Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervanging van de groepenkast:

Vervanging van de groepenkast

In aanloop van een verbouwing Voor de vervanging van de bestaande groepenkast, zie foto, ben ik op zoek naar een passende oplossing. Het moet een 3fasen model zijn. Er zal een warmtepompinstallatie worden geplaatst. Binnen-unit: Combi RAS3 WHVPNP + RWD3 met 260 liter warmwater tank voor warmtapwater Aansluiting 380V 3-fasen Vermogen 7,5 kW (11,0 max) Koelmiddel R410A Buiten-unit: 230 V 1-fase 14A Specificaties: http://www.hdkl.nl/64-yutaki-s-combi-230v/file Mijn idee voor de nieuwe groepenkast is BEHUIZINGINCLUSIEFBENODIGDEDOORVOEREN1XHOOFDSCHAKELAAR4P40A4XAARDLEKSCHAKELAAR2P40A-30MA12XINSTALLATIEAUTOMAAT1P+N16A-B1XKOOKGROEP2X230V16A-B1XAARDLEKAUTOMAAT1P+N16A-C30MA(BUITEN-UNITWARMTEPOMP)1XAARDLEKSCHAKELAAR4P40A-30MA1XINSTALLATIEAUTOMAAT3P+N16A-C(BINNEN-UNITWARMTEPOMP)1XSTOPCONTACTWELLICHTDATEREENEXTRAAARDLEKSCHAKELAART.B.V.DEBINNEN-UNITWARMTEPOMPNODIGISOFDATEEN4PAARDLEK-AUTOMAATKANWORDENGEPLAATSTZODATBIJEENVERSTORINGNIETHETGEHELEHUISZONDERSTROOMKOMT. GRAAGONTVANGIKVANUADVIESENEENGESPECIFICEERDEVRIJBLIJVENDEOFFERTE.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van de groepenkast uit heel Nederland:

Vervanging groepenkast

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen door een nieuwe met 4 groepen en 2 aardlekschakelaars. Graag wil ik offertes van de merken ABB, Hager en Eaton. Graag een totaalprijs inclusief installatie.

Extra groep maken voor boiler

Ik wil een extra stroomgroep maken in verband met het plaatsen van een elektrische boiler ter vervanging van een oude geiser. Er zit nu een oude stoppenkast, dus er moet mogelijk een hele nieuwe groepenkast komen.

Uitbreiden van de groepenkast

Uitbreiden van groepenkast met 3 groepen. Betreft oude woning met oude groepenkast (stoppen) en enkele meter.. Graag duidelijke vrijblijvende kostenspecificatie voor uitbreiding (betreft geen vervanging van groepenkast).

Vervanging van de groepenkast

We willen graag overstappen op inductiekoken. Onze huidige groepenkast is daar denk ik niet geschikt voor, en is ook verouderd, 1980. Volgens mij hebben we nu een 1x25A aansluiting en die zal aangepast moeten worden naar een 3x25 A. Daarnaast zal dan de groepenkast vervangen moeten worden. Op dit moment hebben we 5 groepen, waarvan er 3 achter een aardlekschakelaar. In de nieuwe groepenkast minimaal 6 groepen en een 3 fasen groep om de inductiekooplaat op termijn op te kunnen aansluiten. Gaarne advies/offerte hoe de ombouw het beste kan gebeuren, moet eerst de aansluiting omgebouwd worden naar 3x25 of moet eerst de groepenkast vervangen worden Communicatie bij voorkeur via mail, ik ben overdag telefonisch slecht bereikbaar. Ik heb deze vraag ook via het contactformulier op jullie website proberen te versturen, maar het bericht lijkt niet verzonden te worden.

Vervanging groepenkast

De stoppenkast bestaat uit 6 zekeringen en daarnaast heb ik nog 2 zekeringen voor de elektrische kookplaat. De kast is 40 jaar oud en binnenkort wordt er een slimme meter geplaatst. De vraag is of het nodig is om de oude kast te vervangen en zo ja, wat gaat dit kosten.

Problemen met groepenkast oplossen

Vervanging oude groep meter kast. Oude 4 groepen vervangen naar 6 groepen

Vervanging van de groepenkast

Het is de bedoeling dat er een nieuwe groepenkast geplaatst wordt en ik ken iemand die dat kan doen, nu begreep ik dat de verzegeling dan verbroken moet worden om de hoofdschakelaar uit te zetten. Hoe gaat dat in z'n werk? Moet ik de netbeheerder bellen, of moet ik daarvoor een install. Met zegelrecht??? oid langs laten komen om het te verbreken en dan weer te verzegelen? Wat kost overigens een goedkope electricien, mocht degene die de klus zou doen, het toch niet wil doen, plus vervanging bedrading e.d.

Vervanging en uitbreiding van oude groepenkast

Het vervangen van de oude groepenkast en uitbreiden naar 6 groepen. Eén groep moet beschikbaar zijn voor het aansluiten van de omvormer voor de zonnepanelen. Verder zijn er in het huis een wasmachine, droger en vaatwasser aanwezig. Bovendien moet de groepenkast voorbereid zijn voor het aansluiten van een inductie kookplaat. Het moet voor 21 december gedaan zijn.

Groepenkast met 6 groepen vervangen

Vervanging van een groepenkast met 6 groepen. De huidige groepenkast bevat nog de traditionele stoppen.

Vervanging van de groepenkast

Wij willen graag de huidige 4 groepenkast vervangen voor een 7 groepenkast en een kookgroep.

Partners

Partners van Casius