Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep voor inductie:

Extra groep voor inductie

Ik wil een 2 fase aansluiting in mijn meterkast en een kabel naar mijn keuken via de kruipruimte ( 4 meter) om een inductie kookplaat aan te sluiten.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep voor inductie uit heel Nederland:

Aanleggen 2e fase + 2 fase groep (inductie kookplaat)

In de meterkast (Ruimte genoeg) - 2e fase aanleggen (Vanuit hoofd aansluiting) - 2 fase groep aanleggen Ik zorg zelf ervoor dat de kabel (5x2,5mm2) van de keuken in de meterkAst komt.

Extra groep t.b.v elektrisch koken, inclusief leiding/draden

Groepen uitbreiden met een groep om elektrisch koken (inductie) mogelijk te maken. Ook dienen hiervoor de leidingen te worden aangelegd in de keuken.

Extra groep aanleggen

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan aanleggen ivm met koken op inductie. Nu maken wij nog gebruik van gas. Er moet waarschijnlijk een kabel getrokken worden naar de keuken.

Extra groep plaatsen ivm inductie

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een extra groep omdat ik met een inductieplaat wil gaan koken. Er zit wel een stopcontact voor mijn vonkontsteker van het gasfornuis, wat ingebouwd in het aanrecht is. Graag inclusief plaatsen en materiaal kosten.

Stroom aanleggen voor inductie kookplaat

Ik zoek een elektricien die vanuit mijn meterkast een kabel kan trekken naar de plek waar over twee weken een inductiekookplaat komt. De meterkast zit vrijwel direct naast de kruiken. Het gaat om een extra groep plaatsen en kabel trekken (volgens mij).

Extra groep voor inductie in huurhuis

Ik wil n extra groep in de meterkast voor inductie kookplaat

Verplaatsen meterkast

Wij willen de meterkast van de gang naar de direct aansluitende schuur laten verplaatsen en een extra electra groep ivm inductie koken/oven.

Aanleggen van een driefasen stopcontact

Het gaskookstel heeft een eigen groep voor de gasontsteking en gasafsluitklep. Daar moet een inductie kookplaat komen die een driefasen aansluiting nodig heeft. Het huis heeft in de meterkast drie aansluitingen die ieder met 25A gezekerd zijn, dus driefasen stroom komt binnen.

Groep voor inductie

Nieuwe groep en stopcontact inductiekookplaat

Meterkast klaarmaken voor inductie

Er is al een 3 fase aansluiting in de meterkast, maar nu willen wij overgaan op inductie en hebben we begrepen dat er een extra groep en aardlekschakelaar geplaatst moeten worden in de meterkast. En we willen ook graag de kabel getrokken hebben naar de kookplaat. Nu is mijn vraag wat hiervan de kosten zijn. De meterkast (woning) is 7 jaar oud

Partners

Partners van Casius