Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardleiding laten slaan:

Aardleiding laten slaan

Ik krijg in december of hooguit in januari een (nieuwe) stroom aansluiting in de garage. Deze zit in een rij van de garagebox. Op de muur van de box bevindt zich een houten bord waar de meter/groepen kast komt. Ik wil hiervoor een aardleiding laten slaan.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardleiding laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

Ik zou graag een aardpen willen slaan en een aardleiding aanleggen. Mijn bestaande groepenkast is in orde en deze is met een aardlekschakelaar. De installatie is geaard op de waterleiding en dit mag niet meer.

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen en het leveren van 5 meter leiding naar de meterkast.

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen van 3 meter slaan en aansluiten op de oude aardleiding lengte kabel 2 a 3 meter.

Aardpen slaan en aansluiten op te leveren HAR

Onze huisinstallatie is niet voorzien van veilheidsaarding. De kruipruimte onder meterkast is van beton. Wij willen graag een kostenopgave voor het slaan van aardpen in tuin en gemeten opleveren. Aarding aan te sluiten op te leveren HAR. Groepenkast aansluiten op HAR. De de rekenen lengte van de aardleiding 10 meter (groen gele 16 vierkante millimeter). In aanwezige meterkast geleidende delen aansluiten (gasleiding) op HAR (potentiaalvereffening). Aardverspreidingsweerstand dient kleiner dan 1,9 Ohm te zijn. Afgaande groepen 3x aardlekautomaat (16A, 30mA, B-kar) en 1 x automaat (16A, B-kar).

Aardleiding aanbrengen

Ik wil een huis kopen en ik wil een aardpen en leiding slaan binnen in kruipluik en aansluiten op de installatie.

Aardpen slaan en aardleiding aanleggen

In verband met het vernieuwen van de waterleidingen en groepenkast is er geen goede aarding meer. Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen. Het werk dient op korte termijn te gebeuren...

Aardingspin slaan

De woning is gerenoveerd en de elektra is compleet vervangen. Er moet een nieuwe aardleiding gemaakt worden vanaf de meterkast. De oude aardleiding voldoet niet meer, zit bevestigd aan de oude loden waterleiding die vervangen wordt.

Veiligheidsaarding middels een aardelektrode slaan

Ik heb in een 3 fase TT stelsel de groepenkast vervangen. Alle afgaande groepen zitten nu achter 30 mA aardlek schakelaars. Omdat ik de bestaande 6 mm aardleiding niet betrouwbaar vond, heb ik een nieuwe 25 mm aardleiding de tuin in gebracht en die in een putje van 40 x 40 x 60 cm diep uit laten komen. Vraag is om in dat putje een aardelektrode te slaan die minimaal voldoet aan de weerstand waarde (166 Ohm) behorende bij de gebruikte (30 mA) aardlek schakelaars. Wanneer een lagere waarde zonder al te veel inzet vlot te behalen is, dan is dat natuurlijk te prefereren. De tuin is prima te bereiken en alles is voorbereidt. Graag een specificatie van voorrijkosten, uurloon en kosten per deel wat ingeslagen is met een meetraport per ingeslagen deel.

Slaan van de aardpen

Bestaande situatie is een in ongeveer 1995 geheel vernieuwde installatie met 6 groepen en aardlekschakelaar 40 A 0.03. Aarddraad in waterput vlak achter voordeur aangesloten op buitenwaterleidingnet. Ondanks dat destijds alles was goedgekeurd schijnt er toch een aardpen te moeten komen. Ik heb in de waterput een dunne buis eerst ongeveer 50 cm flink moeten stampen en toen 100 cm glijdend door natte grond tot op de zandwal waarop het huis staat, geen palen. In totaal dus 150 cm tot zandwal. Bestaande aardleiding uit meterkast kan direct overgezet worden van waterleiding naar pen. Mijns inziens in totaal 15 min werk, exclusief voorrijden. Graag een scherpe offerte.

Aardleiding slaan

T b v stereoinstallatie

Partners

Partners van Casius