Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor zegel van de hoofdzekering vervangen:

Zegel van de hoofdzekering vervangen

Ik ga mijn groepenkast vervangen, Ik zoek een erkend bedrijf die de verzegeling van de hoofdzekering kan verwijderen en na de plaatsing (+/- 1 uur) weer erop kan plaatsen.
Onze klant uit Benthuizen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zegel van de hoofdzekering vervangen uit heel Nederland:

Hoofdzekering vervangen

Wat kost het vervangen van de hoodszekering? Dus de zegel moet afgebroeken worden, nieuwe zekering er in en daarna op nieuw zegelen.

Groepenkast zegelen

Ik heb momenteel 1 fase , ik wil dat veranderen naar een groepenkast voor 3 fasen. Voordat de energiebedrijf komt om er 3 fasen van te maken. Ik heb de groepenkast maar doordat de slimme meter niet meer uit kan schakelen en er geen hoofdschakelaar is , zit ik met een probleem. Omdat de hoofdzekering eruit moet, moet de zegel eraf en later weer gezegeld worden, zodat ik de groepenkast er tussen kan plaatsen.

Eaton Holec groepenkast laten plaatsen

Wij zijn bezig met de aankoop van zonnepanelen, die naar verwachting in maart geleverd zullen worden. Voor die tijd wil ik onze oude groepenkast laten vervangen. Ik ben zelf elektricien geweest, maar heb geen zegelrecht. Indien scherp geprijsd mag de groepenkast geleverd worden, anders gaat het alleen om het plaatsen. Het bedrijf/de monteur moet in het bezit zijn van zegelrecht voor vervanging van het zegel indien de aansluitkast geopend wordt. De groepenkast mag van mij onder spanning vervangen worden, maar dat geschiedt op eigen risico. De hoofdzekering is 25 A en zal na plaatsing vervangen worden door 35A of 40A. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een Eaton groepenkast 1-fase, met: -6 groepen -2 Aardlekschakelaars 2-P -1x Eaton aardlekautomaat B16 1P+N 30mA -1x Eaton aardlekautomaat B16 1P+N 100mA -1 fornuisgroep 2x230V -1 beltrafo, 1 In de offerte mag het aansluiten van 6 groepen worden opgenomen, waarvan 2 op de aardlekautomaat. De fornuisgroep hoeft nog niet aangesloten te worden.

Hoofdzekering vervangen en zegel aanbrengen

1 hoofdzekering vervangen, geen spoed, nieuw zegel aanbrengen

Groepenkast vervangen

Offerte werkzaamheden: vervangen van oude 1 fase 25A groepenkast van 6 groepen zonder aardlek en hoofdschakelaar voor een nieuwe ABB 3 fase met aardlek en hoofdschakelaar van 9 groepen. Aanleggen van bedrading van de extra groepen is niet nodig, deze zijn reeds aanwezig. De hoofdzekering moet ook aangepast en voorzien van zegel.

Groepenkast vervangen

Ik wil een mijn 1-fase groepenkast laten vervangen. Ik heb enkele merken onderzocht, Hager heeft mijn voorkeur, of anders ABB of Eaton. Ik wil de nieuwe groepenkast met 9 groepen en 3 aardlekschakelaars, een beltrafo en een aparte koopgroep voor inductie koken. Ook moet het zegel voor de hoofdzekering weer worden teruggeplaatst. Ik ontvang graag een offerte.

Aansluiting verplaatsen

Ik wil de hoofdaansluiting met elektrometer verplaatst hebben naar een nieuwe meterkast. De groepenkast is daar al klaar. De kabel hoeft niet ingekort of verlengd te worden. Het zou zelfs mogelijk zijn om het kastje met hoofdzekering in zijn geheel te verplaatsen zonder deze af te koppelen, door een gat in de muur. Maar daarvoor moet de meter afgekoppeld worden en dus ook de hoofdzekering verwijderd worden. Daarvoor moet het zegel verbroken worden en na installatie weer nieuwe zegel worden aangebracht. Kunt u deze klus uitvoeren?

Zegel van de hoofdzekering vervangen

Ik heb zelf de aardlekschakelaar vervangen (in het bezit van MTS opleiding elektrotechniek). Alleen de hoofdzekering voor de veiligheid er uit gedraaid en het zegel verbroken. Zelf kan ik dit bij mijn weten niet in orde maken, ik heb geen zegeltang. Ik zoek een vakman die de hoofdzekering weer kan verzegelen. Graag een prijsopgave hiervoor.

Vervangen van de hoofdzekering

Bij mij is de hoofdzekering eruit gesprongen. Hoeveel kost het om deze te laten vervangen inclusief het aanbrengen van een nieuwe zegel.

Oude groepenkast laten vervangen

Vervangen van een oude groepenkast met: 1 hoofdschakelaar 2 aardlekschakelaars 4 installatieautomaten •Het demonteren/afvoeren van uw oude stoppenkast •Installatie en elektrische keuring volgens NEN1010 •Het herstellen van de zegel van netwerkbedrijf (hoofdzekering)