Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast, vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Alphen aan den Rijn:

6 stopcontacten verleggen in betonnen muur

Ik wil zes stopcontacten verlagen (75 cm naar beneden) in een betonnen muur. Dit betekent het uitfrezen van de goot naar beneden, elektriciteit verleggen en het contactpunt opnieuw aanleggen. Plamuren en afwerken hoeft niet, hiervoor komt de stukadoor die de muur weer geheel opnieuw gaat spuiten.

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakraam

3 zonnepanelen verwijderen en na plaatsen dakraam weer plaatsen

Vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie

I.v.m. wens om te koken op inductie moet er -via goed begaanbare en droge- kruipruimte een kabel over 6 meter worden getrokken en aangesloten. Aangezien de 3-fasen groepenkast ook verouderd is, willen we die ook graag laten vervangen (oude situatie=12groepen, nieuwe situatie 11groepen + een 2-fase kookgroep)

Extra groep voor inductie

Ik wil een 2 fase aansluiting in mijn meterkast en een kabel naar mijn keuken via de kruipruimte ( 4 meter) om een inductie kookplaat aan te sluiten.

Extra groep

Ik ben van plan om in de keuken zonder gas te gaan koken, met inductie... en zou graag ofwel een extra groep laten plaatsen of de oude groepenkast laten vervangen door een nieuwe. Als dat eerste ook mogelijk is, dan graag ook voor beide opties een offerte. MVG Cees

Glasvezelkastje verplaatsen

Onze glasvezelaansluiting zit in meterkast bij de voordeur, waar nu ook mijn modem staat. Waar wij voornamelijk internet gebruiken is aan de andere kant van het huis. Wij denken dat als de modem in de woonkamer komt dat de wifi-sterkte ook beter wordt en zijn daarom nieuwsgierig wat het kost om het punt te verplaatsen of eventueel te verlengen als dat mogelijk is?

Krachtstroom

Beste, Graag een offerte voor aanleg krachtstroom naar de tuin in verband met aansluiting jacuzzi. Let op: ons huis beschikt niet over een kruipruimte.

Vervangen meterkast inclusief uitbreiden

Vervangen meterkast woning jaren 70. Inclusief uitbreiden in verband met zonnepanelen. Nu 10 groepen aanwezig. Wellicht aardlekautomaat, deurbel trafo.

Meterkast vervangen (1 fase naar 3 fase) ivm aanleg zonnepanelen

Ik wil mijn huidige groepenkast laten vervangen ivm de aanleg van zonnepanelen. Op dit moment is er een groepenkast aanwezig met 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een beltrafo. Dit alles is aangesloten op 1 hoofdzekering van 40A. Ivm de aanleg van 16-18 zonnepanelen en in de nabij toekomst electrisch koken en mogelijk een elektrische auto, willen we de aansluiting laten verzwaren naar 3x25A. Voordat we dat kunnen aanvragen bij de netbeheerder moet de meterkast vervangen worden. Van de nieuwe groepenkast verwachten we: - min. 8 groepen - kookgroep (nog geen kookplaat aanwezig) - beltrafo (8V, 1A) - in de toekomst voldoende ruimte voor aansluiten laadpaal en mogelijk warmtepomp Bijgaande foto's van de huidige meterkast. De installateur van de zonnepanelen zegt een 9 groeps stoppenkast voor 800 euro te installeren. Kan dit bij jullie goedkoper?

3 fase groep + MID meter voor laadpaal

Ik wil een 3 fase laadpaal voor mijn auto installeren. Daarvoor is uitbreiding nodig in mijn groepenkast. Daarnaast wil ik ook een MID meter voor deze groep. Ik heb een moderne groepenkast met 3 fases (nieuwbouw 2018). Er is nog maar 1 slot vrij in de groepenkast, dus die zal uitgebreid moeten worden.

3 groepen bijplaatsen

Ik wil graag 3 groepen in m’n huidige kast bijplaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Perilex aansluiting aanleggen voor inductie koken

Installeren van een Perilex aansluiting tbv keukenapparatuur namelijk een inductie kookplaat. Daarbij gaat het om het plaatsen van een kookgroep, het trekken van de juiste bedrading en het plaatsen van een perilex stopcontact (2 fase). Kruipruimte is aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 a 3 meter.

Krachtstroom aanleggen

De huidige aansluiting 1x25 wijzigen in 3x25. De aanvraag loopt al aan de kant van Liander. Naast het geschikt maken van de meterkast voor krachtstroom moet er ook bekabeling geplaatst worden van de meterkast naar de keuken. Deze dient voor het aansluiten van een inductie fornuis. Er licht al een invoerbuis, dus alleen de kabels plus stopcontact. Perilex aansluiting niet aanwezig. Afstand van kookplaat naar meterkast wordt 3 meter ongeveer. Kruipruimte is aanwezig.

10 stopcontacten vervangen

Ik wil graag mijn stopcontacten vervangen , ook een draaibaar stopcontact. Zijn er meer dan 10

Vervangen elektra

Electra in de hele woning vervangen en extra groepen plaatsen in verouderde meterkast.

Groepenkast vernieuwen.

Nieuwe stoppenkast voor 15 groepen plaatsen plus 3 fase hoofdschakelaar, 3 fase en een nul draad.

Herindeling groepenkast en inductie gereed maken

Ik zoek een vakman die de groepenkast kan herindelen. Ik heb voor de zonnepanelen en de wasmachine een aparte groep nodig. Hier zijn nu lampen en stopcontacten op aangesloten. Dit moet dus gehergroepeerd worden. Liefst op zo'n kort mogelijk tijds bestek. daarbij ga ik ook inductie koken. Hiervoor is er een perilex aansluiting nodig. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt 5 a 6 meter.

Verplaatsen van meterkast

Wegens een verbouwing van mijn winkelpand moet de meterkast 30 cm verplaatst worden. Op de bijgevoegde foto ziet u de huidige en de nieuwe plaats. Kunt u mij hiervoor een offerte sturen?

Vervangen meterkast

In onze nieuwe keuken komen de volgende apparaten Oven met stoom: aansluitwaarde 3.6 kW Inductieplaat: aansluitwaarde 7.4 kW Afzuigkap: aansluitwaarde 263 Watt Koel/vriescombinatie aansluitwaarde 90 Watt Vaatwasser aansluitwaarde 2.4 kW Quooker aansluitwaarde 2.2 kW Er zal ook een nieuwe stopcontact moeten komen Moeten we meerdere groepen hebben voor de keuken? Graag gaan wij ook even in overleg met de vakman om wat advies in te winnen m.b.t. opladen Elektrische auto's. Is nu nog niet van toepassing maar misschien wel over 10 jaar. Heb je nog aanvullende advies waarbij wij rekening mee moeten houden.

Vervangen groepenkast van 6 groepen naar 7

Ik wil een groepenkast vervangen voor een 7 fase groepenkast en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Aardlekschakelaar vervangen

Op aangeven monteur van Liander bij plaatsen nieuwe slimme meter, dient de aardlekschakelaar vervangen te worden. Installatie is van 2014.

Extra goep in meterkast en kabel naar tuin.

Er moet een extra groep in de meterkast komen. Kabel naar buiten (tuin toe) en daar aansluiten op een wanddoos bij de veranda.

Verplaatsen van meterkast

De meterkast moet van een op de muur instelling worden verplaatst naar een nieuwe, reeds gecreëerde, ruime (70x30x240) meterkast aan de andere kant van de hal. Betreft de aansluiting en de groepen uitbreiden naar 2x4 plus 2 aardlekschakelaars.

Thuisnetwerk aanleggen

Ik woon sinds enkele dagen in mijn nieuwe huis en ben benieuwd wat de kosten zouden zijn om een bekabeld thuisnetwerk vanuit de meterkast aan te laten leggen.

Extra groep voor elektrisch koken (3 fasen)

Er moet een extra groep worden gemaakt in de meterkast, dit ivm met de aanschaf van een inductiefornuis. Waarschijnlijk zal de indeling van de groepen ook moeten worden aangepast omdat de nieuwe groep 4 slots nodig schijnt te hebben. Zie foto voor duidelijkheid.