Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardleiding laten slaan:

Aardleiding laten slaan

Ik krijg in december of hooguit in januari een (nieuwe) stroom aansluiting in de garage. Deze zit in een rij van de garagebox. Op de muur van de box bevindt zich een houten bord waar de meter/groepen kast komt. Ik wil hiervoor een aardleiding laten slaan.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardleiding laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en koppelen aan een al aanwezige aardleiding. Aardpen kan binnen in kruipluik of buiten voordeur of zijgevel geslagen worden.

Aardelektrode slaan

Ik wil de bestaande veiligheidsaarde vervangen door een nieuwe. Het betreft een aansluiting voor een Woonboot, de aansluiting zelf komt op het terras en de aardleiding loopt van terras naar de schuur waar de groepenkast staat. Graag een fixed prijs.

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

Ik zou graag een aardpen willen slaan en een aardleiding aanleggen. Mijn bestaande groepenkast is in orde en deze is met een aardlekschakelaar. De installatie is geaard op de waterleiding en dit mag niet meer.

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen en het leveren van 5 meter leiding naar de meterkast.

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen van 3 meter slaan en aansluiten op de oude aardleiding lengte kabel 2 a 3 meter.

Aardpen slaan en aansluiten op te leveren HAR

Onze huisinstallatie is niet voorzien van veilheidsaarding. De kruipruimte onder meterkast is van beton. Wij willen graag een kostenopgave voor het slaan van aardpen in tuin en gemeten opleveren. Aarding aan te sluiten op te leveren HAR. Groepenkast aansluiten op HAR. De de rekenen lengte van de aardleiding 10 meter (groen gele 16 vierkante millimeter). In aanwezige meterkast geleidende delen aansluiten (gasleiding) op HAR (potentiaalvereffening). Aardverspreidingsweerstand dient kleiner dan 1,9 Ohm te zijn. Afgaande groepen 3x aardlekautomaat (16A, 30mA, B-kar) en 1 x automaat (16A, B-kar).

Aardleiding aanbrengen

Ik wil een huis kopen en ik wil een aardpen en leiding slaan binnen in kruipluik en aansluiten op de installatie.

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

In verband met het vernieuwen van de waterleidingen en groepenkast is er geen goede aarding meer. Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen. Het werk dient op korte termijn te gebeuren...

Aardingspin slaan

De woning is gerenoveerd en de elektra is compleet vervangen. Er moet een nieuwe aardleiding gemaakt worden vanaf de meterkast. De oude aardleiding voldoet niet meer, zit bevestigd aan de oude loden waterleiding die vervangen wordt.

Veiligheidsaarding middels een aardelektrode slaan

Ik heb in een 3 fase TT stelsel de groepenkast vervangen. Alle afgaande groepen zitten nu achter 30 mA aardlek schakelaars. Omdat ik de bestaande 6 mm aardleiding niet betrouwbaar vond, heb ik een nieuwe 25 mm aardleiding de tuin in gebracht en die in een putje van 40 x 40 x 60 cm diep uit laten komen. Vraag is om in dat putje een aardelektrode te slaan die minimaal voldoet aan de weerstand waarde (166 Ohm) behorende bij de gebruikte (30 mA) aardlek schakelaars. Wanneer een lagere waarde zonder al te veel inzet vlot te behalen is, dan is dat natuurlijk te prefereren. De tuin is prima te bereiken en alles is voorbereidt. Graag een specificatie van voorrijkosten, uurloon en kosten per deel wat ingeslagen is met een meetraport per ingeslagen deel.

Partners

Partners van Casius