveren en installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen, en installeren en aanschaf van een Siemens keramische kookplaat.

Lampen aansluiten op het elektriciteitsnet

Ik heb twee jaar geleden een oud huis laten opknappen. Twee van de elektriciteitspunten aan het plafond werken volgens mij niet, in ieder geval lukt het me niet een werkende lamp daar op te hangen. Het probleem kan de schakelaar of bedrading zijn. Graag dit uitzoeken en verhelpen. Verder wil ik een schakelaar in de kelder laten aansluiten op de lamp. De plek voor de schakelaar en bedrading zitten er al, ik weet alleen niet waar dit heen gaat. Dit wil ik in ieder geval op de lamp van de kelder laten monteren plus een schakelaar, zodat ik de lamp vanaf dit punt kan aanzetten.

Stoppenkast vervangen

Vervangen oude stoppenkast jaren 70 huis. 5-6 groepen. Eventueel opnieuw bedrading doortrekken. In oktober wordt dit huis aan ons opgeleverd, graag in oktober de stoppenkast vervangen.

Aardpen laten slaan

Meterkast is verplaatst. Oude woning zonder aarde, er zat alleen aarding in een schuurtje. Er moet een aardpen komen en geslagen worden.