Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Barendrecht of directe omgeving.

906 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning, veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken, vervangen en uitbreiden groepenkast, vervangen elektra in huis, verplaatsen en aanbrengen elektra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Barendrecht:

Extra groep voor eventueel jacuzzi en buitenverlichting

Vanaf de meterkast een extra groep maken en 3 stopcontacten maken buiten

Extra groep meterkast

Ik wil een extra groep in de meterkast aanleggen zodat ik mijn oven in de keuken kan gebruiken.

Sleuven frezen in het plafond

Ik wil een elektra punt verleggen in het plafond (beton) voor de installatie van een nieuwe keuken.

Extra groep voor jacuzzi buiten en stroom in mijn overkapping

Ik laat een overkapping bouwen aan het eind van mijn tuin daar wil ik graag 1 aansluiting in voor stroom en een extra groep voor een buiten jacuzzi.

Extra groep in groepenkast

Graag wil ik een offerte aanvragen voor een extra groep in de groepenkast. Er moet ook nog een aansluiting gemaakt worden voor de inductie kookplaat.

Kabels doortrekken zolder

We willen kabels voor internet en televisie doortrekken naar de tweede verdieping. Beneden en op de eerste verdieping zijn aansluitingen, op de zolderkamer nog niet. Ik weet niet of er leidingen zijn om door te trekken. Er is wel een kruipruimte. Ik ontvang graag een kostenindicatie.

Aansluiting elektrisch koken

In mijn keuken heb ik een loze leiding. Hier wil ik graag een stopcontact aanleggen voor elektrische koken. Er moet een groep aangemaakt worden in de meterkast en de draden moeten doorgetrokken worden. Wat zullen de kosten hiervan zijn? De afstand is ongeveer 5 meter.

3 fase aansluiting meterkast ivm koken op inductie

Er is op dit moment een 220 stopcontact aanwezig onder de gaskookplaat. Deze moet worden vervangen voor een perilex aansluiting. De stoppenkast bestaat op dit moment uit 7 groepen met 2x aardlekschakelaar. Ook moet de inductie kookplaat worden aangesloten de stekker en kabel van de kookplaat zijn aanwezig. De kookplaat is een Siemens EH645BFB1E de heeft een aansluitwaarde van 7400 watt.

Kabels laten weg werken van tv en stopcontact verplaatsen

Kabels van tv in de muur frezen. Stopcontact wat nu op oog hoogte zit verlagen naar boven de plint.

5 aderig snoer naar keuken

Ik wil graag een 5 aderig snoer naar de keuken laten doortrekken in verband met elektrisch koken. Er is een lege groep in de groepenkast aanwezig, dit hoeft dus niet te worden aangelegd.

Ziggo kabel aanleggen

Ik wil in mijn huis alles laten aanleggen qua kabels . We hebben een eensgezinswoning 3 verdiepingen. Tv kabels naar 3 kamers aanleggen en ook internet kabels op 3 verdiepingen aanleggen. Ook spitters etc

Vervanging van de groepenkast

Wij willen graag de meterkast vervangen/uitbreiden met extra groepen onder andere door de komst van een plugin hybride auto.

Lichtpunt in het plafond verplaatsen en afwerken

Het lichtpunt in het plafond willen wij graag verplaatst hebben. Hij zit nu op een onlogische plek. Daarbij moet er een sleuf gefreesd worden van ongeveer 2 meter. Het plafond is van beton.

Stopcontacten verlagen

Wat kost het om 3 of 4 stopcontacten te verlagen/verplaatsen? Het betreft een betonnen draagmuur.

Stopcontact aanleggen in meterkast

Gaarne all in offerte voor het aanleggen van een stopcontact in de meterkast.

Extra groep installeren en saunakachel aansluiten

Bij de installatie van de sauna heeft de installateur een extra groep in de kast gemaakt. Ik twijfel of hij het goed heeft gedaan (aardlek vliegt er geregeld uit) en of hier niet krachtstroom voor moet komen. Verder heb ik zelf de saunakachel aangesloten, maar ik ben geen elektricien en zou dit graag opnieuw gedaan willen hebben.

Extra groepen aanmaken

Ik wil graag 2 nieuwe groepen laten aanleggen/maken in de meterkast. Alsmede 1 groep voor krachtstroom. Verder nog 3 stopcontacten laten maken ook in de meterkast. Graag wil ik een offerte van een erkende elektricien. Met en zonder materiaal.

TV reparatie

Graag zou ik een offerte/ prijsopgave willen ontvangen voor mijn defecte SAMSUNG UE55KU6000WXXN tv. Deze heeft namelijk een barst in het scherm. De tv komt uit 2016 oktober.

Extra groep aanbrengen voor inductie koken

Een extra groep in de meterkast (huidig 4 groepen) aanbrengen zodat wij inductie kunnen gaan koken. Inclusief stopcontacten en de desbetreffende bekabeling vanaf meterkast naar keuken.

Stopcontacten monteren binnen en buiten

Ik zou graag de prijs willen weten voor het monteren van een dubbel stopcontact in de meterkast. Vanuit dezelfde meterkast wil ik ook graag een stopcontact op de buitenmuur gemonteerd hebben. Onze meterkast zit direct naast de buitenmuur. Beiden uiteraard geaard en ik zou graag de totaalprijs willen weten voor de levering van de materialen en de montage.

Groepenkast uitbreiden

Wij zouden graag de groepenkast willen uitbreiden, op dit moment zitten er 3 stoppen. Graag met 1 of 2 uitbreiden wat u adviseert. We hebben de woning, een eengezinswoning met drie verdieping, onlangs gekocht. Het aantal groepen is wat weinig dus graag bespreken wij met u wat er mogelijk is en wat de kosten zijn.

Vervangen van de stoppenkast

Nieuwe stoppenkast (ABB), zes groepen, in plaats van de oude porseleinen stoppen. En met twee aardlekschakelaars.

Dubbel stopcontact plaatsen in de meterkast

In onze meterkast hebben we een lichtschakelaar voor het licht, tegelijkertijd is op dezelfde stopcontact een router aangesloten, deze router is een verbinding voor onze alarmcentrale. Er moet dus een aparte stopcontactdoos geplaatst worden die niet in verbinding staat met het lichtschakelaar.

Deuropener Golmar Platea intercom repareren

Wij hebben een probleem met de intercominstallatie, een Golmar Platea intercom. De slotplaat bij de entreedeur werkt wel maar de deur gaat niet open. Kunt u dit nakijken en mogelijk repareren?

Stopcontact aanleggen

We willen graag een nieuw stopcontact aanleggen. Het komt in de woonkamer. We denken eraan om het vanuit de meterkast zo de kruipruimte in te gaan en vanuit daar naar de plek in de woonkamer uitkomen. Dus onderlangs en zo naar boven op de juiste plek . Dat wordt dan een opbouw stopcontact. Komt één apparaat aan te hangen voor de vloerverwarming. Ik hoor graag hoeveel dit gaat kosten.