Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor thuisnetwerk aanleggen:

Thuisnetwerk aanleggen

Wij willen internet kabels trekken in 4 loze leidingen vanuit de meterkast, inclusief stekkers en contactdoos. ongeveer 55 meter verdeeld over de 4 leidingen.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thuisnetwerk aanleggen uit heel Nederland:

Thuisnetwerk aanleggen

Er zitten al wandcontactdozen en lopen kabels van oude bewoner, maar alles moet gecheckt en aangesloten worden.

Aansluiting thuisnetwerk vaste bekabeling

Graag zouden wij vaste bekabeling (internet) laten aanleggen een aansluiten. Wij hebben een patio bungalow, daar liggen van voor naar achter wat lijnen, het is een wat gerekt gebouw. De internetleiding moet van de meterkast over het dak lopen in een beschermbuis naar de achtertuin. Alles bij elkaar is dit ongeveer 25-30 m denken wij. Alle aansluitingen moeten ook geregeld worden. Er liggen wat aansluitingen, maar wij weten niet precies wat wat is, dit laten wij graag controleren en als dit niet te gebruiken is, laten wij dit graag opnieuw plaatsen.

Thuisnetwerk optimaliseren en Cat6 bekabeling aanleggen

Thuisnetwerk optimaliseren. Cat 6 bekabeling aanleggen incl wandcontactdozen in 4 kamers. Groot appartement, 160m2 met 2 woonlagen. Multiroom wifi optimaliseren. Veel netwerkverkeer in huis: interactieve TV, online gaming, Sonos muziek streaming, video streaming, Philips Hue lichtnetwerk, hoge bandbreedte voor thuis kantoor nodig. Provider: KPN op glasvezel

Offerte thuisnetwerk aanleggen

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van een thuisnetwerk. Kabels trekken van meterkast naar Woonkamer 3 kamers 1e verdieping 2 of 3 kamers 2e verdieping En advies over apparatuur (mn Wifi AP, maar liever compleet plaatje, geen domotica). Wij hebben nu Experibox V10 en een KPN Draadloze verbindingsset V3 (triple pack) voor de TV. In 2016 is brand in de meterkast geweest dus de tvdraad was deels gesmolten en de monteur had geen zin om nieuwe draad te trekken, vandaar de V3. Hoop dat u iets met deze info kan. Oh ja, huis is van circa 1989, dus betonnen vloeren.

Thuisnetwerk aanleggen

Ik wil een netwerk aanleggen door het hele huis. Het is op dit moment een chaos dat wil ik graag netjes krijgen. Mij is aangeraden dit met Hirschman kabel te laten doen. Ik zie uw reactie tegemoet.

Aanleggen netwerk

Ik wil graag een thuisnetwerk laten aanleggen. Wij hebben maar 1 provider en deze kan nergens WiFi garanderen. Daarom kregen wij het advies om een netwerk aan te leggen. Het gaat om een vrijstaande woning met 3 woonlagen.

Thuisnetwerk aanleggen

Ik woon sinds enkele dagen in mijn nieuwe huis en ben benieuwd wat de kosten zouden zijn om een bekabeld thuisnetwerk vanuit de meterkast aan te laten leggen.

Moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen

In aangekochte woning in Prinsenbeek - overdracht 15 april willen we na oplevering een aantal zaken laten realiseren: - verlagen van een 5-tal stopcontacten in de woonkamer en aarden stopcontacten - plaatsen dimmers - vervangen oude stoppenkast door moderne groepenkast - 2 extra groepen naar zolder ivm plaatsen wasmachine en wasdroger - optioneel voorbereiden inductie keuken - aanleggen thuisnetwerk zodat in huis goed kan worden thuisgewerkt (bedraad), kids kunnen gamen en kunnen streamen (youtube/netflix) door het hele huis

Internet thuisnetwerk aanleggen

Ik zoek een partij die thuis bij mij een solide internet thuisnetwerk kan aanleggen inclusief noodzakelijke aanschaf. Ik heb dit tijden zelf geprobeerd, maar krijg het niet goed werkend voor elkaar. Internet aanbieder is ziggo, maar het systeem moet zonder hun kast werken. Huis betreft 3 verdiepingen waar bereik moet zijn inclusief tuin waar bereik moet zijn.

Thuisnetwerk aanleggen

In mijn huis heb ik in 3 kamers met oude ISDN bekabeling en aansluitpunten. Ik wil graag een offerte aanvragen voor het vervangen van deze bekabeling naar UTP kabels geschikt voor Gigabit Ethernet.