Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervanging van de groepenkast:

Vervanging van de groepenkast

In aanloop van een verbouwing Voor de vervanging van de bestaande groepenkast, zie foto, ben ik op zoek naar een passende oplossing. Het moet een 3fasen model zijn. Er zal een warmtepompinstallatie worden geplaatst. Binnen-unit: Combi RAS3 WHVPNP + RWD3 met 260 liter warmwater tank voor warmtapwater Aansluiting 380V 3-fasen Vermogen 7,5 kW (11,0 max) Koelmiddel R410A Buiten-unit: 230 V 1-fase 14A Specificaties: http://www.hdkl.nl/64-yutaki-s-combi-230v/file Mijn idee voor de nieuwe groepenkast is BEHUIZINGINCLUSIEFBENODIGDEDOORVOEREN1XHOOFDSCHAKELAAR4P40A4XAARDLEKSCHAKELAAR2P40A-30MA12XINSTALLATIEAUTOMAAT1P+N16A-B1XKOOKGROEP2X230V16A-B1XAARDLEKAUTOMAAT1P+N16A-C30MA(BUITEN-UNITWARMTEPOMP)1XAARDLEKSCHAKELAAR4P40A-30MA1XINSTALLATIEAUTOMAAT3P+N16A-C(BINNEN-UNITWARMTEPOMP)1XSTOPCONTACTWELLICHTDATEREENEXTRAAARDLEKSCHAKELAART.B.V.DEBINNEN-UNITWARMTEPOMPNODIGISOFDATEEN4PAARDLEK-AUTOMAATKANWORDENGEPLAATSTZODATBIJEENVERSTORINGNIETHETGEHELEHUISZONDERSTROOMKOMT. GRAAGONTVANGIKVANUADVIESENEENGESPECIFICEERDEVRIJBLIJVENDEOFFERTE.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van de groepenkast uit heel Nederland:

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast.

Vervanging van de groepenkast

Ik wil mijn oude groepenkast vervangen. De nieuwe groepenkast moet minimaal 8 groepen bevatten.

Groepenkast vervangen

Graag zou ik mijn groepenkast met 6 groepen willen laten vervangen voor een nieuwe kast met 6 groepen. Ik heb nu 2 groepen op 1 voor tijdelijke oplossing. Maar zoals begrijpelijk ben ik snel opzoek naar een vervanging van de kast.

Uitbreiding of vervangen van de groepenkast

Uitbreiding of vervanging meterkast. Kabels trekken en aansluiten ivm nieuwe keuken. Er zal ook wat freeswerk zijn voor aansluiting afzuigkap en extra stopcontact vlak boven aanrechtblad.

Groepenkast compleet vervangen

Het betreft een vervanging van een oude groepenkast met drie groepen. Ik wil deze graag laten vervangen voor een modernere variant met een aardlekschakelaar.

Aanleg van twee nieuwe groepen

Ik wil graag twee extra groepen aanleggen: - 1 ter behoeve van de keuken, inclusief opbouw stopcontact. Via kruipruimte naar hoek van de keuken: ongeveer 5 meter, goed bereikbaar - 1 ter behoeve van de heater buiten. Er is recent een buiten stopcontact geplaatst. Kabel komt uit in een verdeeldoos in de kruipruimte. Dit moet dus losgekoppeld en een aparte groep worden. Ongeveer 13 meter kabel. Huidige meterkast: zie foto. Volgens mij kunnen er nog net twee groepen in. Eventueel Beltrafo verplaatsen of indien nodig loskoppelen (lees: geen vervanging volledige groepenkast).

Groepenkast vervangen

Vervanging groepenkast zodat ie weer van deze tijd is. Geen idee wat er precies moet gebeuren.

Hoofdrioolleiding vervangen en keuken voorbereiden

Ik zou graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Installeren van een nieuwe hoofdrioolafvoerleiding (c.a. 8,5 meter), van voor tot achter door de woning. Het gaat om vervanging van de huidige. We zullen zelf de vloer openbreken en de oude leiding verwijderen. De leiding heeft aftakkingen naar de keuken wasbak, aangrenzende WC-ruimte en naar de bovenverdieping. - Al het installatiewerk ter voorbereiding van een nieuwe keuken. De oude keuken zullen we zelf verwijderen. De rioolafvoer moet aangelegd worden, de waterleidingen moeten omgelegd worden en de stopcontacten moeten verplaatst worden. Het gaat om elektrisch koken, dus geen gas. Ik verwacht dat de (grote, nieuwe) groepenkast niet hoeft te worden aangepast. (voorbereiden: inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vrieskast, afzuigkap, 2 x geschakeld stopcontact werkblad verlichting, 2 x dubbel stopcontact) - Het aanpassen van half-opbouw stopcontacten naar inbouw in de woonkamer. (10 stuks excl. Keuken) Deze (bovenstaande werkzaamheden) moeten uitgevoerd worden tussen 21 september en 1 oktober.

Groepenkast vervangen

Ik zou graag een kostenindicatie ontvangen voor vervanging van de stoppenkast voor een modernere variant. Kleine opsomming van de zwaardere apparaten keuken: - fornuis inclusief oven, 90 cm, breed 3,2kw - vaatwasser - quooker 2200 watt - koffieapparaat 1350 watt Zolder: - wasmachine - droger Daarnaast heb we in het huis geen geaarde stopcontacten gezien. Graag advies over hoeveel stopcontacten geaard moeten worden en wat het kost om deze te aarden. Het huis is gebouwd in 1984. Bijgevoegd een foto van de stoppenkast. We gaan naar verwachting medio november/december hier woning.

Oude groepenkast vervangen

Vervanging groepenkast vanwege ouderdom: 3 fase, 6 verouderde groepen, gaarne uitbreiding naar 12 nieuwe groepen (A merk) met 3 aardlekschakelaars + hoofschakelaar, wat gaat dat in totaal ongeveer kosten?

Partners

Partners van Casius