Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervanging van de groepenkast:

Vervanging van de groepenkast

In aanloop van een verbouwing Voor de vervanging van de bestaande groepenkast, zie foto, ben ik op zoek naar een passende oplossing. Het moet een 3fasen model zijn. Er zal een warmtepompinstallatie worden geplaatst. Binnen-unit: Combi RAS3 WHVPNP + RWD3 met 260 liter warmwater tank voor warmtapwater Aansluiting 380V 3-fasen Vermogen 7,5 kW (11,0 max) Koelmiddel R410A Buiten-unit: 230 V 1-fase 14A Specificaties: http://www.hdkl.nl/64-yutaki-s-combi-230v/file Mijn idee voor de nieuwe groepenkast is BEHUIZINGINCLUSIEFBENODIGDEDOORVOEREN1XHOOFDSCHAKELAAR4P40A4XAARDLEKSCHAKELAAR2P40A-30MA12XINSTALLATIEAUTOMAAT1P+N16A-B1XKOOKGROEP2X230V16A-B1XAARDLEKAUTOMAAT1P+N16A-C30MA(BUITEN-UNITWARMTEPOMP)1XAARDLEKSCHAKELAAR4P40A-30MA1XINSTALLATIEAUTOMAAT3P+N16A-C(BINNEN-UNITWARMTEPOMP)1XSTOPCONTACTWELLICHTDATEREENEXTRAAARDLEKSCHAKELAART.B.V.DEBINNEN-UNITWARMTEPOMPNODIGISOFDATEEN4PAARDLEK-AUTOMAATKANWORDENGEPLAATSTZODATBIJEENVERSTORINGNIETHETGEHELEHUISZONDERSTROOMKOMT. GRAAGONTVANGIKVANUADVIESENEENGESPECIFICEERDEVRIJBLIJVENDEOFFERTE.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van de groepenkast uit heel Nederland:

Vervangen van elektra

Het betreft het vervangen van elektra in een bestaand en bewoond huis en plaatsen van extra stroompunten. Zonder vervanging groepenkast

Vervanging van de groepenkast

Wij willen graag de meterkast vervangen/uitbreiden met extra groepen onder andere door de komst van een plugin hybride auto.

Bedrading door de hele woning vervangen

Bedrading door gehele woning vervangen jaren '20 woning. Redelijk moderne groepenkast (vereist geen vervanging). Verplaatsen en toevoegen van aantal stopcontacten. Voor zover mogelijk, graag prijsopgaaf per extra toegevoegde / verplaatst stopcontact.

Vervanging van de groepenkast

Ik wil graag een 1 fase met 4 groepen en aardlekschakelaar met hoofdschakelaar. Enexis heeft vandaag de slimme meters geplaatst. Dus alleen de oude groepenkast verwijderen en de nieuwe aansluiten.

Groepenkast en hoofdschakelaar plaatsen/aanpassen

Er worden zonnepanelen geplaatst. Bij een schouw gaf de monteur aan dat de huidige groepenkast niet aan de eisen voldoet. De huidige groepenkast heeft 11 groepen en geen hoofdschakelaar, de nieuwe of aangepast meterkast zou 12 groepen én een hoofdschakelaar moeten hebben. Deze hoofdschakelaar is blijkbaar een harde eis. Graag ontvang ik een prijsopgave voor aanpassing van de meterkast, of voor vervanging indien noodzakelijk.

Stoppenkast vervanging

In ons huis die dateert uit 1979 zit een stoppenkast die waarschijnlijk ook dateert uit dat jaar. Wij willen deze graag laten vervangen door een nieuwe groepenkast en meteen uitbreiden van 4 naar 6 groepen. Kunt u ons voorzien van een offerte of prijsindicatie? Alvast bedankt.

Vervanging van de groepenkast

Deze opdracht is voor de vervanging van een oude groepenkast. Er zijn 2 groepen. De beltrafo zal een Ring (WiFi bel) moeten voeden. De voeding naar de belknop zal moeten worden vervangen. Ook zal er een houten plaat geplaatst dienen te worden om de groepenkast op te monteren.

Vervangen van de groepenkast

Deze opdracht is voor de vervanging van een oude groepenkast. Uit mijn hoofd zijn er vier groepen. De beltrafo zal een Ring (WiFi bel) moeten voeden.

Elektra, bedrading en groepenkast vervangen

Vervanging bedrading in huis en vervangen groepenkast en 2 groepen toevoegen van 5 naar 7.

Vervanging groepenkast

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen door een nieuwe met 4 groepen en 2 aardlekschakelaars. Graag wil ik offertes van de merken ABB, Hager en Eaton. Graag een totaalprijs inclusief installatie.

Partners

Partners van Casius