Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Barendrecht of directe omgeving.

903 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, nieuwe groepenkast en tevens inspectie totale installatie van bedrijfspand, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aanleggen en vervangen elektra in verband met aanschaf nieuwe keuken, elektra werkzaamheden afwerking, aardpen slaan, nieuwe E-aansluting door Liander voorbereiden, meterkast vervangen, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, vervangen groepenkast en toevoegen van stopcontacten, opnieuw aansluiten stoppenkast / uitbreiden stoppenkast, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Barendrecht:

Extra groepen meterkast en extra stopcontacten

Extra uitbreiden groepen in verband met inductie koken meterkast en 4 extra stopcontacten aanleggen voor keuken apparatuur.

Plaatsen extra groep tbv inductie

Extra groep voor inductieplaat. Er moet een perilexcontact geplaatst worden. De afstand tussen meterkast en inductiekookplaat is maximaal 3 m. Er is geen kruipruimte. Het is allemaal schoon werk. Als de oven eruit wordt gehaald kunt u bij de stopcontacten.

Groep aanleggen voor inductiefornuis

Er moet een groep bijgeplaatst worden om een inductiefornuis aan te kunnen sluiten. Misschien draden trekken voor een wandcontactdoos 3 fase.

Groepenkast aanpassen voor jacuzzi plus inductie koken

Ik wil van gas koken naar inductie koken, daarnaast wil ik een jacuzzi in de tuin plaatsen. Hiervoor is een aanpassing nodig in de meterkast. Ons huis is van 2006 Dus er zitten diverse groepen en een aardlek schakelaar in.

Vervangen van electra

Ik wil een meterkast laten verplaatsen. De meterkast zit nu bij de buren, en moet bij mij in het winkelpand, of indien mogelijk, tussen mij en mijn buren in komen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Aardpen slaan

Mijn dochter heeft een appartement gekocht op de beganegrond in Rotterdam zuid. Nu blijkt er geen aardpen te zijn. Dit is wel echt nodig. Kan u ons helpen?

Extra groep aanleggen

Ik wil inductie gaan koken en daar is een extra groep voor nodig. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Twee lichtschakelaars verbinden

Muur tussen twee kamers is weggehaald. De lichtschakelaar in deze muur moet doorgetrokken worden naar de andere muur en daar worden verbonden met de schakelaar in die muur.

Extra groep voor eventueel jacuzzi en buitenverlichting

Vanaf de meterkast een extra groep maken en 3 stopcontacten maken buiten

Extra groep meterkast

Ik wil een extra groep in de meterkast aanleggen zodat ik mijn oven in de keuken kan gebruiken.

Sleuven frezen in het plafond

Ik wil een elektra punt verleggen in het plafond (beton) voor de installatie van een nieuwe keuken.

Extra groep voor jacuzzi buiten en stroom in mijn overkapping

Ik laat een overkapping bouwen aan het eind van mijn tuin daar wil ik graag 1 aansluiting in voor stroom en een extra groep voor een buiten jacuzzi.

Extra groep in groepenkast

Graag wil ik een offerte aanvragen voor een extra groep in de groepenkast. Er moet ook nog een aansluiting gemaakt worden voor de inductie kookplaat.

Kabels doortrekken zolder

We willen kabels voor internet en televisie doortrekken naar de tweede verdieping. Beneden en op de eerste verdieping zijn aansluitingen, op de zolderkamer nog niet. Ik weet niet of er leidingen zijn om door te trekken. Er is wel een kruipruimte. Ik ontvang graag een kostenindicatie.

Aansluiting elektrisch koken

In mijn keuken heb ik een loze leiding. Hier wil ik graag een stopcontact aanleggen voor elektrische koken. Er moet een groep aangemaakt worden in de meterkast en de draden moeten doorgetrokken worden. Wat zullen de kosten hiervan zijn? De afstand is ongeveer 5 meter.

3 fase aansluiting meterkast ivm koken op inductie

Er is op dit moment een 220 stopcontact aanwezig onder de gaskookplaat. Deze moet worden vervangen voor een perilex aansluiting. De stoppenkast bestaat op dit moment uit 7 groepen met 2x aardlekschakelaar. Ook moet de inductie kookplaat worden aangesloten de stekker en kabel van de kookplaat zijn aanwezig. De kookplaat is een Siemens EH645BFB1E de heeft een aansluitwaarde van 7400 watt.

Kabels laten weg werken van tv en stopcontact verplaatsen

Kabels van tv in de muur frezen. Stopcontact wat nu op oog hoogte zit verlagen naar boven de plint.

5 aderig snoer naar keuken

Ik wil graag een 5 aderig snoer naar de keuken laten doortrekken in verband met elektrisch koken. Er is een lege groep in de groepenkast aanwezig, dit hoeft dus niet te worden aangelegd.

Ziggo kabel aanleggen

Ik wil in mijn huis alles laten aanleggen qua kabels . We hebben een eensgezinswoning 3 verdiepingen. Tv kabels naar 3 kamers aanleggen en ook internet kabels op 3 verdiepingen aanleggen. Ook spitters etc

Vervanging van de groepenkast

Wij willen graag de meterkast vervangen/uitbreiden met extra groepen onder andere door de komst van een plugin hybride auto.

Lichtpunt in het plafond verplaatsen en afwerken

Het lichtpunt in het plafond willen wij graag verplaatst hebben. Hij zit nu op een onlogische plek. Daarbij moet er een sleuf gefreesd worden van ongeveer 2 meter. Het plafond is van beton.

Stopcontacten verlagen

Wat kost het om 3 of 4 stopcontacten te verlagen/verplaatsen? Het betreft een betonnen draagmuur.

Stopcontact aanleggen in meterkast

Gaarne all in offerte voor het aanleggen van een stopcontact in de meterkast.

Extra groep installeren en saunakachel aansluiten

Bij de installatie van de sauna heeft de installateur een extra groep in de kast gemaakt. Ik twijfel of hij het goed heeft gedaan (aardlek vliegt er geregeld uit) en of hier niet krachtstroom voor moet komen. Verder heb ik zelf de saunakachel aangesloten, maar ik ben geen elektricien en zou dit graag opnieuw gedaan willen hebben.

Extra groepen aanmaken

Ik wil graag 2 nieuwe groepen laten aanleggen/maken in de meterkast. Alsmede 1 groep voor krachtstroom. Verder nog 3 stopcontacten laten maken ook in de meterkast. Graag wil ik een offerte van een erkende elektricien. Met en zonder materiaal.