Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Benthuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Benthuizen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Benthuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Benthuizen of directe omgeving.

24 klanten uit Benthuizen bevelen een bij Casius in Benthuizen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Benthuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanbrengen, vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat, vervangen oude meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Benthuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Benthuizen:

Zegel van de hoofdzekering vervangen

Ik ga mijn groepenkast vervangen, Ik zoek een erkend bedrijf die de verzegeling van de hoofdzekering kan verwijderen en na de plaatsing (+/- 1 uur) weer erop kan plaatsen.

COAX-kabel aanleggen door de kruipruimte

De huidige COAX-kabel is defect en zou ik vervangen willen hebben door een nieuwe, betere kwaliteit COAX-kabel. De afstand tussen meterkast, waar het signaal binnenkomt, tot aan de contactdoos bij de TV is ruwweg 10-12 meter. Hoewel de oude kabel nog aanwezig is, denk ik dat deze niet als trekkabel voor de nieuwe kabel kan dienen in verband met de brosheid van de kabel. Ik hoef waarschijnlijk geen nieuwe contactdozen.

Kabel voor de TV doortrekken naar de 1e verdieping

Wij hebben een nieuwbouwhuis, dat casco is opgeleverd. De bedrading van de TV moet van de begane grond naar de 1e verdieping worden getrokken en aangesloten in 1 en/of 2 kamers.

TV-aansluiting maken op de slaapkamer

Ik wil een TV-aansluiting laten maken op een 2e slaapkamer. Ik heb een abonnement KPN voor 2 TV-aansluitingen maar wil nu een 3e. Dan een beamer als TV laten werken. Er zijn wel loze leidingen in de betreffende slaapkamer. Afstand van binnenkomst signaal tot slaapkamer moet bekeken worden, het is er wel recht onder. We staan open voor andere opties met betrekking tot het signaal en de bekabeling. Er is ook Digitenne in huis.

Krachtstroom aanleggen in de schuur

Hoeveel kost het om kracht stroom aan te laten leggen in een schuur met 230 volt en 4 groepen?

Boretti fornuis op 3-fase aansluiten

De 3-fase is reeds geïnstalleerd, de wandcontactdoos is onderste boven gemonteerd waardoor de aarding boven zit in plaats van beneden. Het perilexsnoer met stekker is aanwezig en deze dient aan het fornuis aangesloten te worden. Het aansluitschema is aanwezig.

Buitenverlichting vervangen en doormeten

Reclameborden voorzien van nieuwe bedrading en doormeten. Het zijn 2 borden op 2 meter hoogte aan de gevel. TL lampen zijn stuk gegaan en daarmee de bedrading beschadigd. Lampen en een deel van de bedrading vervangen.