Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervanging van de groepenkast:

Vervanging van de groepenkast

In aanloop van een verbouwing Voor de vervanging van de bestaande groepenkast, zie foto, ben ik op zoek naar een passende oplossing. Het moet een 3fasen model zijn. Er zal een warmtepompinstallatie worden geplaatst. Binnen-unit: Combi RAS3 WHVPNP + RWD3 met 260 liter warmwater tank voor warmtapwater Aansluiting 380V 3-fasen Vermogen 7,5 kW (11,0 max) Koelmiddel R410A Buiten-unit: 230 V 1-fase 14A Specificaties: http://www.hdkl.nl/64-yutaki-s-combi-230v/file Mijn idee voor de nieuwe groepenkast is BEHUIZINGINCLUSIEFBENODIGDEDOORVOEREN1XHOOFDSCHAKELAAR4P40A4XAARDLEKSCHAKELAAR2P40A-30MA12XINSTALLATIEAUTOMAAT1P+N16A-B1XKOOKGROEP2X230V16A-B1XAARDLEKAUTOMAAT1P+N16A-C30MA(BUITEN-UNITWARMTEPOMP)1XAARDLEKSCHAKELAAR4P40A-30MA1XINSTALLATIEAUTOMAAT3P+N16A-C(BINNEN-UNITWARMTEPOMP)1XSTOPCONTACTWELLICHTDATEREENEXTRAAARDLEKSCHAKELAART.B.V.DEBINNEN-UNITWARMTEPOMPNODIGISOFDATEEN4PAARDLEK-AUTOMAATKANWORDENGEPLAATSTZODATBIJEENVERSTORINGNIETHETGEHELEHUISZONDERSTROOMKOMT. GRAAGONTVANGIKVANUADVIESENEENGESPECIFICEERDEVRIJBLIJVENDEOFFERTE.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van de groepenkast uit heel Nederland:

Vervanging groepenkast

De stoppenkast bestaat uit 6 zekeringen en daarnaast heb ik nog 2 zekeringen voor de elektrische kookplaat. De kast is 40 jaar oud en binnenkort wordt er een slimme meter geplaatst. De vraag is of het nodig is om de oude kast te vervangen en zo ja, wat gaat dit kosten.

Problemen met groepenkast oplossen

Vervanging oude groep meter kast. Oude 4 groepen vervangen naar 6 groepen

Vervanging van de groepenkast

Het is de bedoeling dat er een nieuwe groepenkast geplaatst wordt en ik ken iemand die dat kan doen, nu begreep ik dat de verzegeling dan verbroken moet worden om de hoofdschakelaar uit te zetten. Hoe gaat dat in z'n werk? Moet ik de netbeheerder bellen, of moet ik daarvoor een install. Met zegelrecht??? oid langs laten komen om het te verbreken en dan weer te verzegelen? Wat kost overigens een goedkope electricien, mocht degene die de klus zou doen, het toch niet wil doen, plus vervanging bedrading e.d.

Vervanging en uitbreiding van oude groepenkast

Het vervangen van de oude groepenkast en uitbreiden naar 6 groepen. Eén groep moet beschikbaar zijn voor het aansluiten van de omvormer voor de zonnepanelen. Verder zijn er in het huis een wasmachine, droger en vaatwasser aanwezig. Bovendien moet de groepenkast voorbereid zijn voor het aansluiten van een inductie kookplaat. Het moet voor 21 december gedaan zijn.

Groepenkast met 6 groepen vervangen

Vervanging van een groepenkast met 6 groepen. De huidige groepenkast bevat nog de traditionele stoppen.

Vervanging van de groepenkast

Wij willen graag de huidige 4 groepenkast vervangen voor een 7 groepenkast en een kookgroep.

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

Waarschijnlijk moet er een aardpen geslagen worden. De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast. Graag een offerte op maat.

Vervanging van de groepenkast

Ik wil mijn oude groepenkast vervangen. De nieuwe groepenkast moet minimaal 8 groepen bevatten.

Groepenkast vervangen

Graag zou ik mijn groepenkast met 6 groepen willen laten vervangen voor een nieuwe kast met 6 groepen. Ik heb nu 2 groepen op 1 voor tijdelijke oplossing. Maar zoals begrijpelijk ben ik snel opzoek naar een vervanging van de kast.

Uitbreiding of vervangen van de groepenkast

Uitbreiding of vervanging meterkast. Kabels trekken en aansluiten ivm nieuwe keuken. Er zal ook wat freeswerk zijn voor aansluiting afzuigkap en extra stopcontact vlak boven aanrechtblad.

Partners

Partners van Casius