Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bergschenhoek of directe omgeving.

281 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen elektra in huis, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, verplaatsen van de meterkast, sleuven frezen in betonnen muur en stopcontacten voor tv, elektrische deuropener met intercom en camera installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bergschenhoek:

Aardpen slaan

Gaarne offerte voor het slaan van een aardpen ten behoeve van een nieuwbouw woning.

Reparatie intercom elektra deur

Onze intercom/deurbel/opener, merk Golmar, is al een paar jaar kapot en ik zoek iemand dit kan repareren.

Loze leiding TV/Internet naar 2e verdieping

Ik heb een eengezinswoning uit 2009. Echter, op de 2e verdieping heb ik geen aansluiting/loze Leiding voor het doortrekken van een Tv/Internetkabel. Ik maak nu gebruik van een Homeplug via stopcontact Omdat dit niet heel erg stabiel is zou ik toch graag een aparte aansluiting willen hebben voor TV/Internet op de 2e verdieping. Is dit mogelijk en zo ja kunt u een offerte (kosten) en de uitvoerende werkzaamheden opgeven?

Vervangen van de deurbel

We wonen in een eengezinswoning en de deurbel is kapot. De waarschijnlijk elektrische deurbel zal volledig vervangen moeten worden door de vakman. Kunt u een model adviseren en plaatsen?

Internetkabel doortrekken en COAX kabel vervangen

In ons huis hebben we gekozen voor glasvezel. Het bleek alleen niet zo eenvoudig om netjes een internetkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) te trekken naar de televisie in de woonkamer. Op dit moment loopt er een 10 meter lange netwerk kabel van de meterkast, door de gang en door de woonkamer naar de televisie. We willen deze kabel graag weg hebben. In de woonkamer ligt wel een coax aansluiting in de muur. Deze zou in principe vervangen kunnen worden alleen ik weet niet of deze coax uitkomt in de meterkast.

Sleuven frezen in plafond van beton

Ik wil graag 2 sleuven laten frezen in het plafond van de slaapkamer alsook 4 sleuven in de woonkamer om opbouwspots te kunnen plaatsen. Zodat ik de elektra kan weg werken en mijn stucadoor het plafond glad kan strijken.

Stroom aanleggen in de keuken

Het gaan om een elektra schema in verband met nieuwe keuken. Het zal met name gaan om de 3 sportjes die wij willen laten plaatsen onder de keukenkastjes. Voor zover wij weten zitten de elektra punten voor de apparatuur redelijk op de juiste plek. Dit willen wij graag met de vakman bekijken.

Bekabeling doortrekken en dimmer aansluiten

In de slaapkamers op 1e en 2e verdieping wil ik graag een tv kabel/ internetkabel voor een Playstation doortrekken. Eenvoudige dimmer en stappendimmer plaatsen in de slaapkamer/ kledingkast.

COAX-kabel via de kruipruimte trekken

De huidige COAX kabelaansluiting is door Ziggo vervangen. Nu is onze oude kabel via de kruipruimte aangesloten maar de installatie monteur van Ziggo heeft de nieuwe kabel dwars door mijn kamer gelegd. Ik zoek iemand die de kabel via de kruipruimte naar de andere kant van de kamer kan leggen. De totale lengte is 5 meter.

Elektra aanleggen voor installatie van een keuken

Voor de installatie van de nieuwe keuken hebben we het volgende nodig: - 6 x een dubbel inbouwstopcontact met randaarde in kleur alpine wit aanleggen; - 2 x geschakeld aansluitpunt voor lampjes aanleggen; - 3 x maken van aansluitpunten voor koelkast, combi en vriezer inclusief het leveren en plaatsen opbouw stopcontact; - 3 x verplaatsen aansluitpunt.

Extra groep voor de vaatwasser maken

De bedrading voor de vaatwasser is al aanwezig. Voor de vaatwasser dient er nog wel stopcontact gemaakt te worden en een extra groep in de meterkast geplaatst.

Kabels trekken

Ik zoek iemand die voor ons 2 kabels kan trekken voor de televisie. Het gaat hier om een kabel op de benedenverdieping en 1 naar de bovenverdieping. De afstand vanaf de meterkast en begane grond is ongeveer 5 meter men naar de eerste verdieping 6 meter. De loze leidingen zijn aanwezig.

Internetkabel naar zolder aanleggen

Ik zou graag een internetkabel naar mijn zolder willen trekken. Op zolder heb ik mijn eigen kantoor, echter is de WiFi erg slecht, waardoor ik daar nauwelijks bereik heb.

Elro alarm laten installeren

Ik wil graag dat iemand voor mij mijn alarm kan plaatsen. Het betreft de alarm systeem van het merk Elro, type his20s,

Keramische kookplaat leveren en installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen, en installeren en aanschaf van een Siemens keramische kookplaat.

Lampen aansluiten op het elektriciteitsnet

Ik heb twee jaar geleden een oud huis laten opknappen. Twee van de elektriciteitspunten aan het plafond werken volgens mij niet, in ieder geval lukt het me niet een werkende lamp daar op te hangen. Het probleem kan de schakelaar of bedrading zijn. Graag dit uitzoeken en verhelpen. Verder wil ik een schakelaar in de kelder laten aansluiten op de lamp. De plek voor de schakelaar en bedrading zitten er al, ik weet alleen niet waar dit heen gaat. Dit wil ik in ieder geval op de lamp van de kelder laten monteren plus een schakelaar, zodat ik de lamp vanaf dit punt kan aanzetten.

Stoppenkast vervangen

Vervangen oude stoppenkast jaren 70 huis. 5-6 groepen. Eventueel opnieuw bedrading doortrekken. In oktober wordt dit huis aan ons opgeleverd, graag in oktober de stoppenkast vervangen.

Aardpen laten slaan

Meterkast is verplaatst. Oude woning zonder aarde, er zat alleen aarding in een schuurtje. Er moet een aardpen komen en geslagen worden.

Buitenstopcontact aansluiten

Ik heb een stopcontact buiten aangebracht en deze dient te worden aangesloten op het stopcontact binnen in de garage. De leidingen ofwel op ofwel in de muur wegwerken (gipsplaten) en aansluiten van een timer voor de buitenverlichting.

Installatie van een halogeen melder

Graag offerte voor het installeren van een halogeen beveiligingsmelder boven de voordeur.

Extra groepen voor keukenapparatuur

Extra groepen voor keukenapparatuur. Bedrading moet via kruipkelder naar de keuken.

Coaxkabel vervangen

Coaxkabel trekken/vervangen meterkast naar punt eerste verdieping, splitsen en terug beneden. Totale lengte van de kabel is circa 20 meter. Doorgang is er, coaxkabel moet alleen vervangen worden.

Extra glasvezelkabel doortrekken

Graag kom ik in contact met iemand die voor mij een glasvezelkabel kan doortrekken vanuit de meterkast naar een slaapkamer op de plaats waar nu de oude tv kabel ligt en aansluit op de reeds geïnstalleerde glasvezel Experia box van kpn in de meterkast. Het gaat om een lengte van maximaal 5 meter.

Electriciteit

wat lange draden inkorten en de telefoon opnieuw aansluiten is nu een rommeltje van lange draden

Aardpen slaan

In de renovatie van een jaren-30 dijkhuis dient een aardpen geslagen te worden.