Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen, electra updaten en extra stopcontacten aanleggen, stroom in gehele garage aanleggen, groepenkast vervangen en uitbreiden, thuisnetwerk nieuwe woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Alphen aan den Rijn:

Vervangen elektra

Electra in de hele woning vervangen en extra groepen plaatsen in verouderde meterkast.

Groepenkast vernieuwen.

Nieuwe stoppenkast voor 15 groepen plaatsen plus 3 fase hoofdschakelaar, 3 fase en een nul draad.

Herindeling groepenkast en inductie gereed maken

Ik zoek een vakman die de groepenkast kan herindelen. Ik heb voor de zonnepanelen en de wasmachine een aparte groep nodig. Hier zijn nu lampen en stopcontacten op aangesloten. Dit moet dus gehergroepeerd worden. Liefst op zo'n kort mogelijk tijds bestek. daarbij ga ik ook inductie koken. Hiervoor is er een perilex aansluiting nodig. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt 5 a 6 meter.

Verplaatsen van meterkast

Wegens een verbouwing van mijn winkelpand moet de meterkast 30 cm verplaatst worden. Op de bijgevoegde foto ziet u de huidige en de nieuwe plaats. Kunt u mij hiervoor een offerte sturen?

Vervangen meterkast

In onze nieuwe keuken komen de volgende apparaten Oven met stoom: aansluitwaarde 3.6 kW Inductieplaat: aansluitwaarde 7.4 kW Afzuigkap: aansluitwaarde 263 Watt Koel/vriescombinatie aansluitwaarde 90 Watt Vaatwasser aansluitwaarde 2.4 kW Quooker aansluitwaarde 2.2 kW Er zal ook een nieuwe stopcontact moeten komen Moeten we meerdere groepen hebben voor de keuken? Graag gaan wij ook even in overleg met de vakman om wat advies in te winnen m.b.t. opladen Elektrische auto's. Is nu nog niet van toepassing maar misschien wel over 10 jaar. Heb je nog aanvullende advies waarbij wij rekening mee moeten houden.

Vervangen groepenkast van 6 groepen naar 7

Ik wil een groepenkast vervangen voor een 7 fase groepenkast en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Aardlekschakelaar vervangen

Op aangeven monteur van Liander bij plaatsen nieuwe slimme meter, dient de aardlekschakelaar vervangen te worden. Installatie is van 2014.

Extra goep in meterkast en kabel naar tuin.

Er moet een extra groep in de meterkast komen. Kabel naar buiten (tuin toe) en daar aansluiten op een wanddoos bij de veranda.

Verplaatsen van meterkast

De meterkast moet van een op de muur instelling worden verplaatst naar een nieuwe, reeds gecreëerde, ruime (70x30x240) meterkast aan de andere kant van de hal. Betreft de aansluiting en de groepen uitbreiden naar 2x4 plus 2 aardlekschakelaars.

Thuisnetwerk aanleggen

Ik woon sinds enkele dagen in mijn nieuwe huis en ben benieuwd wat de kosten zouden zijn om een bekabeld thuisnetwerk vanuit de meterkast aan te laten leggen.

Extra groep voor elektrisch koken (3 fasen)

Er moet een extra groep worden gemaakt in de meterkast, dit ivm met de aanschaf van een inductiefornuis. Waarschijnlijk zal de indeling van de groepen ook moeten worden aangepast omdat de nieuwe groep 4 slots nodig schijnt te hebben. Zie foto voor duidelijkheid.

Sauna aansluiten op krachtstroom

We hebben een sauna gekocht die moet worden aangesloten op krachtstroom. Ook moet er nog een kabel naar de 1e verdieping We hebben al krachtstroom voor het elektrisch koken. Ik wil graag weten hoeveel het kost met en zonder het leggen van de kabel omdat ik het eventueel ook zelf kan doen. Mag ik hier een indicatie voor? Ik hoor het graag!

Aansluiting voor keramisch koken in meterkast

Ik heb een extra groep nodig voor de keramische kookplaat. Kan iemand dit voor mij plaatsen? Ik hoor het graag!

Aardleiding laten slaan

Ik krijg in december of hooguit in januari een (nieuwe) stroom aansluiting in de garage. Deze zit in een rij van de garagebox. Op de muur van de box bevindt zich een houten bord waar de meter/groepen kast komt. Ik wil hiervoor een aardleiding laten slaan.

Aardpen slaan

Ik zou graag een aardpen willen laten slaan. De aansluiting doe ik zelf.

Groepenkast van 1 naar 3 fase

Groepenkast aanpassen van 1 fase naar 3 fase en goede aarding aanbrengen. Deze opdracht is bij een goede offerte voor twee naast elkaar liggende woningen en moet in de maand januari gebeuren.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik van u een of offerte van het slaan van een aardpen.

Aardpen slaan

Een nieuwe aardpen slaan.

Vervangen electra

Vervangen van de elektra en stopcontacten in mijn woning. Meterkast is enkele jaren geleden al vervangen.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan.

Extra groep aanleggen meterkast

Ik wil een extra groep laten aanleggen in de meterkast voor de droger. Er ligt al een loze leiding, maar we hebben een extra groep nodig voor de droger.

Vervangen stoppenkast voor 15 groepen (3 fases x 25 amp)

Ik zoek een elektricien voor het vervangen van de stoppenkast. In de stoppenkast moeten 15 groepen (3 fases x 25 amp) gerealiseerd worden.

Stopcontact aanleggen in meterkast

Ik zoek een elektricien die een dubbel stopcontact in mijn meterkast kan plaatsen ter behoefte van een glasvezelmodem. De meterkast bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Vervanging groepenkast

Ik heb nu 3 groepen en ik wil naar 6 groepen. Tevens nodig 3 fase aansluiting voor inductie kookplaat. Meterkast is nu 1 fase dus liander zal ook wat moeten doen.

Brand- en rookmelders vervangen

Ik heb 11 brand/rookmelders die vervangen moeten worden. Allemaal zijn het 230V AC + battery-backup en ze zijn, zo te zien, onderling -bedraad- verbonden. Van het bedrijf Tensio ElectroService heb ik reeds een offerte binnen. Ik ben geïnteresseerd in andere offertes, zodat ik kan vergelijken en maak graag een afspraak als er iemand wil komen kijken.